ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

Ne kadar çirkin , korkak ve karaktersiz bir insanmış eşiniz.

Ayrılmanın bile adabı vardır , sebep gösteremeyeceği için böyle bir oyun planı yaparak ayrılmış sizden .

Anlattıklarınızda eksik yoksa tabi , bu insanı hala nasıl sevebiliyorsunuz ?

Lütfen kendinizi üzmeyin size filmlerdeki senaryolara taş çıkartacak bir film hazırlayıp işleme dökmüş, adam gibi insan konuşur helalleşir , gidecekse gider ...

Size bunları yaptığı için yasal yollardan hakkınızı arayın , unutulur her şey gelir geçer , yeter ki ona olan saygınızı yitirin ve böyle bir insanı sevmeyin lütfen...
İnşallah bitecek. .ilk gün ki gibi değilim. .daha iyiym arada daliyorum odaklanamiyorrum bazen de..aklıma geliyor ..geliyor geliyor sonra yine aynı işkence. .

Ya kardes sen nereye dusmussun oyle :S o nasil aile, onlar nasil insanlar agzim acik kaldi... hic vakit kaybetme avukata git, sana yapilanlari anlat, malvarligina serh koydurt, sahit bul ve hem tazminat hem nafaka al. Yapabiliyorsan psikolojik destekte al. Ayrica hic uzulme tam tersi sukret kurtulduguna. Insan akli dengesini kaybeder valla...
Kaybediyordm çok sukur yenilendim. .artık kendimden şüphe eder olmuştum. .bir oyle bir boyle davranmasi beni daha çok hassaslastiriyordu. .zaten bana güvenme kimseye güvenme diyordu durup dururken ..bn yine anlamıyordum. ..

Bak sen temiz kalpli birisin bugüne kadar fazlaca sabır göstermişsin hep onlara istediklerini vermişsin ama hala evliyim diosun bu senin için fırsat
Bir arkadaş yazmış nafaka tazminat ne alabiliyorsan al sakın bişey istemem kurtulayım yeter deme
En azından senden çalınan 7 yılın bedelini almaya çalış
Allah mutlaka onlara yaptıklarının hesabını sorar ama sen göremezsin
Rabbim kimseyi esiyle imtihan etmesin. ..

Ne zaman "bunu da duydum ya artik hic bir seye sasirmam "desem bu forumda okuduklarim beni yaniltiyor. Insanlar ne kadar vicdansiz olabiliyorlar. Yani ne yazacagimi sasirdim. Allah yardimciniz olsun.
Amin inşallah. .Bu tip bir olayı filmlerde bile görmedim. .benim başıma geldi..Kader deyip susuyorum. RABBİM E ARZ EDİYORUM. .

Tum yasadiklarini okuyamadim. Sinirlerim bozuldu. Normal olmayan insanlarla ve de sana hic uymayan kisilerle yasamissin. Esin dedigin kisi sana hic es olmamis. Sindirilmissin. Yapilan davranislar psikolojini alt ust etmis. Neyin dogru neyin yanlis olduguna karar veremez duruma gelmissin. Evlilik yurusun diye sadece sen cabalamissin ama ortada bir evlilik hic olmamis.
Neyse bu duygu durumun yani esini ozkemen seviyor zannetmen yasadigin travmadan. Aslinda seninki ozlemek degil. Onlar seni degersizlestirmis yani sana degersiz biri gibi davranmislar. Senin oyle hissetmeni istemisler. Cunku seni pistirmak sindirmek istemisler. Sen de bu yasadiklarindan, hele ki adice tatile diye seni otobuse bindirip evi bosaltmalarindan dolayi ofke duyuyorsun ve soklardasin. Bu durumu kabullenemiyorsun. Bu yuzden de karmakarisik duygular yasarken esini sevdigini saniyorsun. Genelde bu tip olaylarda yani erkek kadina siddet uyguladiginda,asagiladiginda, insan gibi davranmayip degersiz hissettitdiginde kadin esine daha cok bagimli hale gelir ve esini sevdigini, onsuz yapamayacagini sanir. Ve bir gun olaylarin duzelebilecegini umit eder. Oysa hic duzelmez, daha da beter olur.
suan senin yasadiklarinda boyle birsey. Kurban rolune girmissin ve bagimliligi sevgi saniyorsun. Bence sukretmelisin ki boyle birinden kurtulmussun. Simdi degil ama zamanla psikolojin duzeldikce iyi ki kurtulmusum, adam adam degilmis zaten diyeceksin. Bence psikolojik tedaviye de gitmelisin cunku travma yasiyorsun. Bu insanlardan uzaklasman iyi olmus. Arkana bile bakma. Ben olsam tum iletisimimi keserdim bu insanlarla. Ve hergun sukret kurtulmussun. Sunu da unutma hissettiklerin sevgi degil. Kesinlikle sevgi degil. Bagimlilik...Dilerim bir gun gercek sevgiyi yasarsin ve bu yasadiklarinin sevgi olmadigini o zaman anlarsin. Sevgiyle kal....
Cook tşk ederimmm..o kadar güzel ifade etmissiniz ki..içim biraz olsun rahatliyor..bn kendimi sucluyordum. .yuvayi disi kuş yapar misali derlerdi ne yaşanılani bilmeden..bn hangi birine sabretseydim hiçe sayan ese mi gözü sözü bir olmayan teyze ye mi ne düşündüğünü bilmediğim niyetini anlayamadigim enisteye mi yoksa elinden geleni ardına koymaya kayinvalideye mi ..küçük lise ogrencisinn teyzesinin kızının saygısızligina mi hangi birine dayanayim ki ben..

