yok duymadım öyle birşey. Muhtemelen varikosel nüks ederse o zaman ondan kaynaklı olabilir. Nüks durumu da cerrahinin başarısız geçmesinden kaynaklanıyor çoğunlukla6 7 aya kadar değerleri yükselip sonradan tekrar düşüyor diye duydum bilginiz varmi
çok geçmiş olsun bizde varikosel ameliyatından önce tüp bebek denedik tam 1 yıl önce 5. günde embriyo yaşamadı devlet hastanesinde.9 ay önce eşim ameliyat oldu hatta10 olacak, 3. Ayda değerler yükselir gibi oldu tekrar düştü. aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe başladık.
Peki sonra ne yaptın oldu mu bebişçok geçmiş olsun bizde varikosel ameliyatından önce tüp bebek denedik tam 1 yıl önce 5. günde embriyo yaşamadı devlet hastanesinde.
Aaa ama beni etkiledi bu şimdi, benim eşimde 3 ay önce amaliyat oldu değerleri biraz düzelmiş kadın doğum doktoru aşılama önerdi bu pazartesi çipli aşılama yaptırdık umarım bizde Sizin gibi olmayız, sizede en kısa sürede rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin9 ay önce eşim ameliyat oldu hatta10 olacak, 3. Ayda değerler yükselir gibi oldu tekrar düştü. aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe başladık.
ameliyatten sonra doğal yılla olanları da çok okudum ama bize nasip olmadı İnşallah sizinki tutarAaa ama beni etkiledi bu şimdi, benim eşimde 3 ay önce amaliyat oldu değerleri biraz düzelmiş kadın doğum doktoru aşılama önerdi bu pazartesi çipli aşılama yaptırdık umarım bizde Sizin gibi olmayız, sizede en kısa sürede rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin
İnşallah bende çok duydum genelde amaliyattan sonra ilk aylarda olan çok oluyormuşameliyatten sonra doğal yılla olanları da çok okudum ama bize nasip olmadı İnşallah sizinki tutar
hayır olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu işte. Bndede myom var ve pcos var orta seviyede :/Peki sonra ne yaptın oldu mu bebiş
düşme derken eski seviyesine gerimi geldi ?9 ay önce eşim ameliyat oldu hatta10 olacak, 3. Ayda değerler yükselir gibi oldu tekrar düştü. aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe başladık.
Evetdüşme derken eski seviyesine gerimi geldi ?
mikrocerrahimi oldu yoksa normalmi?
Mikrocerrahi oldumikrocerrahimi oldu yoksa normalmi?
hangi hastanede oldunuz?Mikrocerrahi oldu
İllede olacaksanız yerine ülkede yazmış kusura bakmayinEşimde mikrocerrahi ile çok başarılı bir merkezde oldu.kadin doğumculae hiç onermedi kötüye gidebilir olan spermide kaybedebiliriz dediler urologlar çok umutlu konuştu düzelir dedi sperm sayısı 1milyon hareket yüzde 30 falandı.ameliyattan sonra hiç bir düzelme olmadı sayı ve hız anlamında belki morfoloji etkilenmiştir ona baktirmadik.3 yıl geçti üzerinden tüp bebeğe basladik.diyecegim o ki varikosel ameliyatı ülkede olacaksaniz ve sayınız gerçekten az ise sağlıklı olan spermleri havuz yöntemiyle dondurmaniz
basılarındada ameliyattan 1-2 ay sonra kendiliğinden gebelik oluşyor kimindede 6-7 ay sonra yani bilmiyorum. bazılarında sperm sayısı inanılmaz derecede artıyor bazılarında yerinde sayıyor.Eşimde mikrocerrahi ile çok başarılı bir merkezde oldu.kadin doğumculae hiç onermedi kötüye gidebilir olan spermide kaybedebiliriz dediler urologlar çok umutlu konuştu düzelir dedi sperm sayısı 1milyon hareket yüzde 30 falandı.ameliyattan sonra hiç bir düzelme olmadı sayı ve hız anlamında belki morfoloji etkilenmiştir ona baktirmadik.3 yıl geçti üzerinden tüp bebeğe basladik.diyecegim o ki varikosel ameliyatı ülkede olacaksaniz ve sayınız gerçekten az ise sağlıklı olan spermleri havuz yöntemiyle dondurmaniz
Bizim de ameliyattan sonra doğal yolla çocuğumuz oldu. 3 ay sonra denedik çünkü spermler 2,5-3 ay civarında yenileniyormuş. Yani bugün birlikte olsanız 3 ay önce üretilen sperm, varikosel de spermleri ölüren bir rahatsızlık o yüzden 3 ay beklemek lazım. Yalnız bende bir sıkıntı yoktu eşim ameliyat olunca hamile kaldım.ameliyatten sonra doğal yılla olanları da çok okudum ama bize nasip olmadı İnşallah sizinki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?