Eşim tarafından kandırılarak evlendim..

MISRA5

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
28
0
16
Ankara
iyi geceler herkese.hemen hikayemi anlatmak istiyorum.eşimle evlenirken ilk günden nikah masasına kadar bir türlü emin olmadan evlendim. öncelikle mesleğinin genel sartlarını anlatmadı ve nişandan sonra öğrendim uzun süreli görevlerinin olduğunu ve bu süreçte yanlız kalacağımı ve öylede oldu. şuan yapayanlızımkendisi yurtdışında görevli:(
ikinci bir şokta düğünden 5 gün önce öğrendim oda eşimin varikosel diye bir hastalık olduğunu. internetten araştırdım ve bunun kısır riski taşıdığını şoklar içinde öğrendim. ama kabul ettim. çoğu erkekte oluyormuş zaten.suan bebek düşünmüyoruz daha doğrusu hiç denemedik. ama olmassa die çok korkuyorum.bu sebeplerden dolayı eşime karşı bir aşk hisstmiyorum ve çok kızgınım. zamanla geçer diye düşündüm ne yazıkkı geçmedi. şimdi öyle i çıkmazdayım ki napcamı bilmiyorum:((

hem askerde hem görevde nasıl oluyor? şafak panosu yapmışsınız.

sıkıntılarınıza gelince, diyelim ki eşiniz çocuk sahibi olamaz. bu sebepten bırakacak mısınız? tam tersi olsaydı, sizin çocuk sahibi olmak için bir probleminiz olsaydı, eşinizin sizi bırakmasını normal bulur muydunuz?

aralar iyidir üstelik, çabuk tüketmezsiniz, özlem olur, sevgili kıvamında evlilik işte...

canım eşim subay yani asker olunca öyle belirtmek istedim görevde su an vatanı zorunlu asker gorevi değil. o yuzden opanuyu koydum.bendede olabilir ama bunu söylemedği için kinleniyorum yanlızlık evliyken yanlızlık çok zormuş..

hem askerde hem görevde nasıl oluyor? şafak panosu yapmışsınız.

sıkıntılarınıza gelince, diyelim ki eşiniz çocuk sahibi olamaz. bu sebepten bırakacak mısınız? tam tersi olsaydı, sizin çocuk sahibi olmak için bir probleminiz olsaydı, eşinizin sizi bırakmasını normal bulur muydunuz?

aralar iyidir üstelik, çabuk tüketmezsiniz, özlem olur, sevgili kıvamında evlilik işte...

Burada ama bastan soylenmeyen bir hastalik var, bastan kisir olma ihtimali oldugunu bildigim bir kisi ile neden evleneyim? Benim bir tanidigimin basna daha geldi, adam iktidarsiz ama evlenmis. Bastan soylemis olsaydi bu evlilik zaten gerceklesmezdi. Canim valla zor bir durum, kocan basini yakmis eger cidden kisirsa. Cogu insanin hayalidir kendi cocugunun olmasi neticede.

bunu kısır olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. çocuk düşünmüyorum uzun süre evlilik tam oturana kadar en azından.evet bende bu yazdıklarını düşündükçe öfkem büyüyor.bi kaç defa boşanmadan bahsettim aşırı tepki verdi.

olan olmuş artık canım ne desek boş.eşinle anlaşabiliyorsan içini ısıtmaya çalış.
olumsuz şeyler düşünme belkide olur çocuğunuz.sonuçta evlilik işi ne kadar secim densede kaderdir.Allah yazmış ki olmuş.
bol bol dua et inşallah Allah huzura kavuşturur.eşine de buraya yazdıklarını anlat kendini sevdirmek için biraz uğraşsın tekrar güvenini kazansın.Allah bütün yuvalara huzur versin sağlık versin .

neden evlendim herseyden alınmıs ev esya gelinlik düğün salonu herşey hazırdı. bende onun esyalarını yerleştiriken çalışma odasında raporu buldum.ama su an ondan ziyade yanlızlık çok koyuyor.