Şimdi işyerinden birinden supheleniyorm kahve içmeye gitmisler yan yana fotoları yok ama esimin erkek kardeşi kimseye açılamaz utangactir esimin işyerinde ki kızla durum güncellemesi yapmış bu kız aynı zamanda esimin teyzesinin kızına da ekli..çok önceden vardi diye düşünüyorum esimin hayatında kız kapalı bir de..arka kapağında face de kiminle guluyorsan ona aitsin yazmış. .dilerim son gulusleri olur..

Tatlım kıza kinlenme boşuna, akli başında hiç bir kadın karısına bunları yapan bir adamla görüşmez. Belki aralarında bir şey yoktur, belki seni bilmiyordur belki de bambaşka şeyler anlatmislardir.

Sanırım anlasmali bosanmayacaksin. Bu durumda tam bilmiyorum ama 2-3 yıllık bir boşanma sürecin olacak. Boyle bir adamla biseyler yasamak ister mi bu kiz.

Sen şimdi sebep arıyorsun ama bence sebep eşinin vicdansizliginda ve hayasizliginda. O yüzden sebep icin eşinden başka bir yere bakma boşuna.

Ben benzerini yaşadım nişanlı iken. Ailesinin içten içe müdahaleleri onun arada kalması sonra annesini seçmesiyle yıllarca benden ayrılmamak için ağlayıp duran üzülüp türlü fedakarlıklar yaptığım adam gitti ayrıldık.
Evlensek sizin gibi olurduk diye düşünüyorum.
Adam facebookta evli görünüyor başka bi kadınla ortak hesabı var ama bana hala yazıyor.
Biz de 4 yıl görüştük nişan dahil.
Siz iyi cesaret edip evlenmişsiniz fakat basiretsiz insan değişmiyor işte.
Üzülmeyin boş yere değmez artık bunu söyleyebilirim Size.

Ne ekersen onu biçerler sen hic merak etme Rabbim yaptıklari goruyor. Senden baskasimi alirlarsa o gelinde aynisimi yapar sabret allaha havale et. Zaten ben bu dünyada etme bulma dinyasi olduğuna imaniyorum

Vayyyy şerefsiz
Kendimi sizin yerinize koydum. Gidip o evi başlarına geçirip esyami toplamadan rahat edemezdim. Çok zor bir durum. Sizinde sinaviniz buymus demek ilahi adalet var allaha birakij bu saatten sonra kotuler her zaman bir yerde kaybetmeye mahkumlar.dizinde allah karsiniza iyi insanlar cikarsin inşallah.

Sadece sunu soyleyebilirdim sen babanlara geldiginde onlar evi bosalttilarsa hirsizlik olmuyor mu bu? Polise gidebilirdin. Olaylari tam bilmiyorim ama.

