eşım sureklı kufur edıyor...

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
bır cok nedenden dolayı konu acmısımdır arkadaslar esımle aılesıyle sorunlarım hıc bıtmez...sımdı de esımın sureklı ama sureklı agzından kufur eksık olmaması benı cok bunaltmaya basladı:2:zaten cok musaıtır ama su son 6ay 1senedır falan berbat kufurler edıyo agza alınmıcak sekılde..kıme olura olsun en kucuk bır nedenden bıle kufur edıyo dıyelım yere kasık dustu ona bıle kufur edıyo..oglum kızdırsın kufur edıyo 2yasındakı cocuga..trafık de yanı bır cok bos yere..ne dedıysem olmadı vazgecıemedım kufurlerınden ben ederım kufur deyıp gecıyo sınırını stresını boyle atıyomus bey efendı..:5:zaten bır cok sorunumu varken bırde bu eklendı.esım cok cabuk agız alıskanlıgı kapıyo ozleıkle bulundugu ortamlardan..calıstıgı yerde cok kufur eden var bu benı gercekten cok sıkmaya basladı..o oyle yaptıkca ben soguyorum:5:ne yapsam bılemedım...

siz değilde , eşinizin bir şeyler yapması lazım.
maalesef oda bu davranışından pişman değil ki düzeltme çabası içerisine girsin.
baksanıza ben ederim küfür öyle rahatlıyorum diyor onun için son derece normal bir şey.
ama sizin ve benim açımdan iğrenç ötesi bir şey insanlar kendilerini kızgınlıklarını öfkelerini böyle dile getirmemeli.
çocukta var yazık ona ne görürse onu uygulayacak yarın bir gün oda ederse hiç şaşmayın.

o yapmadıgı ıcın acaba bır seyler yapabılırmıyım dıye dusundum ama galıba yok....kesınıkle rahatsız olmuyor gayet normal onun ıcın konusur gıbı kufur edıyo o kadar ıgrenc seyler soyluyo kı bazen ondan tıksınme bıle gelıyo bana yapmasa bıle duymam bıle yetıyo...ısın de en sacma tarafı bazı kufurlerı ogluma hadı oglum sunu soyle dıye soyletıyo kac defa tartısdık bu yuzden ama dınlemıyo farklı bı ınsan...bırde annesıyle terbıyeden bahsedıyolar pekı bu yaptıgı ne:5:

bu dert bende de var öyle ki siniri bırak şaka yaparken bile küfreden bir kocam var:19:ağız alışkanığı olmuş artık adamda maalesef ne dediysem ne yaptıysam değişmedi değişmezde:50: ama sinir bozucu bir durum seni anlıyorum fakat benim kocam çocuklara asla küfür öğretmez en küçük kötü sözlerine bile çok kızar söyletmez senin ki bir de çocuğa öğretiyormuş:26:buna izin verme canım çocuğu da kendine benzetmesin

Nefret ederim küfürlü,argo konuşan erkeklerden:20:
Kelime dağarcığında yeterince malzemesi olmayan insanlar topluluğu:19:

Tartışma, küfür, fiziksel hareketler, hakaretler, karşınızdaki aşağılayan, yeren, küçümseyen sözler söylerken adam hiç acaba kendine "Acaba ben ne diyorum, ne yapıyorum?" diyor mudur? Evlenirken çok sevdiği, kucakladığı, öptüğü, bebeğinin sahibi olduğu kadını yerle bir ederken acaba kendisine de saygısızlık yaptığını görmüyor mudur? Aynı yatağı paylaştığınız, aynı evde oturduğunuz, iyisiyle kötüsüyle her günü paylaştığımız insanı yerle bir ederken o adamın hali nicedir? Peki ya çocuklar? Kendilerine örnek aldıkları kişilerin birbirlerine nasıl davrandığını nasıl sefil bir hale düştüklerini görmezler mi? Sonra biz çocuktan saygı bekleyeceğiz, annesine bağıran bir babadan sonra çocuk annesine kızmaya vurmaya başlamayacak mı? kardeşi olduğunda ona küfür etmeyecek ve kardeşini sırf dövdü diye biz çocuğumuza terbiye mi vermeye çalışacağız? Çocuğa bunu nasıl anlatacağız peki, terbiye edeceğiz ama "ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz.."

Herkes mutlu olmak için evlenir, bazı evlilikler bir ömür boyu sürerken, bazıları inişli çıkışlı devam eder, bazıları da yıkıma doğru gider.
Mutlu dört dörtlük bir evlilik zaten yoktur, ancak sorunlar sıkıntılar oluştuğunda eşlerin davranışları da evliliğin nefes almasını sağlar...

Öfke kontrolsüzlüğü bir çocukluk hastalığıdır. Çocukluk yılları sorunlu ve mutsuz geçen kadın ya da erkek farketmez, anne babası tarafından yeterli ilgi görmediyse sevgi göremediyse, aile de sürekli kavga ve şiddet ortamında yetişti ise öfke yüklü yetişkinler olarak meydanlara çıkarlar. Malesefki tüm öfkelerini de eşlerine/çocuklarına yüklerler... Sanki iç dünyasındaki sorunların sebebi sizsiniz. Evlenmeden önce de pek anlaşılmaz bu durum çünkü çok kolay kamufle edilebilir ancak ilerleyen evlilik süreci ile birlikte de evliliğin ve çocuğun getirdiği sorumluluklar arttıkça bu durum ortaya çıkmaya başlar. Dolayısı ile de evlilik yavaş yavaş yıkıma doğru gider... Kadın hep bekler ve etrafına anlatır; eskiden yoktu zamanla arttı.. işte tam da sebep budur. Sorumluluk duygusunun getirdiği öfke patlamasıdır bunun adı. Çünkü eş evliliğin getirdiği maddi manevi yükümlülüğü taşıyamaz ama bunu da dillendiremez sonuç diğer eşi mutsuzluğa sürükler....

