Eşim tarafından kandırılarak evlendim..

şu iki yorumun arasındaki tezatı gör istiyorum, nişanlıyken kopamayacak kadar bağlıydın/aşık değildin
kafanın karışık olmasını anlayabiliyorum herkes aşk evliliği yapmak zorunda değil ama aşk insanların tahammül sınırını arttırıyo bu da kesin,şu durumda ya eşin istifa edecek ki eşin subay 14 yaşından beri askeriyenin içinde ne iş yapacak? ya da sen boşanmayı düşüneceksin

hani sürekli kullandığın bir esyayı evden cıkarınca eksikliği hissedersin ve sürekli ararsın işte nişan evresi öyleydi alışmıstım çok.biliyorum zaten boşanmayı düşünüyorum benim karakterime göre değil. yapan çok kişi var ama ben sanırım yapamıcam bu şekilde. nasıl evlendim hala bilmiyorum. onun ilgisi çok haoşı-uma gidiyordu. suan yanımda olsa çocuğumuz olmasa bile asla ayrılmayı düşünmem ama bu yanlızlığı yapamıyorum

hani sürekli kullandığın bir esyayı evden cıkarınca eksikliği hissedersin ve sürekli ararsın işte nişan evresi öyleydi alışmıstım çok.biliyorum zaten boşanmayı düşünüyorum benim karakterime göre değil. yapan çok kişi var ama ben sanırım yapamıcam bu şekilde. nasıl evlendim hala bilmiyorum. onun ilgisi çok haoşı-uma gidiyordu. suan yanımda olsa çocuğumuz olmasa bile asla ayrılmayı düşünmem ama bu yanlızlığı yapamıyorum

anlıyorum seni, bende polis eşiyim Batmanda şark görevimizi yapıyoruz tüm gün olmasada arada eşimede görev yazıyolar evde yalnız hissediyorum kendimi, burda tanıdığım kimsede yok,asker eşi olan arkadaşlarım var 1-2 aylık göreve gidiyo eşleri, bitanesi 7 aylık hamile, oeşine çok çok aşık, o yüzden beklemek zor gelmiyo, ama senin durumun farklı, sen sevilmeyi sevmişsin, onun seni sevmesi şımartması hoşuna gitmiş zamanlada alışmışsın, alışkanlık yeterli değil senin bu evliliği yürütmen için

Yorumlari okudum konu sahibesi, mantik evliligi yapmissin ama sonra bu hayat stilinin sana gore olmadigini anlamissin. Asker esi olmak, tayinle ordan oraya gitmek zordur, herkes kaldiramaz. Cok asik olmadigin, sevmedigin birinin pesinde bu hayati cekemeyebilirsin......yani istemedigin bir hayati surmenin pek mantigi yok bence.

Bu adami sevmiyorsan, istemedigin bir hayat stiline uyum saglamaya calisip mutsuz olmanin da bir mantigi yok, bosanmayi dusunursun. Kendi sehrinde ikamet eden, bir yere gitmeyecegini bildigin biriyle hayatini birlestirirsin, mesela baska bir memur. Dedigin gibi herkes deli divane evlenmiyor, sen de mantik evliligi yapmaya acik bir insansan tekrar evlenmen zor olmaz, elbette kafana gore bir ksimetin cikar diye dusunuyorum.

Hastalik tedavi olabilen bir sey bunu gecelim bence, adam seni sevdigi icin, kaybetmemek icin soylememistir belki. Hos bir davranis degil ama anlasilabilir bir noktaya kadar.

Madem tayin isinde de seni kandirdi, bence konuyu adamla acik acik konusup hesap sor.

Durumu iyice dusun, tart derim, gerisi senin kararin . :42:

evet aşık değilim zaten. cevrem hep sunu dedi onun gibi seveni bulamazsın. sen aşık olup düsüneceğine bırak o seni düşünüp dursun.bu sekilde söylediler ama en cok onun ısrarları bu işi cok ilerletti yoksa ben hiç düşünmediğim bir anda söz nişan düğü oldu 3 ay gibi bir süre içerisinde okuldan mezun olur olmaz.kendimi evli buldum.

arkadaşım,mesajlarını okuyorum. lütfen açık söylesene.
kesin ve net. şu soruma bir cevap verir misin.
sen eşini sevmiyorsun değil mi?.
hayırda desen tepki vermem. lütfen dürüstçe bunu söyle. ona göre yorum yapacağım konuna.:ssz:

Kandirilarak yazinca ben de bisey sandim..
Haklisin ama,
Esinin uzun sureli goreve gidecegini yalniz kalacagini soylemesi lazimdi. Zira her kadin kari olur da asker karisi olamaz,o kapasiteye sahip olmaz yani.