Benim eski esimde beni yolcu etmisti gule oynaya, hemde el ele, goz goze .. ama ben bu evliligi mantiken surduremezdim, guya ailemin yanina kafa dinlemeye gittim.. yolcu ettikten sonra bi baktim basladi bu " ailem seni istemiyoda, ne yapacagimi sasirdimda, su gun gelmede, o gun gelde, surekli beni engellemeler, hakaretler, psikolojik siddetler vsvs " .. sanki bende cok merakliyidim annesine hizmetcilik yapmaya devam etmeye.. yeter artik beeee dedim ve geri donmedim, haberde vermedim.. beni her yerde aramis, taramis, babami hic bir zaman aramayan biri nasil olduysa o gun babami aradi, babamda acmadi .. umrumda degildi acikcasi.. canimi yakanin cani yansin.. ailesi o kdr kotuluk yapti, hatasiz oldugumu bile bile bana yukleniyordu, beni eziyordu onlara karsi, hatta isyan ediyordu yuvami kim dagittiysa Allah onun belasini versin diyordu.. bende diyorumki be adam ailenin lafina gidip yuvani dagitan sensin, karina sahip cikamayan sensin ..ama hakim durusmada ona cevabini bi guzelde yapistirdi.. sirada ilahi adalet var onu bekliyorum..
Siz benden daha güçlü davranmissiniz. .bana da dediler kuzenlerim sen ayrıl dediler. .ben istemiyorum de seni dediler..ama bn söyleyemedim ta ki Evimi o şekilde gorene kadar..en son msjim siz nasıl insanlarsiniz o evi eşyaları nasıl birakmissiniz diye yazdım öncesinde her ezan vakti beni an dedim..kalmasın dedim..bir sürü laf saydim. .içten ahimi aldı. .yer gök agladi sanki..Dünya başıma yıkıldı ..2015 başından beri bir kere bile aramadm ne özelden ne başka yerden..kendimi tuttum.. akonustum kendimle yakın bulduklarimla kursa gittim ağladım çoğu zamn ama kendime söz verdim onu aramayacaģim diye...19 ocak ikinci mahkeme 1,5 sene oldu evimden çıkalı. .Bu davanın uzamasıni da istemiyorym. .Rabbim en hayırlısı nasip etsin..Ama onun pişman olmasını çok istiyorum. .cokkkk. .

İnşallah bitecek. .ilk gün ki gibi değilim. .daha iyiym arada daliyorum odaklanamiyorrum bazen de..aklıma geliyor ..geliyor geliyor sonra yine aynı işkence. .
Kendine biraz oyalanacak bir şeyler bulsan , kolay değil seni çok iyi anlıyorum canım ona inat çok mutlu olmalısın , bunalırsan yaz bizler yardımcı oluruz , dertleş ama içine atma balımmm :)

Sen onun seni hala sevdigini mi saniyorsun neyani simdi kv.mi suclu suanbi
Tel.etse kosarsin bence biraz onurlu ol unut ya bu nedir onunlami dogdun :KK12:

Beni tatile diye baba evine gonderip evimizi bosaltti. .çok zor günler geçirdim geçiriyorum. Unutamiyorm. .yaşadığımız güzel günler geliyor aklıma ..bana ailesinin ve kendisinin yasattiklari yüzünden çok zor günler geçirdim. .Özellikle beni yolcu etmek için terminale kadar gelmesi yalandan gülmesi ve yolcu etmesi. .sonra bir sürü huzursuzluk çıkarıp gelme istemiyorum demesi ..sensiz daha huzurluyum demesi. .aklımda kalması gereken en kötü şey olmasi gerekirken ben bu adamı neden unutamiyorm. 4 yıl flort ve bir yıl nisan 2 yıl evlilik. .alışkanlık mi bu..bir seneden fazla oldu evimden çıkalı..annesini kardeşini yanına aldı. .mahremimize bile saygısı yokmuş iç camasirlarimi çoraplarım kiyafetlerm çarşafin içine sarılı. .çok kotuydu cookkk..unutamiyorm asla geriye donmeyecegimi biliyorum. Ama onu hatırlamak istemiyorym güzel günlerde gitsin aklımdan istiyorum. Bazen ailesiyle çok arada kalıp ağladığı aklıma geliyor..kayinvalidem ne yaptı ne etti ayırdı bizi..kopardı birbirimizden..esim el kaldırmis olsa da bana kin beslemedim ona ..o bizi nasıl bitirdi..nasıl vazgecti.Ben ondan vazgeçmezdim ama mecbur bırakıldım. .en güzel çağımızda. .giden zamanıma mi yanayım güvenip onca yolu aldığım insanın bu şekilde terkedisine mi...benim için deli damgası vurulmadı na mi..hangisine. .
Öncelikle üzüldüm senin için. Eşin büyük bir adilik örneği sergilemiş. Ama bari diğer arkadaşlarımıza örnek olsun, sizler dayak yediğiniz halde susarak, o adamların yanında kalarak, onların kendilerini ilah zannetmelerine neden oluyorsunuz. Sen o dayağı yediğin gün ona hak ettiği cezayı verseydin, çekip gitseydin, şimdi yine ayrı olacaktınız ama en azından sen bütün bunları yaşamadan gururunla ayrılmış olacaktın. Allah yardımcın olsun. Bundan sonra karşına güzel insanları çıkarsın ve sen de bundan sonra biraz daha kendini sev ve say...

Esiniz sizin hayatinizi mahvetse, dovse, sovse, aileside size her turlu kotulugu yapsa siz ondan vazgecemezdiniz yazdiklarindan oyle anlasiliyor.
Her serde bi hayir vardir esinizin sizden ayrilmasi iyi olmus en azindan umudunuzu kesip hayata tekrar baslayabilirsiniz.

Back
X