Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

Esınız evden gıtmıs 20 gun acmısınız tokmusunuz ne sızı ne evladını merak etmemıs, tesadüfen annesinde kalmadığını otelde kaldıgını ogrenmıssınız ama es gecmıs siniz.
Esınız sonraki konuda sehpadan tabagını kaldırır mısın dedıgınız ıcın on gun evden gıtmıs, cocukla parasız kaldık demıssınız sızı umursamamıs
Esınız sımdıkı konuda iki gundur evde yok ve siz gene aynı soruları sormuşsunuz.
Ailenizin evınde cocugun sesinden rahatsız oldular diye mutsuz olup donmussunuz ama insan muamelesi görmemek, Cocugunuza babalık yapmayan adamın tavırları sizi rahatsız etmemıs.
Nasılsa bir sey degısmeyecek diye baska bir sey demeyeceğim.

Adam resmen evden kaçmak için bahane arıyor. Bir taraftan da orada kurulu bir düzeni var kaybolsun istemiyor.
Siz ömür boyu bu adamın gidip gelmeleriyle mi uğraşacaksın? Bunu düşünün. Çünkü değişmeyecek. Huyu mizacı bu.

Adam resmen evden kaçmak için bahane arıyor. Bir taraftan da orada kurulu bir düzeni var kaybolsun istemiyor.
Siz ömür boyu bu adamın gidip gelmeleriyle mi uğraşacaksın? Bunu düşünün. Çünkü değişmeyecek. Huyu mizacı bu.
Son konusu bugun acilmis adam gene evde yok. Adam habıre yok.

Esınız evden gıtmıs 20 gun acmısınız tokmusunuz ne sızı ne evladını merak etmemıs, tesadüfen annesinde kalmadığını otelde kaldıgını ogrenmıssınız ama es gecmıs siniz.
Esınız sonraki konuda sehpadan tabagını kaldırır mısın dedıgınız ıcın on gun evden gıtmıs, cocukla parasız kaldık demıssınız sızı umursamamıs
Esınız sımdıkı konuda iki gundur evde yok ve siz gene aynı soruları sormuşsunuz.
Ailenizin evınde cocugun sesinden rahatsız oldular diye mutsuz olup donmussunuz ama insan muamelesi görmemek, Cocugunuza babalık yapmayan adamın tavırları sizi rahatsız etmemıs.
Nasılsa bir sey degısmeyecek diye baska bir sey demeyeceğim.
Deminden beri bende hayretle konularini okudum. 🤦‍♀️ Insan nasil bunca sete goz yumar?

Deminden beri bende hayretle konularini okudum. 🤦‍♀️ Insan nasil bunca sete goz yumar?
En ufak bi fikrim yok, senın yorumun dikkatimı cektı sımdıkı konuda dur eski konularına bakayım dedim adam ivedilikle yok. Parada vermiyor. Bir insan omrunu neden ziyan eder böyle bilmiyorum. Mecburıyetler diyenin kalbini kırarım. Evladını yok sayıyor, hangi mecburiyet evladını yok sayan adama hayat arkadaslıgı yaptırır zorla?
Böyle gelmıs böyle gider caspercım.

Son konusu bugun acilmis adam gene evde yok. Adam habıre yok.
Evet gördüm o konuyu da. Adamın pek ev hayatında aile de gözü yok benim gözlemlediğim. Doğru düzgün bir adam olsa durmadan evi terkedip kafasına göre takılmaz. Böyle bir evlilik olmaz zaten.
Göz yumuldukça da böyle sürüp gidecek hatta çok daha farklı şeyler olmaması imkansız.
Ben şahsen her tartışmada evden kaçmak için ve nerede olduğu belli olmayan bir adamı kocam diye yanımda taşımam.

