Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa konuyu ben actim sandimkızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
Aaa muge anlida guzel fikirtatlım ben de aynı senin gibiyim
inanır mısın
bak sana tavsiye:
bir istanbul masalı nı da izle
ben bunların hepsini bitirdim müge anlının geçmiş bölümlerini izliyorum. yemek yaparken, ev temizlerken, çamaşır katlar ütü yaparken.
eşim de isyanlarda![]()
Bu tür dizi dediğiniz Türk edebiyatının çok önemli bir romanından uyarlanmış bir dizi. Amaç ahlak bozmak değil yani.Bizimkilerde aski memnu acildiginde kapat derlerdi heleki annem of of .. ama haklilar ahlakimizi bozuyor bu tür diziler kim kimle ne yapmis etmis ask yasamis elli degil normal gösteriliyor böylece. kocana hak veriyorum kurtul bu aliskanligindan