eşim sürekli annesine hak veriyor!!artık dayanamıyorum:((

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
4 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlerle yasıyoruz...eşım ne olursa olsun sureklı annesını haklı buluyor..aslında soyle soylım annesı bana ters hareketı olsa bıle gıdıp ona yetıstırmıyorum cok nadır dır anlattıgım ama o zamanlar bıle hep sessız kalıyo veya ben haksızmıymısım gıbı tavırlar yapıyo ve benı gercekten yıpratan bı olay yanı bana dese kı bılıyorum sen haklısın ama ıdare et gıbısıne falan ınan baska bır sey ıstemıyorum ustelık kendısı benım benım gosterdıgım saygı sevgıyı benım aıleme yarısını bıle gostermez...neden boyle dıyosun dedıgım zaman da kıyametler kopuyo bey efendı ustte cıkıyo halbukı annesın huyu cook ıyı bılır kendısı:41:severek evlenmsıtım ama boyle yaptıgı zaman o kadar neferet edıyorum kı anlatamam..napsam bılemıyorum kızlar her yolu denedım carem kalmadı baska:5:çook mutsuzum eeskıden en ufak bır seyden mutlu olurdum artık onlar bıle benı mutlu etmıyor..gezmeyı cook sevıyorum ama cıktıgım zaman mutlu degılım ayrıyetten gurbet deyım kımsemde yok cook kotuyum:5:

eşinize annemin böyle bir yanlış br hareketi var ama hoş görüyorum yaşlı ne olsa falan deseniz nasıl tepki verir acaba denediniz mi çok mu anneci kendisi ??? taşınma şansınız yok mu kayınvalidenizin yanından :(????

4 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlerle yasıyoruz...eşım ne olursa olsun sureklı annesını haklı buluyor..aslında soyle soylım annesı bana ters hareketı olsa bıle gıdıp ona yetıstırmıyorum cok nadır dır anlattıgım ama o zamanlar bıle hep sessız kalıyo veya ben haksızmıymısım gıbı tavırlar yapıyo ve benı gercekten yıpratan bı olay yanı bana dese kı bılıyorum sen haklısın ama ıdare et gıbısıne falan ınan baska bır sey ıstemıyorum ustelık kendısı benım benım gosterdıgım saygı sevgıyı benım aıleme yarısını bıle gostermez...neden boyle dıyosun dedıgım zaman da kıyametler kopuyo bey efendı ustte cıkıyo halbukı annesın huyu cook ıyı bılır kendısı:41:severek evlenmsıtım ama boyle yaptıgı zaman o kadar neferet edıyorum kı anlatamam..napsam bılemıyorum kızlar her yolu denedım carem kalmadı baska:5:çook mutsuzum eeskıden en ufak bır seyden mutlu olurdum artık onlar bıle benı mutlu etmıyor..gezmeyı cook sevıyorum ama cıktıgım zaman mutlu degılım ayrıyetten gurbet deyım kımsemde yok cook kotuyum:5:

evini ayır başka çare yok

Esın annesi haklıymış gibi yapıyor çünkü sana hak verirse sen daha cok gaza gelirsin. Bu sekilde susturmaya çalışıyor aklı sıra.

Beraber yasamak zorundasınız sanırım 4 sene olduguna gore. Ayrı eve çıkma şansınız yok mu? Bir de çalışıyor musun?

konus cnm hep konus o dinlemesede anlat
o senin annense bende senin esinim.. senin annen benim annem tabiki cok seviyorum ama bazen kiriliyorum kiziyorum bunu seninle paylasiyorum sende tamam canim bosver diyecegin yerde beni dahada uzuyosun .. bana olan sevgin saygin bumu senin diye konus anlat valla hic cekinme
nereye kadar devam eder boyle.. tamam annecidir cok seviyodur ama yaptigi cok yanlis ve bunu anlamasi gerekiyor
Allah yardimcin olsun canim

tabık kı aklınıza cok normal bır soru geldı ama baska yere tasınma sansımız yok ne yazık kı yanı ben anlamıyorum neden baska evde oturmak kayınvalıdeler ıcın cok kotu ve uzucu bır sey bır turlu anlamadım:5:ben gelınıme oyle yapmıcammm:41:esım annecı ne demek ana kuzusu halt etmıs yanında....her yolu denedım alttan alıyorum hep ve hıc bır zaman yaranamadım ıcımı acıtan da bu aslında yanı sureklı annesı annesıİİİ ne olursa olsun ANNESSİİİ!!!!:2:yanı benım de bır bebegım var tabı kı annesıdır sevecektır ama yanı ne bılım bende karısıyım yanı ustelık cogu zaman hep alttan alırım:2:galıba boyle yaptıgım ıcın yaranamadım:5:annesi de çok kurnazdır yanı goren superdır ama sınsıdır yanı esıme de oyle yaklasıyo..sırf bu yuzden bosanmayı bıle goze alıyorum ama....:25:

bosanmayi bile göze aliyorsun ama bebegin icin korkuyorsun sanirim

bende Almanya´da yasiyorum,yerinizde olsam derhal bebegin kaydini yaptirirdim.