Mustakbel esim asker,kendisiyle gurur duyuyorum goreve gidecek bir ay goremeyecegim ama olsun vatan bekleyecek namus bekleyecek bedelli nonoslarin gitmedigi yerlerde yirmilik delikanlilara komutanlik edecek.
Her kadin kaldiramaz bunu, ay kocam sekiz bes calissin tatili olsun mesai parasi olsun yanimda dursun yarin bir gun sehit olur maazallah kocasiz kalirim aman ben mi kurtarcam vatani rahat calissin vs vs. Degil mi?? :)

Bedelli askerlik sadece nonoşların gittiği birşey değildir. Müstakbel nişanlınızın mesleğiyle övünmek adına kavram kargaşası yaşamayın. Eğitimini, işini, kariyerini, mesleğini, ailesini ve kurmuş olduğu düzenini bozmak istemeyenler için şahane bir fırsattır.

Evlilik için bir adım atılırken hiç birşey saklanmamalı bencede variksolse söylemeliydi diye düşünüyorum aynı şey bir kadın içinde geçerli kandırmayla yalanla dolanla evlilik olmaz sonucu böyle olur işde karşıdaki pişman olur dahamı iyi böylesi.Birde ne kadar zamanda bir uzak kalacak eğer hep böyleyse inan ömür geçmez çok zor bende ilk evlendim neredeyse 5 yıl eşimin işi sebebiyle gitmeli gelmeliydi yani uzakdı bizden inan insanın ömrü törpüleniyor

iyi geceler herkese.hemen hikayemi anlatmak istiyorum.eşimle evlenirken ilk günden nikah masasına kadar bir türlü emin olmadan evlendim. öncelikle mesleğinin genel sartlarını anlatmadı ve nişandan sonra öğrendim uzun süreli görevlerinin olduğunu ve bu süreçte yanlız kalacağımı ve öylede oldu. şuan yapayanlızımkendisi yurtdışında görevli:(
ikinci bir şokta düğünden 5 gün önce öğrendim oda eşimin varikosel diye bir hastalık olduğunu. internetten araştırdım ve bunun kısır riski taşıdığını şoklar içinde öğrendim. ama kabul ettim. çoğu erkekte oluyormuş zaten.suan bebek düşünmüyoruz daha doğrusu hiç denemedik. ama olmassa die çok korkuyorum.bu sebeplerden dolayı eşime karşı bir aşk hisstmiyorum ve çok kızgınım. zamanla geçer diye düşündüm ne yazıkkı geçmedi. şimdi öyle i çıkmazdayım ki napcamı bilmiyorum:((

kusura bakma canım ama safmışsın biraz :/ tabi bu tür durumlar hepimizin başına gelebilir öyle fena insanlar var ki. bu saatten sonra geri dönüşü düşünmek yerine onunla oturup neden dürüst olmadığını olgun iki insan olarak konuşun derim ben. görev konusunda bir şey diyemem ama kısırlık konusunda beraber bir doktora gidip muayene olabilirsiniz ona göre bir yol belirlersiniz kendinize.

kısacası oturup halledin işte koskoca insanlarız değil mi konuşmak en büyük erdemdir...