olan olmuş artık canım ne desek boş.eşinle anlaşabiliyorsan içini ısıtmaya çalış.
olumsuz şeyler düşünme belkide olur çocuğunuz.sonuçta evlilik işi ne kadar secim densede kaderdir.Allah yazmış ki olmuş.
bol bol dua et inşallah Allah huzura kavuşturur.eşine de buraya yazdıklarını anlat kendini sevdirmek için biraz uğraşsın tekrar güvenini kazansın.Allah bütün yuvalara huzur versin sağlık versin .

aynı evde pek yasamadımız için 10 aydır evliyiz ve 4 ay beraber kalabildik bilemiyorum nasıl ama uzaktan iyiyiz.sadece benim hayatımı karartmaya ne hakkı vardı die düşünmüyor değilim

neden evlendim herseyden alınmıs ev esya gelinlik düğün salonu herşey hazırdı. bende onun esyalarını yerleştiriken çalışma odasında raporu buldum.ama su an ondan ziyade yanlızlık çok koyuyor.

Hazır gelinlik,eşya var diye evlenince nasıl bir gelecek bekliyordunuz ki?

Burada ama bastan soylenmeyen bir hastalik var, bastan kisir olma ihtimali oldugunu bildigim bir kisi ile neden evleneyim? Benim bir tanidigimin basna daha geldi, adam iktidarsiz ama evlenmis. Bastan soylemis olsaydi bu evlilik zaten gerceklesmezdi. Canim valla zor bir durum, kocan basini yakmis eger cidden kisirsa. Cogu insanin hayalidir kendi cocugunun olmasi neticede.

siz evlenmeyebilirsiniz, evlenme amacınız sadece üremekse, evet evlenmezsiniz belki. ben eşimle evlendiğim zaman o da ben de şeker hastalığı var sanıyorduk (şeker hastası bir erkeğin çocuk sahibi olma ihtimali düşüktür) buna rağmen tereddütsüz evlendim. amacım sevdiğim adamla olmak, onunla yaşamak ve yaş almak çünkü. şeker hastası olmadığını da çok sonra öğrendik.

o zaman hasta olan insanlar evlenmesin, olur mu böyle bir şey. lütfen bilinçli yorum yazalım. burada kim bilir kaç tane kadın vardır o ya da bu sebeple çocuk sahibi olamayan, ya da eşleri öyledir. 2. sınıf insan muamelesi yapmayalım.

Ama subaylarin zaten sik sik yurtdisina gittikleri farkli yerlerde gorevlendirildikleri bilinir, normalde de 2 senede bir ikamet degistirir onlar. Zor bir meslek

aynı evde pek yasamadımız için 10 aydır evliyiz ve 4 ay beraber kalabildik bilemiyorum nasıl ama uzaktan iyiyiz.sadece benim hayatımı karartmaya ne hakkı vardı die düşünmüyor değilim

Allah yardımcın lsun inşallah herşey yoluna girer

iyi geceler herkese.hemen hikayemi anlatmak istiyorum.eşimle evlenirken ilk günden nikah masasına kadar bir türlü emin olmadan evlendim. öncelikle mesleğinin genel sartlarını anlatmadı ve nişandan sonra öğrendim uzun süreli görevlerinin olduğunu ve bu süreçte yanlız kalacağımı ve öylede oldu. şuan yapayanlızımkendisi yurtdışında görevli:(
ikinci bir şokta düğünden 5 gün önce öğrendim oda eşimin varikosel diye bir hastalık olduğunu. internetten araştırdım ve bunun kısır riski taşıdığını şoklar içinde öğrendim. ama kabul ettim. çoğu erkekte oluyormuş zaten.suan bebek düşünmüyoruz daha doğrusu hiç denemedik. ama olmassa die çok korkuyorum.bu sebeplerden dolayı eşime karşı bir aşk hisstmiyorum ve çok kızgınım. zamanla geçer diye düşündüm ne yazıkkı geçmedi. şimdi öyle i çıkmazdayım ki napcamı bilmiyorum:((

ben de evlenmeden önce pkolu olduğumu biliyordum. çok zor hamile kalma durumum var. ama evliliğimize engel olan bir durum olmadı. biz birbirimizi sevdik, bebek işi de nasiptir. siz kısır olabilirdiniz. eşinizi sevmiyor gibisiniz. sadece evlenmiş olmak için evlendiyseniz sorun yaşamanız çok normaldir.

ben öğrenseydim eşimde böyle bir hastalık olduğunu -ki olabilir de- sımsıkı sarılırdım ona. yani siz eşinize karşı bir aşk hissetmediğiniz için her şeyi size batıyor. bu durumdan dolayı aşk hissetmiyor değilsiniz durum tam tersi.

bir de emin olmadan ne diye evlendiniz onu da anlamadım. çocuk oyuncağı mı bu?

