Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor?

Yakın zamanda bir kadınla tanıştım. Düzelir sanmış, yıllarca beklemiş hemde çalışan uzman bir kadın ve yıllardır davası sürüyormuş. Benzer şekilde kıskançlıklardan bahsetti. Qkıl alır şeyler değilmiş son yaptıkları. İnanamadım. Eğer imkanınız varsa tedavi ettirin yoksa gücünüz varsa ayrılın.

Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz
Ayy çok yorucu
Eşiniz bı tuhaf destek alsa iyi olur hem size eziyet hem ona

Yakın zamanda bir kadınla tanıştım. Düzelir sanmış, yıllarca beklemiş hemde çalışan uzman bir kadın ve yıllardır davası sürüyormuş. Benzer şekilde kıskançlıklardan bahsetti. Qkıl alır şeyler değilmiş son yaptıkları. İnanamadım. Eğer imkanınız varsa tedavi ettirin yoksa gücünüz varsa ayrılın.
Benim bir tanıdığım bir erkekle konuşunca yüzüne bakamazdı, başka bir yere bakıp konuşmalıydı. Eşi asla erkeklerle göz temasında bulunmasına izin vermezdi. Yıllar böyle geçip gitti, şimdi bir sürü sağlık sorunu var.

Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz
Allah yardımcınız olsun .Bekat bır ınsanım kınamıyorum

Çocuğunuz var mı? Ya cidden kötü bi durum. Hiçbirşeyin aşırısı iyi değil. Bence eşinizi psikologa gitmeye ikna edin. Bu kadar kıskançlık, özgüven eksikliği, aşırı sevgi, aldatılma korkusu gibi şeylerle kapatılabilecek bir konu değil.

Böyle hayat mı olur ya 😖Neden hayatınıza bu kadar müdahale ettiriyorsunuz..Siz onun hayatına o şekil müdahale edip karışıp suçlasanız ne yapardı acaba.Hiç normal psikoloji olarak gelmedi bana.Acilen birlikte danışmana gidip halledin yoksa çocuk olursa daha da zorlaşır işler.Bir arkadaşım vardı aynı eşi bu şekildeydi izin vermezdi,kıskanırdı,tartışır kavga ederlerdi ..Kızcağız da hep bize gelir dert yanardı .Ama gerçekten sadece dert yanardı ..Akıl verdirdik ,yol gösterirdik yok..Bazı insanlar demek ki bundan hoşlanıyor 🤷🏻‍♀️

Back
X