Ben bu tip adamlara yıkım ustaları diyorum, güzel olan hiç bir şeyi sonuçlandıramayıp illa ki bir bahane ile yıkmakla meşguldurler. Bir yemeği bile burnunuzdan getirmeyi başarırlar, trafikte araba kullanırken yanına binmekten korkar olursunuz, kendinizde suç aramaya başlarsınız. Halbuki sorun başucunuzda uyumakta... Düzelir mi? Zor ben düzeltemedim :34: Bu şekilde yaşanır mı derseniz de bu tamamen sizin nasıl yaşamak istediğinizle alakalı... Ben yaşamadım, yaşamam. Psikaytr geçici süre ile iyi gelir ancak ilaçlarını düzenli kullanırsa, kullanmadığı anda merhaba öfke!

bizdede bu kadar büyük olmasada bu küfür sorunu var.başlarda bi kaç kere uyardım tepkimi belli ettim ama bi kaç gün önce toplum içinde bi küfür yiyince eve geldik ailemi aradım gelin beni alın dedim.onlarda geldiler herşeyi anlattım.eşimde özür diledi. olay kapandı. bi küfür daha duyarsam eşyalarımı toplayıp giderim.

küfür de bi şiddettir.saygı biterse sevgide biter die düşünenlerdenim ve asla hakareti,küfrü kabul etmiyorum.normal konuşmak varken bunlara ne gerek var bu kadar mı aciziz...

bence tavrınızı net bir şekilde koyun.

Allah islah etsin.benim dedemde çok küfür ederdi.aynı sizin eşiniz gibi en ufak şeyde bile küfürü basardı.ölüm döşeğinde bile dayanamayıp küfür etmiş.çocukları baba deme artık diyince.tövbe bir daha demiyeceğim demiş.zaten 25 gün sonra öldü.dedemde gençliğinden ölüm döşeğine kadar küfür etmiş.öleceğini çocuklarının imalı birşekilde uyarmasından sonra terketmiş ama 25 gün kendini küfür etmemek için tuttu sonra vefat etti.ALLAH RAHMET ETSİN.bu huyundan çok kalp kırdı.sizin eşinizde bunu ağız alışkanlığı yapmış bence./COLOR]

aynen soyledıgınız gıbı agız alıskanlıgı gıbı bır sey olmus..nefes almak yemek yemek nasıl normal ıse buda ona normal gelıyo ve artık o her kufur ettıgınde benım nefretım de artıgını hıssedıyorum ona da soyledım bunu zaten cok hos huyların yok zor tutunuyorum bırde bunu ekleme dıye ama boş...olmuyo dınlemıyo arkadasın soyledıgı gıbı bazı normal konusmada hatta sakalrda bıle yapıyo...zaten evlılıgımızın nereye gıdecegı bellı degıl ona kalırsa cok mutluyuz bır sorunumuz yokmuş:5:o yuzden ben antı depresanlar kullanıyorum zevkımden galıba...:47:kımse degısmemıs sanırım bende bos hayallere kapılmayayım...

iğrenç,mide bulandırıcı...o artık küfür ettiğinin farkında bile değildir,normal konuştuğunu sanıyordur.

bence böyle küfür ettiğinde bir ağzının ortasına bir tane yapıştırsa kendine gelir,dayak istiyor o bence:47:

Esim de evliligimizn ilk yillarinda ederdi kufur ama asla bana degil.tv.ye mesela mac izlerken .buyuk kizim 3yasindaydi abimlere gittim.kizim babasinin kufurlwrinden birini sotlemesin ni yazik bi dw guluyo yavrum.abim kizdi evde mi kufur ediyo diye.bi kac kere mac izlemisti evde o zaman duymustur dedim ama zaten cok tartisirdim ben babamdan falan kimseden duymamistim kufur.esimin babasinin agzi cok bozuktur.gidince pek oturmam yaninda.neyse eve geldim tabi dedim esimw 2ogretmen cocugu kufur mu edecek krese nasil gonderecm utan dedim epey saydirdim o oldu cok sukur duymuyoruz artik

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum benim eşimde defalarca küfür etti. defalarca uyarmama rağmen devam ediyor. ne benim ailemde ne de onun ailesinde böyle küfür eden yok. artık işin içinden çıkamayınca kayınpederimle konuştum. ben ailem istemediği halde eşimle evlendiğim için beni sürekli tehdit etmeye başladı. eğer babama söyler babamı üzersen aileni arararım bedeli ağır olur demeye başladı. ben kimseyi üzmek niyetinde değilim işin içinden çıkamayınca yazdım. ne yapacağımı bilmiyorum. öfke kontrolü yok sinirleniyorum konuşmak istemiyorum bıraz yalnız kalmak istiyorum diyorum küfürü yiyorum.

Back
X