Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor?

Ben ona evin güvenli demedim zaten gitsin sonsuza kadar değil kendini toplayana kadar kalsin o evden kesinlikle daha güvenli. Kadın siginma evinde kalan daha iyi bilir tabi.

Kadın sığınma evlerinde korunma olmadığı fikrine nerden kapıldınız cevabımı alıntılamışsınız. Benim yazdığım sığınma evinin ne kadar iyi veya kötü olduğu değildi, cevabınızı biraz alakasız buldum o yüzden. Ben kalmadım ama en yakın arkadaşım sığınma eviyle bağlantılı çalışıyor. Ben bilmiyorum mesela sığınma evinin yerini hatta yerini geçtim semtini bile. Bu bilginin paylaşılması yasak, arkadaşım tam olarak ne pozisyonda çalışıyor onu bile bilmiyorum. Böylesine sıkı gizlenen bir mekana korunma yok denmesi çok garibime gitti sadece.

Kadın sığınma evlerinde korunma olmadığı fikrine nerden kapıldınız cevabımı alıntılamışsınız. Benim yazdığım sığınma evinin ne kadar iyi veya kötü olduğu değildi. Ben kalmadım ama en yakın arkadaşım sığınma eviyle bağlantılı çalışıyor. Ben bilmiyorum mesela sığınma evinin yerini hatta yerini geçtim semtini bile. Bu bilginin paylaşılması yasak, arkadaşım tam olarak ne pozisyonda çalışıyor onu bile bilmiyorum. Böylesine sıkı gizlenen bir mekana korunma yok denmesi çok garibime gitti sadece.
Sığınma evleri kosullari iyi olunca kurtarici bir mekanizma ama uygulamalarin doğru olmadığı noktada kadınlar tekrar şiddet gördukleri eve dönüyorlar bu benim canımı çok sıkiyor yeri gelmisken yazim dedim devlet kadınları yeterince korumuyor ölünce bir intifal oluyor 3 güne tekrar unutuluyor güvenliligi eminim vardır elbette otel değil ama kocasının siddetinden kacan kadinlara daha hatta çok daha iyi bir koruma saglansa bir çoğu dönmez yeni bir hayat yeni bir iş .

Bazi sığınma evleri çocuk bile kabul etmiyor .

YOKSA güvenliligi için bir şey demiyorum.

😳 öldürmeye mi kalktı aman Allahım! Eşiniz paranoyak, muhtemelen ya ailesinde bir vaka var ya da kendisi aldatılmış. Ne diyeceğimi bilemiyorum boşanamazsanız izinizi kaybetirin uzaklaşın o adamdan, hiç iyi değil çünkü gidişatı.

Sığınma evleri kosullari iyi olunca kurtarici bir mekanizma ama uygulamalarin doğru olmadığı noktada kadınlar tekrar şiddet gördukleri eve dönüyorlar bu benim canımı çok sıkiyor yeri gelmisken yazim dedim devlet kadınları yeterince korumuyor ölünce bir intifal oluyor 3 güne tekrar unutuluyor güvenliligi eminim vardır elbette otel değil ama kocasının siddetinden kacan kadinlara daha hatta çok daha iyi bir koruma saglansa bir çoğu dönmez yeni bir hayat yeni bir iş .

Geçmişte sokaklarda kaldığını ,gidebileceği hiçbir yerin olmadığını söyleyen bir kişi için gayet iyi bir seçenek.Üstelik konu sahibinin çocuğu da yok

Daha bi bebiş yok ortada teşekkür ederim sadece eşim ve ben çok istiyoruz ama benim korkularım yüzünden olmuyor fazla düşünüyorum ve bu beni çok korkutuyor eşim sürekli güzel şeyler söylüyor ama yine de karar veremiyorum çok ağır geçirdiğim depresyon hastalığım var zamanında çok savaştım hastanelerde yattım şuan biraz daha iyiyim ama hamilelikten sonra korkularımla birlikte tekrar geri döner diye çok korkuyorum

Bu eski konularınızdan. Siz depresyon hastasısınız, eşiniz paranoyak bir de bu muhteşem evliliği taçlandırmak için çocuk istiyorsunuz pes!

Sığınma evleri çocuk kabul etmiyor diye bir şey yok. Belli bir yaşın üzerindeki erkek çocuğunu kabul etmiyor sadece. Bu çocuk kabul etmiyor muhabbeti şu çocuklar bazı sığınma evlerinde ayrı kreş bir yerde tutuluyor ki bu da bana garip gelmiyor çünkü kadınlar eğitim alıyor vs meslek sahibi oluyorlar. Bununla uğraşılırken eteğinde bir çocuk olması zaten doğru olmaz.