ama tabi Almanya´ya gelmelisiniz öncelikle,bunu basardiktan sonra dava acilsa bile zor götürür Türkiye´ye cocugunuzu

sizi ölümle tehdit ediyor , cocugumu benden kaciracak gibi sebebler ile onun oturumunu bile yok ettirebilirsiniz.

yorumumu diger acmis oldugunuz konular dogrultusunda yaptim

google gir HUKUK24 yaz karsina Almanya Hukuk ve Avukat sitesi cikacak sorununu net bi sekilde yazarsan sana yardimci olurlar

canım doğanın kanunu budur erkek hiç bir zaman onun ailesinin yaptıkları hataları görmez ama sende yazmışsın bizim ailelerimize gelince herşeyleri batar bu doğanın kanunu sana gelince normalde nasıl anlaşabiliyormusunuz tek kavgalarınız annesi mi bence sizde kırıldığınız noktaları eşinize anlatın siz anlatmayınca sadece annesinden dinler ve onu haklı görür ayrı eve çıkamacağınızıda yazmışsınz zor bi durum detayları bilmiyorum ama eşinizle konuşsanız bu durumu

tabık kı aklınıza cok normal bır soru geldı ama baska yere tasınma sansımız yok ne yazık kı yanı ben anlamıyorum neden baska evde oturmak kayınvalıdeler ıcın cok kotu ve uzucu bır sey bır turlu anlamadım:5:ben gelınıme oyle yapmıcammm:41:esım annecı ne demek ana kuzusu halt etmıs yanında....her yolu denedım alttan alıyorum hep ve hıc bır zaman yaranamadım ıcımı acıtan da bu aslında yanı sureklı annesı annesıİİİ ne olursa olsun ANNESSİİİ!!!!:2:yanı benım de bır bebegım var tabı kı annesıdır sevecektır ama yanı ne bılım bende karısıyım yanı ustelık cogu zaman hep alttan alırım:2:galıba boyle yaptıgım ıcın yaranamadım:5:annesi de çok kurnazdır yanı goren superdır ama sınsıdır yanı esıme de oyle yaklasıyo..sırf bu yuzden bosanmayı bıle goze alıyorum ama....:25:

boşanmak çözüm değil böyle düşünme ilerisi neyi gösterir bilinmezki bende 2 senedir beraberim kaynanamla altlı üstlüyüz napçaksın bazen çok daralıyorum ama hemen kendimi motive etmeye çalışıyorum yanında ewt dogru diyorum doğru bulmsasamda alttan alıyorum ama bu dcuruma sinir oluyorum v.b ama biz ev aldık eşim yurt dışında 2 sene daha sabretçem en önemlisi ne biliyor musun insanın ÖZELİ kalmıyor kardeşim daha da ne sıkıntılar bunlar hiçç anlatsam sayfa dolar ama hep sabır ediyorum ilerde eşim başıma kalkmasın diye sen aileme böle davrandın demesin diye alttan alıyorum kamburum çıktı valla

aynen şekerim bende gurbetteyim 24 saat kaynanamların dizinin dibindeyim 2 senelik ewliyim bir eyre gitsem laf ederler bırakmazlar onlar bi yere giderse beni götürürlerse giderim yoksa yok yani kendi başıma hiçbi yere gidemem ben eşimde gurbette çalışıyor seni çok iyi anlıyorum ne yapsan yaranamazsın haklıysan bile haksız oluyorsun bi çaren yok şekerim zamana bırakçaksın şahsen ben öyle yaptım yan yana olmuyor ya uzaklaşman gerek tek çözüm bi düzen kurmamız gerekiyor bende dahil olmak üzere

Herkes aynı dertten muzdaripmiş meğer yazını okuyuncakendimi buldum sanırım bende çokkkkkkk bunaldım allaha sığınıyorum inşallah bir çıkış kapısı gösterir bana yoksa çok dayanacağımı sanmıyorum

bosanmayi bile göze aliyorsun ama bebegin icin korkuyorsun sanirim

bende Almanya´da yasiyorum,yerinizde olsam derhal bebegin kaydini yaptirirdim.

ama tabi Almanya´ya gelmelisiniz öncelikle,bunu basardiktan sonra dava acilsa bile zor götürür Türkiye´ye cocugunuzu

sizi ölümle tehdit ediyor , cocugumu benden kaciracak gibi sebebler ile onun oturumunu bile yok ettirebilirsiniz.

