eşim tarafından kıstlanıyorum...

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
2.5 aylık evliyiz eşim aileme yada başka bir yere gitmemi kısıtlıyor.bu normal bir durummu? eşim neden böyle yapıyor?yoksa ben mi abartıyorum.çalışmıyorum evliliğe alışma sürecim zaten çok zor geçiyor fikirlerinize ihtiyacım var..

2.5 aylık evliyiz eşim aileme yada başka bir yere gitmemi kısıtlıyor.bu normal bir durummu? Eşim neden böyle yapıyor?yoksa ben mi abartıyorum.çalışmıyorum evliliğe alışma sürecim zaten çok zor geçiyor fikirlerinize ihtiyacım var..

evet bende 7 yıllık evliyim...benim de eşim benbi çok kıskanıyordu...ama şimdi daha iyi ve hoşgörülü oldu...merak etme sabret....elbet sende rahata kavuşacaksın

neden ni neymiş acaba ,hergün hergün olmadığı ,evini aksatmadığın sürece gayette gidebilirsin

gerekçesi neymiş kısıtlamak için seni?

tam bir neden söylemiyor ama işte çeşitli bahaneler buluyor.mesela kuaföre gideceğim bugün gitme şu gün git aileme gitmem birkaç gün olduysa daha yeni gittin nebilim çeşitli şeyler.kısıtlanmak zoruma gidiyor.ne yapmam lazım?

tam bir neden söylemiyor ama işte çeşitli bahaneler buluyor.mesela kuaföre gideceğim bugün gitme şu gün git aileme gitmem birkaç gün olduysa daha yeni gittin nebilim çeşitli şeyler.kısıtlanmak zoruma gidiyor.ne yapmam lazım?

açık açık sor neden böyle yapıyorsun yoksa bana güvenmiyor musun diye.

Kesinlikle pabuc birakma derim. Butun gun tek basina evde mi oturacaksin sekerim, insan kafayi yer.

Kuafore bile karisiyorsa bence durum fena, alin karsiniza acik acik konusun, ben boyle yapamam, daraliyorum diyin.

Böyle tipler çevremde çok var. Genelde baştan flört döneminde belli ederler kendilerini. Başka şekilde kısıtlamalarla (kıyafet, gezme, arkadaşlara karışma gibi) boy gösterrler. Bir anda mı oldu öyle? Eskiden yokmuydu kısıtlaması?

Eğer eskiden de varsa ve eskiden buna boyun eğdiyseniz şimdi hiç birşey düzelmez.

en baştan böyleydi de kabul ettiysen diyecek lafın olmaz

ama evlendikten sonra değiştiyse en baştan tavrını belli et derim

Böyle tipler çevremde çok var. Genelde baştan flört döneminde belli ederler kendilerini. Başka şekilde kısıtlamalarla (kıyafet, gezme, arkadaşlara karışma gibi) boy gösterrler. Bir anda mı oldu öyle? Eskiden yokmuydu kısıtlaması?

Eğer eskiden de varsa ve eskiden buna boyun eğdiyseniz şimdi hiç birşey düzelmez.

en baştan böyleydi de kabul ettiysen diyecek lafın olmaz

ama evlendikten sonra değiştiyse en baştan tavrını belli et derim

bizim evliliğimiz görücü usulü gibi bişey oldu.2 ay görüştük 1 ay nişanlı kaldık ama o zamanlar karışmazdı..

İleride rahatlar Allahın izniyle canım çok dert etme...
Göndermiyorsa "Haklısın gitmeyeyim" de, evde başının etini ye, canım çok sıkılıyor napiim de kendi kovalasın git eğlen gez diye :1:
Şaka bir yana da, inşallah düzelir, senin gibi o da uyum sürecindedir diye düşünüyorum, inşallah öyledir..

Baştan olup sonradan alışmak neyse de, benim kocam 5. senedeyiz, şimdi başlamaya çalışıyor kısıtlamalara :37:
"Vallah kusura bakma" diyorum, "bu zamana kadar birşey gördün duydun mu? Yok! O zaman sus, otur"
Böylesi daha zor be, rahata alışkınım zaten, şimdi sıkacak kendince :47: :1:

İnşallah toparlarsınız canım, ama çok zıtlaşma, kendinden de kesinlikle ödün vermemek kaydıyla tabii :34:

benim eşimde ilk zamanlar aynısını yapıyordu sureklı bahane bularak benı eve hapsetmeye calısıodu ama bıraz sabret ben 3 yıllık evlıyım 1 yasında kızım var sımdı her ıstedıgım yere gıdıyorum hemen hemen hele bebek oldumu eskısı gıbı karısmıyolar.evlılık 2 yılda falan oturuo anck cevremden duydugum kdarıd bu benı hep boyle tesellı edıyorlrdı yok degısmez hep bole ı olcak dıodum ama 2 yıl snra bebekte olunca degıstı canımcım zaten çalısıorum onun dısındada ıstedıgım yere gıdıorum .inş senin evliliğinde en kısa zamanda oturur.

bizim evliliğimiz görücü usulü gibi bişey oldu.2 ay görüştük 1 ay nişanlı kaldık ama o zamanlar karışmazdı..

daha birbirinizi tam anlamıyla tanımamışsınız şimdilik ses etmeden yavaş yavaş ilerlemeye bak bakalım diğer arkadaşlarında dediği gibi zamanla düzelir umarım

2.5 aylık evliyiz eşim aileme yada başka bir yere gitmemi kısıtlıyor.bu normal bir durummu? eşim neden böyle yapıyor?yoksa ben mi abartıyorum.çalışmıyorum evliliğe alışma sürecim zaten çok zor geçiyor fikirlerinize ihtiyacım var..

şuan buna birşeyler demek yanlış olur:) çünkü daha çook yenisiniz.. eşin evine evliliğine alışman açısından kısıtlıyor olabilir... ama bi 8 9 ay sonrada hala devam ederse ki özellikle ailene göndermemesi ozaman sorun bence

ne olacak erkek egosu

bugun der annenlere gıtme sık sık ...

kabul edersen haftada 1 ıkı haftada 1 gıdersın

bu seferde başka şeye takar.

erkek egosu illa sindirecek ya sizi..

walla güzelim hiç taviz verme..tepene çıkarma.bildiğin doğrudan da şaşma benden söylemesi..

Back
X