Orası zaten son çare. Sığınma evinden vazgeçip kocasına dönen kadının demek ki başka çaresi varmış ki dönüyor. Dünyanın en berbat yeri bile olsa neticede can güvenliğin varken insanın sırf burası rahat değil diye şiddet gördüğü kocasına dönmesini anlayamıyorum. Bu durumdan da dönen kişiyi sorumlu tutuyorum. Meslek sahibi edinilip iş imkanı sağlanıyor zaten ama sonrası kişiye kalmış.

Burada bir üye yazmıştı telefonları elinden alınıyormuş, verildiği sürede dinleniyormuş akrabam yapamadı döndü diye. Telefon alınması zaten olması gereken oradaki kadınlardan biri konuştuğu kişiye yerini açık etse tüm kadınlar tehlikede demek.

Bu eski konularınızdan. Siz depresyon hastasısınız, eşiniz paranoyak bir de bu muhteşem evliliği taçlandırmak için çocuk istiyorsunuz pes!
Böylelerine destek olunca aklıma hep yüzüne kezzap atan erkekle evlenen Berfin gelecek neden yahu bu kadar mi değersiz hissediyor bazı kadinlar kendini. 😏

Geçmişte sokaklarda kaldığını ,gidebileceği hiçbir yerin olmadığını söyleyen bir kişi için gayet iyi bir seçenek.Üstelik konu sahibinin çocuğu da yok
Onu bunu bilmem ama konu sahibinin gidisati iyi değil öyle bir herife bir saat katlanmam ben insallah kadın cinayetlerinde adını okumayiz .

Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz
böyle bi erkeğin karısıydı annem yani babam olurdu kendisi en sonunda aile katliamı yaşattı kendisi öldü annem kaldı çok şükür. ben bunu yazdıktan sonra ne yapmanız gerektiği size kalmış

Sokaklardan geldim
Sokaklardan geldiniz. 22 yaşındasınız ve grafikersiniz. Sokaktan gelmiş bir insan için kendinizi iyi eğitmişsiniz. Burda minimalize ederek anlattığınız kıskançlık mevzusunun da rahatlıkla üstesinden gelebilirsiniz.

Eklentiler

• 194555F3-1B44-4621-BCCE-5B69325DE621.webp
    194555F3-1B44-4621-BCCE-5B69325DE621.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 95
Eşiniz kıskanç değil tedavi görmesi gereken bir hasta. İleride daha da kötü olur bu durum. Kıskanmak dozunda güzeldir ötesi psikopatlık seviyesidir.

Bu ne ya okurken bile afakanlar bastı beni. Kıskançlık başka bir şey şizofreni veya paranoyaklık başka bir şey,birbirine karıştırmayın lütfen. Sizin eşiniz tam bir ruh hastası bir paranoyak. Ayrıca böyle giderse sizin yaşama şansınız pek yok gibi bilin istedim.
Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz

Bu kaybetme korkusu degil ruh hastaligi.
Esinizin belli ki ileri seviyede ozguven problemi var.
Bu kadar kıskançlık(?) cekilecek sey degil. Tedavi olmali.

Sonrası mı? Sokaktan gelen biri nasıl kendi işini göreceğini iyi bilir diye düşünüyorum. Sen rahatı bırakamıyorsun anlaşıldı. En iyisi bi çocuk doğur sen, çocuğum için çekiyorum diye avunursun.
Yetiştirme yurdunda kaldıysa zaten kendine bakabilir diye düşünüyorum. Grafiker olduğunu yazmış daha önceki mesajlarından birinde. Yurttaki oda arkadaşım da yetimhanede büyümüş. Liseyi bitirince zaten devlette memur olarak çalışabiliyorlar ama o üniversite okumayı tercih etmiş. Üniversite bittikten sonra da puansız atanacağını söylemişti. Aynı şartlar konu sahibi için de geçerlidir.

Yani büyük ihtimalle ya konu fake ya da konu sahibinin kocasını bırakası yok o yüzden bahane buluyor.

Yetiştirme yurdunda kaldıysa zaten kendine bakabilir diye düşünüyorum. Grafiker olduğunu yazmış daha önceki mesajlarından birinde. Yurttaki oda arkadaşım da yetimhanede büyümüş. Liseyi bitirince zaten devlette memur olarak çalışabiliyorlar ama o üniversite okumayı tercih etmiş. Üniversite bittikten sonra da puansız atanacağını söylemişti. Aynı şartlar konu sahibi için de geçerlidir.

Yani büyük ihtimalle ya konu fake ya da konu sahibinin kocasını bırakası yok o yüzden bahane buluyor.
Şimdi kim bırakacak güneşli sıcak evi, şu acı soğukta yollara koyulacak? Akşam oldu, perdeyi kapasa bari kocası gelmeden.

Sadece bunun çeyreğini yapmış bir insana 3 ay katlandım ve hemen ayrıldım. Allah sabır versin. Düzelmiyor yok kaç kere düzelicem dedi ama yok

Back
X