Sevgili konu sahibi arkadaşım, bence eşinize aşık olsaydınız tüm bu saydığınız sebeplerin hiç bir önemi kalmazdı. Bence sizin evliliğinizdeki tek sorun sevgi/aşk eksikliği. Hastalık olayına bir yorum yapmıyorum çünkü yorumlardan okuduğum kadarıyla tedavisi varmış, o konuyu tartışmaya gerek yok. İnsanlar 25 yıllık evliyken, 2 çocukla bile boşanıyorlar evliliklerinde sorunlar olduğunda. Siz düğüne 5 gün varken durumu farketmişsiniz fakat amman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey deyip devam etmişsiniz. Keşke böyle demeseydiniz, şimdiye çoktan çözmüştünüz olayı. Benim nacizane fikrim eşinizle oturup adamakıllı konuşun. Tedavi olması için ikna edin bir an önce. Allah yar ve yardımcınız olsun.

bunu kısır olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. çocuk düşünmüyorum uzun süre evlilik tam oturana kadar en azından.evet bende bu yazdıklarını düşündükçe öfkem büyüyor.bi kaç defa boşanmadan bahsettim aşırı tepki verdi.

canım her varikosel olan kısır diye birşey yok tedavisi olan bir rahatsızlık sadece adamcağızı hemende kısır ettiniz ya pes doğrusu.....ayrıca rabbim çocuk vermeyince sağlıklı insanlarada vermeyebiliyor her rahatsız olanın çocuğu olmayacak diye bir kaide yok merak etmeyin.....kusura bakmayın kırıcı konuştuysam ama rabbimin neler göstereceğini bizler bilemeyiz bak eşimde de bende de problem yok ama rabbim vermeyince vermiyor işte....neyse eşinin iş hayatını nasıl öğrenmeden evlendin ailen nasıl kabul etti anlamadım?yalnızlık evet zor bende gurbetteyim eşimde şuan görede saati gecesi gündüzü belli değil ama sonuçta bizim için çalışıyorlar neden kızıyorsunkı eşine canım?

biraz abartmamışmısınız ? yani varikosel demek direk kısır değil tedavi edilebilir bişey sonuçta?
benim eşimde asker,
flört aşamasında bekledim başka şehirdeydik..
nişanlandık kursu görevi tayini yine ayrı kaldık
nikahımızı yaptık düğünümüze az kaldı herşeyle ben ilgilendim eşimin damatlığını bile ben aldım
o görevde gelemiyor diye..
ne yapayım oturup hayır sen beni yalnız bırakıyosun mu diyeyim..
sevmekten vazmıgeceyim..
bakın yine ayrıyız.. büyük ihtimalle hep böyle olacak
bence siz eşinizi sevmiyorsunuz..lütfen kusuruma bakmayın ama sevseniz yoklugunda bile ona her an daha cok asık olursunuz
özlemek öyle güzel ki
hele ki sevdiğinin yolunu gözlemek..
eğer ki seviyorsanız sevginizin tadını cıkarın
asker eşi olmak kolay değildir eşlerimizin işi de kolay değil destek olun ve eşinizi sevin
kendinize de eşinizede hayatı zindan etmeyin..

biraz abartmamışmısınız ? yani varikosel demek direk kısır değil tedavi edilebilir bişey sonuçta?
benim eşimde asker,
flört aşamasında bekledim başka şehirdeydik..
nişanlandık kursu görevi tayini yine ayrı kaldık
nikahımızı yaptık düğünümüze az kaldı herşeyle ben ilgilendim eşimin damatlığını bile ben aldım
o görevde gelemiyor diye..
ne yapayım oturup hayır sen beni yalnız bırakıyosun mu diyeyim..
sevmekten vazmıgeceyim..
bakın yine ayrıyız.. büyük ihtimalle hep böyle olacak
bence siz eşinizi sevmiyorsunuz..lütfen kusuruma bakmayın ama sevseniz yoklugunda bile ona her an daha cok asık olursunuz
özlemek öyle güzel ki
hele ki sevdiğinin yolunu gözlemek..
eğer ki seviyorsanız sevginizin tadını cıkarın
asker eşi olmak kolay değildir eşlerimizin işi de kolay değil destek olun ve eşinizi sevin
kendinize de eşinizede hayatı zindan etmeyin..

çok eski bi konu ama cevap yazmak istedim.size katılıyorum asker eşi olmak kolay değil .....:72:

Çocuk olunca daha da zor konu sahibine surda hak veriyorum yalnizlik cok zor gurbette tek basina bir muddet sonra herseyi tek basina yapmak insani cok yipratiyor

Çocuk olunca daha da zor konu sahibine surda hak veriyorum yalnizlik cok zor gurbette tek basina bir muddet sonra herseyi tek basina yapmak insani cok yipratiyor

öyle ama insan alışıyor bir zaman sonra.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X