Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ihanetten sayıyorum ama maalesef toplumun genel görüşü cinsellik olmazsa ihanet değilmiş!!!ben çok abartıyormuşum
inanın kendime saygım ve 2 çocuğuma saygım olmasa yaparım ama yapmadım yapmamda herkes kendine yakışanı yaparsiz de başka erkeklerle yapın ihanet miymiş değil miymiş beraberce görün
inanın kendime saygım ve 2 çocuğuma saygım olmasa yaparım ama yapmadım yapmamda herkes kendine yakışanı yapar
ümit veriyor kızlara mesleğini kullanıp...telefonda aylarca konuşup sonra kesiyor bunda başka birisine..anlatıyorum ama maalesef..eğer kadınlarla +18 içerikli konuşuyorsa, ya da telefon alma ve buluşma gibi samimiyetler oluşuyorsa aldatmadır. yok ama normal sohbet ise, gene de dikkatli olun derim. nasıl bir dönemde yaşadığımız ortada. ayrıca istemiyorsanız açıkça yapma deyin eşinize. empati kurmasını isteyin.
yap diyor!!!yapın derken lafın gelişi yapın, yani eşinize böyle söyleyin " madem normal bir şey ben de yapayım" deyin
yapmayacağınızı biliyorda ondanyap diyor!!!
buna acil çözüm bulmak lazım... mesela kendinize yeni bir hat alıp eşinizi işletebilirsiniz. daha sonra yazışmaları çıkartıp önüne koyun ve boşarım seni deyin. ya da kısasa kısas, siz de yapın veya yapıyormuş gibi davranın. bakalım o zaman ne yapacak? gerçekten sizi anlıyorum yani günümüzde interneti kötüye kullanan çok insan var.ümit veriyor kızlara mesleğini kullanıp...telefonda aylarca konuşup sonra kesiyor bunda başka birisine..anlatıyorum ama maalesef..
hahaha :) taş attığınız konuyu dün okudum ben de :) bravo :)buda kesin felsefe konuşuyordur:)