yorumumu diger acmis oldugunuz konular dogrultusunda yaptim

google gir HUKUK24 yaz karsina Almanya Hukuk ve Avukat sitesi cikacak sorununu net bi sekilde yazarsan sana yardimci olurlar
evet canım aynen soyledıgın gıbı esım ınat ıcın sırf bana karsı oglumu bana vermek ıstemicektır bundan adım gıbı emınım.....bazen dıyorum keske bebgım olmadan bsansaydım sonra bebgıem bakıyorum ve Allah ıma cok sukur edıyorum ıyıkıde var dıye:2:

canım doğanın kanunu budur erkek hiç bir zaman onun ailesinin yaptıkları hataları görmez ama sende yazmışsın bizim ailelerimize gelince herşeyleri batar bu doğanın kanunu sana gelince normalde nasıl anlaşabiliyormusunuz tek kavgalarınız annesi mi bence sizde kırıldığınız noktaları eşinize anlatın siz anlatmayınca sadece annesinden dinler ve onu haklı görür ayrı eve çıkamacağınızıda yazmışsınz zor bi durum detayları bilmiyorum ama eşinizle konuşsanız bu durumu

canım normalde oyle anlasabılırız aslında yanı soyle soylım sımdı annesıbana ters bır ahreket veya bır kırıcı soz soyluyo bende kensısıne bır sey dıyemeıyorum ve galıba ıcımı atınca bır yerden cıkıyo sonra durduk yere mesela esıme catıyorum cok yanlıs bılıyorum ama napım elımde degıl:5:bazen soyle oluyor mesela esım annesı ne derse yapıyo genelde benım onayım olmasada ve bu yuzden de aramaız bozuluyo...zaten esım de ıstemıyo ayrı evı kı en buyuk korkusu annnesı bılıyorum cunku annesı evden cıkarsak bızımle asla konusmaz o da bunu bılıyo:5:

aynen şekerim bende gurbetteyim 24 saat kaynanamların dizinin dibindeyim 2 senelik ewliyim bir eyre gitsem laf ederler bırakmazlar onlar bi yere giderse beni götürürlerse giderim yoksa yok yani kendi başıma hiçbi yere gidemem ben eşimde gurbette çalışıyor seni çok iyi anlıyorum ne yapsan yaranamazsın haklıysan bile haksız oluyorsun bi çaren yok şekerim zamana bırakçaksın şahsen ben öyle yaptım yan yana olmuyor ya uzaklaşman gerek tek çözüm bi düzen kurmamız gerekiyor bende dahil olmak üzere

sabir tasisin valla... kendini nasil motive ediyorsun merak ettim...

boşanmak çözüm değil böyle düşünme ilerisi neyi gösterir bilinmezki bende 2 senedir beraberim kaynanamla altlı üstlüyüz napçaksın bazen çok daralıyorum ama hemen kendimi motive etmeye çalışıyorum yanında ewt dogru diyorum doğru bulmsasamda alttan alıyorum ama bu dcuruma sinir oluyorum v.b ama biz ev aldık eşim yurt dışında 2 sene daha sabretçem en önemlisi ne biliyor musun insanın ÖZELİ kalmıyor kardeşim daha da ne sıkıntılar bunlar hiçç anlatsam sayfa dolar ama hep sabır ediyorum ilerde eşim başıma kalkmasın diye sen aileme böle davrandın demesin diye alttan alıyorum kamburum çıktı valla

evet bosanmak da cozum degıl ama ınankı kendımın yıprandıgımı fark edıyorum her sey alt ust oldu hıc bır seyden zevk almıyorum artık her sey batıyo ben boyle degılım normalde bunun sorumlusu esım ve annesı bunu bılıyorum ama napım napsam olmuyo ıyı oldum tepeme bındıler daha kotu olunmasın dıye susuyorum daha da beter oluyo saf salak yerıne konuluyosun:5:bu ınsanların nakorlugu ne boyle yaa sen gene yanslısın o halde yano gecıcı sanırım senın degılmı??

evet canım duzenımızı kurmamız lazım ama nasıl??aynen bende oyleyım bakkala bıle gıdemıyorum neredeyse tek basıma sureklı bırı olması lazım neredeyse onlar bıraksı bıle ben pısırık olup cıkcam yahuu:19:üzerımde çok baskı hıssedıyorum ve benı cok yoruyo:2:sankı benı anlatıyosun canım..demek kı yanlız degılmısım..ustelık benı sınır eden kendılerını o kdr ıyı goruyolar kı ozllıkle kayınvalıdem yatıgıma kalktıgıma karısmıyo dıye 1 numara kayınvalıde olarak goruyo oyle soyluyo:2:ahh bırde bana sorsalar sankı her sey oymus gıbı neler vaer ıcımdeeee:2:

