Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 aylık evliyiz eşim aileme yada başka bir yere gitmemi kısıtlıyor.bu normal bir durummu? Eşim neden böyle yapıyor?yoksa ben mi abartıyorum.çalışmıyorum evliliğe alışma sürecim zaten çok zor geçiyor fikirlerinize ihtiyacım var..
neden ni neymiş acaba ,hergün hergün olmadığı ,evini aksatmadığın sürece gayette gidebilirsin
gerekçesi neymiş kısıtlamak için seni?
kısıtlıyor derken konuyu biraz daha açsanız
tam bir neden söylemiyor ama işte çeşitli bahaneler buluyor.mesela kuaföre gideceğim bugün gitme şu gün git aileme gitmem birkaç gün olduysa daha yeni gittin nebilim çeşitli şeyler.kısıtlanmak zoruma gidiyor.ne yapmam lazım?
Böyle tipler çevremde çok var. Genelde baştan flört döneminde belli ederler kendilerini. Başka şekilde kısıtlamalarla (kıyafet, gezme, arkadaşlara karışma gibi) boy gösterrler. Bir anda mı oldu öyle? Eskiden yokmuydu kısıtlaması?
Eğer eskiden de varsa ve eskiden buna boyun eğdiyseniz şimdi hiç birşey düzelmez.
en baştan böyleydi de kabul ettiysen diyecek lafın olmaz
ama evlendikten sonra değiştiyse en baştan tavrını belli et derim
bizim evliliğimiz görücü usulü gibi bişey oldu.2 ay görüştük 1 ay nişanlı kaldık ama o zamanlar karışmazdı..
bizim evliliğimiz görücü usulü gibi bişey oldu.2 ay görüştük 1 ay nişanlı kaldık ama o zamanlar karışmazdı..
2.5 aylık evliyiz eşim aileme yada başka bir yere gitmemi kısıtlıyor.bu normal bir durummu? eşim neden böyle yapıyor?yoksa ben mi abartıyorum.çalışmıyorum evliliğe alışma sürecim zaten çok zor geçiyor fikirlerinize ihtiyacım var..