Evet gördüm o konuyu da. Adamın pek ev hayatında aile de gözü yok benim gözlemlediğim. Doğru düzgün bir adam olsa durmadan evi terkedip kafasına göre takılmaz. Böyle bir evlilik olmaz zaten.
Göz yumuldukça da böyle sürüp gidecek hatta çok daha farklı şeyler olmaması imkansız.
Ben şahsen her tartışmada evden kaçmak için ve nerede olduğu belli olmayan bir adamı kocam diye yanımda taşımam.
20gun ev terkedılır mı ya, insan sevgilisiyle kavga etse uc gun küs durur
Kadın aciz para yok demıs adam gene de dönmemis eve.
Cocukları var.
Keske böyle adamlar evlenmese, milletin kızının basını yakmasa.

20gun ev terkedılır mı ya, insan sevgilisiyle kavga etse uc gun küs durur
Kadın aciz para yok demıs adam gene de dönmemis eve.
Cocukları var.
Keske böyle adamlar evlenmese, milletin kızının basını yakmasa.
Aynen sanki herkes evlenmek zorunda... İnsan kendini bilir. Sadakat sorunu olan evlilik yükümlülüğünü alamayacak olan evlenmesin hür yaşantısına devam etsin.

Merak ettim önceki konularına bir göz attım da arkadaşım suç sende, kocanda değil.
Kocan bir hata yaptığında affedebilirsin ama kocan 2. hatasını yaptığında bu onun hatası olmaktan çıkar, senin tercihin olur. 2017den beri boşanacağım boşanacağım yazmışsın. Ne bu adamla evli kalma merakı, adam gibi dürüst mü yahu senin kocan? Bunların 1 tanesi bile benim için boşanma sebebi ama sen hepsini sineye çektiğin için bunlar hata değil senin TERCİHlerin. O yüzden boşver yine devam et aynı şekilde.

En ufak bi fikrim yok, senın yorumun dikkatimı cektı sımdıkı konuda dur eski konularına bakayım dedim adam ivedilikle yok. Parada vermiyor. Bir insan omrunu neden ziyan eder böyle bilmiyorum. Mecburıyetler diyenin kalbini kırarım. Evladını yok sayıyor, hangi mecburiyet evladını yok sayan adama hayat arkadaslıgı yaptırır zorla?
Böyle gelmıs böyle gider caspercım.
Aynen oyle canisi. Cocugum icin falan dese de inanmam ben. Adam ortada yok ki yok. (Senin kocan yok ki yazasim geldi bi an. Neyse yazdim sanirim 🤣)
Kendi duzeninizi bozmaktan korkuyor. Bosandi demesinler diye. Iyi kotu basini soktugu bir ev,arada bir ugrayan bir koca. Bunlara siginarak evli kaliyor hala.

Merhaba kk hatunlari uzun zamandır yoktum direk konuya giriyorum
Esimle tartistik ve esim evi terk edip 20 gun annesinde kaldi.
Bu 20 gun zarfında hiç konusmadik 21.gun cocugum için aradim ama mesgule verdi beni açmadı gece aradim bu arada.
Daha sonra baya bir aradim mesaj attim cevap yok annesini aradim saat gece 02.00
Annesi gelmedi arkadasinda kalacakmis bugun dedi bende ampuller yandi.
Sabah geldi ve çok ickiliydim teli sessize aldim arkadasla oturduk dedi.
Bende hic ses cikarmadan telefonuna baktim internetten otel aratmis sorrum kendisine başka bi arkadas daha varnis ve sarji bitmis esimin telinden aratmis
Neyse tamam dedim ama icim icimi bitirdi.
Daha sonra whatsapp geri mesajlarini yukledim ve o da ne otel esimin teline konum atmis deliye döndüm
Arkadasinin kendi telefonuyla konustugu için otel sahibi yanlislikla eşimekonum
Atmis
Benim numram adamda çıktığı için dedi
Yeminler etti de bilmem ne sizce aldatıldım mi
Geçmiş olsun cocuk bile inanmaz esinin dediklerine ben şahsen inanmazdim

Back
X