- 16 Haziran 2011
- 16.472
- 72.816
- 798
Hayir ayrılmak istiyorum. Ama daha önceki evliligim de 2 oğlum olmuştu. 7 ve 10 yaşında. onları kaybettim. Onların tesellisi tekrar anne olmamdan geçiyor.
Çocuklarınız vefat mı etti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir ayrılmak istiyorum. Ama daha önceki evliligim de 2 oğlum olmuştu. 7 ve 10 yaşında. onları kaybettim. Onların tesellisi tekrar anne olmamdan geçiyor.
Özür dilerim. Annenin de neden susup kimseye bir şey diyemediğini anladin mi simdi. İnsanlar vicdansız çünkü. Gurursuz der geçerBen öyle bir ailede öyle bir babayla büyüdüm merak etmeyin başıma geldi
Allah esirgesin ama öldürülürdü yüksek ihtimal.Evet evlat kaybını okumadım ve benim gurursuz dememdeki neden adam bir değil beş değil defalarca yapmış her seferinde affetmiş aynısını bir defa konu sahibi yapsaydı bakalım eşi napardi
Çok iyi anlıyorum annemi annem yetmemiş birde üstüne iki çocuk daha yapmış akillanmamis olan noldu çocuklara oldu. Bu adamdan bana koca olmaz en azından çocuklarım olsun demiş onlarla kendince hayata tutunmuş ama o çocukların şu an tutunacak hiç bir dalları yok. Çocuk doğurmak marifet değil ona huzurlu bi aile vermek önemli olan bakın maddiyattan bahsetmiyorum hiç huzur...Özür dilerim. Annenin de neden susup kimseye bir şey diyemediğini anladin mi simdi. İnsanlar vicdansız çünkü. Gurursuz der geçer
Başı sagolsun konu sahibinin ama o çocuk iyi bir babayı hakkediyor bütün çocuklar güzel bir aileyi hakkediyor ben bunun acısını kendi ailemi kurduğum halde yıllardır çekiyorum çok üzülüyorum böyle ailelerde doğan çocuklaraAllah esirgesin ama öldürülürdü yüksek ihtimal.Ama anladığım kadarı ile zaten konu sahibi herife aşık değil. Amaç çocuk sahibi olmak. Sağlıklı bir durum mu değil ama 2 evlat kaybı çok ağırdır herhalde.
![]()
Haklısınız gerçekten.Başı sagolsun konu sahibinin ama o çocuk iyi bir babayı hakkediyor bütün çocuklar güzel bir aileyi hakkediyor ben bunun acısını kendi ailemi kurduğum halde yıllardır çekiyorum çok üzülüyorum böyle ailelerde doğan çocuklara
Niye öldürülürdü çünkü adam gururum haysiyetim beş paralık oldu derdi o gurur neden biz kadınlarda olmuyor neden kaç defa yakaladığı halde affediyor o zaman bu gurursuzluk değil miAllah esirgesin ama öldürülürdü yüksek ihtimal.Ama anladığım kadarı ile zaten konu sahibi herife aşık değil. Amaç çocuk sahibi olmak. Sağlıklı bir durum mu değil ama 2 evlat kaybı çok ağırdır herhalde.
![]()
Muhtemelen arkadaş çocuk sahibi olayım gerisi önemli değil diyordur... Üzüldüm akşam akşam...Niye öldürülürdü çünkü adam gururum haysiyetim beş paralık oldu derdi o gurur neden biz kadınlarda olmuyor neden kaç defa yakaladığı halde affediyor o zaman bu gurursuzluk değil mi