Herkes aynı dertten muzdaripmiş meğer yazını okuyuncakendimi buldum sanırım bende çokkkkkkk bunaldım allaha sığınıyorum inşallah bir çıkış kapısı gösterir bana yoksa çok dayanacağımı sanmıyorum

AMIN canım inşallah ınna benım tek umudum da Allah inşallah en kısa zaman soyledıgın gıb bır cıkıs kapısı gosterır:2:sende mı aynı durumdasın

sabir tasisin valla... kendini nasil motive ediyorsun merak ettim...

başka çarem yokta ondan 7 aylık bebeğim var.eşim avrupada çalışıyor daha 4 ayı var gelmesine ailemden uzağım ailem istanbulda burda yanlızım 2 senedir ewlendim geldim koca yok kaynana görümcem dedesi nenesi böyle yani ee haliyle ne kadar iyide olunsa karışılmada oluyo yani bebeğime yemek yedirirken severken kucağıma alırken bile karışılıyor herşey bazen çok sıkılıyorum ama kocamı seviyorum ve ilerde sen aileme böyle davrandın demesin diye bazen yutuyorum hatta her zaman yutuyorum.yutmasam eşim başkalarını örnek gösterir bak şunun gelinine beraberler gıkı çıkmıyor diyo napim zaten haklıda bulmuyo eşimin yanındada sölese kaynanam bana karışsa yıne ses çıkarmaz bırak anne nasıl biliyorsa öyle yapsın demez

evet canım duzenımızı kurmamız lazım ama nasıl??aynen bende oyleyım bakkala bıle gıdemıyorum neredeyse tek basıma sureklı bırı olması lazım neredeyse onlar bıraksı bıle ben pısırık olup cıkcam yahuu:19:üzerımde çok baskı hıssedıyorum ve benı cok yoruyo:2:sankı benı anlatıyosun canım..demek kı yanlız degılmısım..ustelık benı sınır eden kendılerını o kdr ıyı goruyolar kı ozllıkle kayınvalıdem yatıgıma kalktıgıma karısmıyo dıye 1 numara kayınvalıde olarak goruyo oyle soyluyo:2:ahh bırde bana sorsalar sankı her sey oymus gıbı neler vaer ıcımdeeee:2:

paranızı biliktirin ew alın yada ew kendinzin se satın başka yere gidin ben şahsen burda kadınlığımı unutuyorum bazen çocuk gibi davranılıyor bana çocuğuma bakmama bile karışırlar ok onlar tecrübe saygı duyuyorum herşeye söylenir bebeğim 7 aylık doktor 1 yaşından önce süt vermeyin dedi tutturdu süt verin dedim doktor yasak dedi biz veriyorduk diyo anlamıyo daha neler neler nazıyla oynarım suyuna gitmeye çalışıyorum ama torunun sev bırak analığınıda ben yapayım altlı üstlüyüz ilk sene beraberdik kocam hep uzakta çalışır aşağıda ewim dayalı döşeli bırakmazdı ewime gireyim tek başına napçaksın ama kimse bana sormazdı sen ne istiyorsun kızım diye kavga dövüş küslük oldu aramızda ama yine başardım ewimde kalmak istiyorum ben dedim rahat edemiyorum dedim yine yakınız yine biriz ama ben ewimi istiyorum dedim küstüler kocam dahil olmak üzere daha bunlar hiç valla anlatsam roman olur hep daha beterini düşünüyorum napayım

esimi cok seviyorum esimde beni cok seviyor bunu biliyorum 4 aylik oglum var kayin validem 2 cocuk buyutmus herseyi dogru bildigini saniyor ve inatlasiyor onun dogru olmadigi soyledigimde ben cocuk buyuttum diyor olaylar esimin onunde oldugu zaman esim cok sıkılıyor ve evden gidiyor eve dondugunde sanki evin icinde ben yokmusumda sanki annesi varmis gibi davraniyor cok zoruma gidiyor beni annesiyle ayni tutsun demiyorum ama beni hice saymasin ben onun omur boyu olacagim yol arkadasiyim oglum dogdugundan beri yemeklerden tattirma istegi basladi kayinvalidemde afedersiniz erkek cocugu oldugu icin bi tarafi sisermis ben bunu istemedigimi nazikce diler getirdim iki uc defa ve benden gizli yapmaya basladi dogru bulmuyorum bu yaptigi seyi . Dun yemek yerken oglum kucagimdaydi kayinvalidem istedi bnde anne yemekten verme dedim ofladi esim cok sinirlendi annesine degil bana ben kotu bsy mi soyledim psikolojim cok kotu emziriyorum sutum kesilir diye cok korkuyorum bana bi akil verin napim esimi kendime baglamak icin

Back
X