Son düzenleme:
Hazır gelinlik,eşya var diye evlenince nasıl bir gelecek bekliyordunuz ki?

atadavetiyeler basılmıştı herkes düğün telaşında bende kimseye anlatamadan evlendim öyle zor bir durum ki napcamı bilemedim mutsuz olucamı bile bile evlendim.geri dönemdim o süre de

arkadaşım varikosel ameliyat ile düzelen bir hastalıktır onun için üzelicek bir şey yok.çünkü benim eşimde varikoseldi ameliyat olduktan 1 ay sonra hamile kaldım bunu kafaya takma ama diğer konu üzücü yani size baştan söyleseymiş ben iş için yurt dışına çıkıcam yalnız kalıcaksın diye daha iyi olurmuş.ee o yokken ailenize gidin iyi olmazmı?

siz evlenmeyebilirsiniz, evlenme amacınız sadece üremekse, evet evlenmezsiniz belki. ben eşimle evlendiğim zaman o da ben de şeker hastalığı var sanıyorduk (şeker hastası bir erkeğin çocuk sahibi olma ihtimali düşüktür) buna rağmen tereddütsüz evlendim. amacım sevdiğim adamla olmak, onunla yaşamak ve yaş almak çünkü. şeker hastası olmadığını da çok sonra öğrendik.

o zaman hasta olan insanlar evlenmesin, olur mu böyle bir şey. lütfen bilinçli yorum yazalım. burada kim bilir kaç tane kadın vardır o ya da bu sebeple çocuk sahibi olamayan, ya da eşleri öyledir. 2. sınıf insan muamelesi yapmayalım.

Bence siz bilincli yorum yazin. Bir hafta sonra olecek olan bir kisi ile evlenir misiniz? Ben evlenmem, cogu kisinin de evlenecegini sanmam. Evlenmek sadece ask cinsellik icin yapilmiyor, elbette ki cocuklar bunun bir parcasi. Amac UREMEK degil COCUK SEVGISINI TATMAK.

Madem boyle bir hastaligi var tabiki soyleyecek ona gore de bu kisi evlenir ya da evlenmez

Bunu 2. sinif insan muamelesi yapmakla ne alaka? Herkesin evlilikten beklentisi farklidir. Kimi cocuk ister kimi esiyle bir arada olmak. Sizin icin cocuk vs ikinci planda diye herkes icin olmak zorunda degil. Ayrica yok bilincli yorum yazalim vs. hani dinime kufreden musluman olsa diyecegim :)

Son düzenleme:

henüz ortada kararmış bir hayat yok.zaten uzun süre çocuk düşünmüyorsun.bırak bu süre içinde evliliğin tadını çıkar.
içindeki aşkı alevlendir .belkide çocuğunuz olur bu söylediklerinizden utanırsınız..kafanı çocuk olmıcak
diye kurma unutma Allah ol der oluverir.
eşinin görev yerine gitma şansın yok mu.

atadavetiyeler basılmıştı herkes düğün telaşında bende kimseye anlatamadan evlendim öyle zor bir durum ki napcamı bilemedim mutsuz olucamı bile bile evlendim.geri dönemdim o süre de

İyi o zaman şimdi boşanın.

bu arada çocuk konusu neyse de yalnız kalmak gerçekten çok zor. benim eşim askere gitti 5 ay dünyam karardı. o konuda allah yardımcın olsun. nişanlıyken işini keşke iyice araştırsaydın. nişanlılık dönemi zaten tanıma dönemidir. işini değiştirme gibi bir durumu olsa aslında ikiniz de rahatlarsınız.

Back
X