Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Esim dun iki universite öğrencisini arabaya almış otostop cekiyorlarmis şehir merkezine gitmek için
Dün anlattı ikisi de erkekmis bu arada sohbet ettik vs vs diye anlattı
Geçenlerde bir abiyi daha aldım dedi ben çok rahatsız oldum ..nasıl güvenip de alabiliyorsun dedim işi şakaya vuruyor bana kim nababilir senin kocan şöyle böyle ya dedim ciddi ol haberlerde görüyoruz insan en yakınından görüyor zararı ki sen tanımadığın insanları arabana alıyorsun dedim .. abarttigimi söyledi eşim kendisi anlarmış insanın temiz olup olmadığını ... saçma sapan cahilce konuştu sinir etti beni surattan anlasilsaydi...yardım etme amacli aldigini soyledi seninleyken de almistik hatirla abartma simdi dedi
gecen sene ben yanındayken de almıştık bir ablayi doğru , bir de yaşlı bir amca otostop çekiyordu onu almıştık evimize neredeyse 1.5 saat uzaklıkta köyüne götürmüştük, ama o zaman hiç olumsuz düşünmemiştim .. yardımcı olduğumuzu düşünmüştüm kötü bir şey gecirmemistim aklımdan ama şimdi içim hiç rahat olmadı eşim anlatınca ...
Siz ne diyorsunuz , eşim yine kendi bildiğini yapar içim rahat değil ....
Yaşadığınız yere bağlı. Bizim sitenin dışı bildiğimiz köy. Arada eşim de alıyor yardımcı olma amaçlı.
Yalnız daha önce haberlerde duymuştum. Adamın biri yardımcı olma amacıyla bir kızı arabasına almıştı, sonra kız öldürüldü. Cinayet neredeyse üzerine kalıyordu...
tipten iyi mi kötü mü olduğu nasıl anlaşılıyor.bence temkinli davranmakta fayda varBenim esimin ogrencilik zamaninda otostopla turkiyeyi gezmisligi var. Simdilerde de yolda otostopcu gordumu illa ki alir. En son ankaraya giderken 4 kiz ogrenci almistik arabaya. Sohbet muhabbet gule oynaya gittik :) bence bir sakincasi yok. Zaten insanin tipinden anlasiliyor iyi kotu.
bildigi yapar gibi..ama ben hiç sevmem böyle birşeyi. kimin ne yapacagı bu zamanda hiç belli degil.Günaydın kızlar
Esim dun iki universite öğrencisini arabaya almış otostop cekiyorlarmis şehir merkezine gitmek için
Dün anlattı ikisi de erkekmis bu arada sohbet ettik vs vs diye anlattı
Geçenlerde bir abiyi daha aldım dedi ben çok rahatsız oldum ..nasıl güvenip de alabiliyorsun dedim işi şakaya vuruyor bana kim nababilir senin kocan şöyle böyle ya dedim ciddi ol haberlerde görüyoruz insan en yakınından görüyor zararı ki sen tanımadığın insanları arabana alıyorsun dedim .. abarttigimi söyledi eşim kendisi anlarmış insanın temiz olup olmadığını ... saçma sapan cahilce konuştu sinir etti beni surattan anlasilsaydi...yardım etme amacli aldigini soyledi seninleyken de almistik hatirla abartma simdi dedi
gecen sene ben yanındayken de almıştık bir ablayi doğru , bir de yaşlı bir amca otostop çekiyordu onu almıştık evimize neredeyse 1.5 saat uzaklıkta köyüne götürmüştük, ama o zaman hiç olumsuz düşünmemiştim .. yardımcı olduğumuzu düşünmüştüm kötü bir şey gecirmemistim aklımdan ama şimdi içim hiç rahat olmadı eşim anlatınca ...
Siz ne diyorsunuz , eşim yine kendi bildiğini yapar içim rahat değil ....
Hatırlamıyorum ki yerini?Bu bahsettiğiniz olay hangisi, Kandıra'da olan mı?
Ya pardon da neden surekli eski konulara yaziyorsunuz?Benimki de oyle![]()