• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim sonunda isyan etti ne olacak bu aşk-ı memnu sevdam:(

Aşkı memnu ,Yaprak dökümü mu. O dizilerin altından çok sular akıp gitti. Siz neden takılı kaldınız ? Eşiniz iyi dayanmış. Siz şimdi replikleri komple ezbere biliyorsunuzdur.

kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
Aaaa konuyu ben actim sandim:KK48: ayni durumdayim aski memnu yaprak dokumu surekli 1.bolumden baslayip cok kisa bir surede bitiriyorum bitince cok uzuluyorum. Bir donemde avrupa yakasi ve merhamete taktim ha bide calikusu hepsini 5 er kez izlemisligim var gecen yine aski memnuya basladim gercekten bagimlilik. Ama benim bi huyum var evde esim gelince direk bilgisayari kapatirim o yatana kadar onunla ilgilenirim. Oyuzden hic sorun cikmadi sadece cok dizi izledigim icin internetimiz sinirsiz ama o sinirsizliginda bi kotasi varmis onu surekli asiyorum o yuzden yavasliyo hizi internetin ama esim guluyo hic kizmadi o varken kapat o ise gidince izle ha bide bi arkadas demis kara sevdaya basla diye harbiden basla cok guzellll calikusuyla merhametide oneririm. Bende hic tv acmam hep kapalidir esim acmassa ben hic acmam kara sevdayi reklamda gordum izleyim desim bayildim ama dizi bagimliligi kotu bisey tabi takilip kalmamak lazim ben karakterlere fazla alistigim icin bitince agliyorum onlara alisiyorum onlari evden birileri gibi goruyorum tuhaf bisey belkide hastalik

tatlım ben de aynı senin gibiyim :KK70:
inanır mısın :p

bak sana tavsiye:

bir istanbul masalı nı da izle
ben bunların hepsini bitirdim müge anlının geçmiş bölümlerini izliyorum. yemek yaparken, ev temizlerken, çamaşır katlar ütü yaparken.
eşim de isyanlarda :KK70:
Aaa muge anlida guzel fikir:KK58:

Ben de yeni diziye sarıp her hafta beklemek istemediğimden sevdiğim eski dizi olan aşkı memnuya bakarım özellikle mutfaktayken. Uzun süre işim varsa ve evde yalnızsam ama sadece. Yoksa aklıma bile gelmiyor. Her repliğini ezberledim aşağı yukarı tabi :KK45: Bunu yapan tek ben miyim diye düşünürdüm yalnız olmadığıma sevindim valla :KK45:

Bizimkilerde aski memnu acildiginde kapat derlerdi heleki annem of of .. ama haklilar ahlakimizi bozuyor bu tür diziler kim kimle ne yapmis etmis ask yasamis elli degil normal gösteriliyor böylece. kocana hak veriyorum kurtul bu aliskanligindan
Bu tür dizi dediğiniz Türk edebiyatının çok önemli bir romanından uyarlanmış bir dizi. Amaç ahlak bozmak değil yani.

Aşk-ı Memnu neyse de Allah için yaprak dökümünü habire açıp duran karımı ben boşardım herhalde. İşkence gibi katlanılacak dert değil ya eşiniz haklı.

hiç boyle bi takinti duymami$tim
e$iniz melek gibiymis yazik elindn geldigi kadar musama gostermis sabretmis

Esinize acayıp hak verdim üzüldüm de. Oglumun pepeyi izlemesi gıbı bişey sızın devamlı aynısını izlemenız. Yazık adama yaafu

Ay ne desem bilemedim şimdi :KK53:
Ama o aşkı memnuda ne varsa dama bağımlılık yapıyo arkadaş bi ara bende fena takmıştım hergün tekrarı oynardı büyğn işi gücü herşeyi bırakıp ilk kez izliyor gibi izLerdim çok tuhaf.o_O
Eşinşze de gına gelmiştir haklı adam :KK14:
O yokken izleyin yada başka şeyler yapmaya çalışın diycem :KK16:

Bırakılamayacak bir alışkanlık değil bu bence. Ayrıca aynı kitap okunur ikinci kez,zira daha önce görmediğin ayrıntıya vakıf olursun,sana birşeyler katar azda olsa,aynı televizyon filmide izlenebilir zaman zaman ama Aşkı Memnu,Yaprak Dökümü size ne katabilir Allah aşkına. Eşiniz haklı yani. Kendinizi koyun eşinizin yerine,eşiniz hipnozda gibi tekrar tekrar aynı şeyi izlese sizde derdiniz ne oluyor,yeter artık izleme diye.

Radyo dinlemeye başla , madem ses istiyorsun en güzeli.
Yoksa eşin dayanamayacak bu gidişata.. Başka izleyemem yapamam yok böyle kendini kandırırsın ses istiyorsan alternetif yollarıda denemelisin bence

Bence sürekli iki diziyi izlemenizin bi sebebi var bilinçaltınızda..
Bu isteyerek yapılacak birşey değil çünkü ..
O iki dizinin oynadığı seneler belki, en huzurlu senelerinizdi ya da mutluydunuz vb ..
Sebebini tabii ki bilemem ama bunu yapan siz değilsiniz , bilinçaltınız

senin yaptığını benim eşim yapsa bende tahammül edemezdim.
adam yine iyi dayanmış.
alışkanlıklarından kurtulmaya çalış nereye kadar gidecek bu böyle.

Ben de birer defa baştan sona izledim bu iki diziyi.
Eşim onda bile içim dışım Behlül oldu demişti :D
Başa alıp alıp izlemek nedir ki?
Ben de bir şeyle uğraşırken ses olsun isterim tv açık olur.
Ama sürekli aynı diziye ben bile katlanamam.

Dizilerin biteli kac sene olmus bacım adam haklı , takmışsın kafayı müzık falan dınle iş yaparken dizide ne oluyor yanı

yok artık. sürekli dizi mi izlenir. hangi koca ister ki bunu. sürekli aynı şeyleri izlemek ne katabilir size? kusura bakmayın ama boş işler,kayıp zamanlar.beyninize yazık

Back
X