- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi Loveangel1
Bence arayın ve gönlünü alın. Zaten 1 günlük tatile gitmiş.
Hem gönderip hem de zehir etmenin anlamı yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben istemedim yemekteyiz yazmış sonra foto atmış.ay valla olabilirdi aslında:)Allah için güven sorununuz yokmuş .
Yemek fotoğrafı .. yatma saati ... kalkma saati ...
48 saatlik tatili burnundan getirmeyin bence uzaktan triple .
Keşke 4,5 G bağlantısı ile tüm gece izleseydin odasını:)
Yok sadece iki sefer aradım.normaldede çok sık konuluşuruz tatile özel bi durum değil.Bal gibi güven sorununuz var. Dakika başı aramışsınız resim falan atışmış yatma saati kalkma saati kontrol edilmiş.
Bir şey yapıyorsanız tam yapın. Madem eşinizin arkadaşlarıyla tatile gitmesine ses çıkarmadınız adamı biraz rahat bırakın da dinlensin.
Tatil=Deniz demek değil.
Yok sadece iki sefer aradım.normaldede çok sık konuluşuruz tatile özel bi durum değil.
Demin kendi aradı zaten burası çok soğuk denize girilcek gibi değil dedi.Bence arayın ve gönlünü alın. Zaten 1 günlük tatile gitmiş.
Ya ben sesini duymak için aradım 2 dk napıyon nasılsın o kadar öyle rahatsız etcek kadar aramadım aslındaTatile özel olarak daha az konuşmanız gerekirdi.
Eşim bir geceliğine tatile gitse vardığını söyledikten sonra aramam bir daha. Ona da derim tadını çıkar tatilinin, yola çıkarken ararsın diye.
Normalde yıllık izindeydi ama arkadaşları özel sektörde çalıştıkları için anca işlerini ayarladı.bende dedim aslına 2-3 gün kalsaydın diye ama öyle oldu.1 gün için tatil mi? saçma
Yok ben zaten dışarı çıkmasını problem etmem.eğer bana oteldeyim deyip gece çıktıysa problem olur.yoksa çıksın zaten sonuçta tatilde.bu yazılanların hepsi bir yana adam gece dışarı çıksa ne olacak ki ..
tatile gitmiş aynen sizin dediğiniz gibi yatmaya gitmemiş dışarı çıkıp eğlenmesi de gayet normal..
Haklısınız galiba zaten hava soğuk dedi belki denize bile giremem dedi.akşam yemekte içmişlerdir belki, dışarıda çıkmış olabilir, diğerleri geç kalkıyosa onlara uyum sağlamış olabilir, madem tek başına gitmesine razı oldun, tüm detaylarıda bu kadar didikleme bence, sen de çık gez bişeyler yap olduğun şehirde
Kesinlikle güven sorununuz yok hı hı ewetKızlar mümkün olduğunca kısa anlatcam.eşim dün günübirlik tatile gitti.4 tane arkadaşıyla.dün öğlen yola çıktılar.yolda sürekli konuştuk.oraya varıncada hemen aradı geldik diye.sonra akşam 10 gibi mesaj attım napıyon diye yemek yiyoz aşkım demiş yemeği fotoraflayıp atmış.sonra uyumuşum 12:30gibi tekrar aradım hemen açtı napıyosun dedim oteldeyim yatcam dedi.tamam dedim kapattık.sabah 11gibi aradım yeni kalktım dedi.bende ters bi şekilde yatmaya gittin oraya heralde dedim.niye gittin sen tatile yatmayamı bana bi garip geldi filan dedim.iyi bakalım neyse dedim ters bi şekilde kapattım.eşim normalde işe giderken erken kalkar ama boş zamanındada yatmayı sever.bana 11e kadar yatması biraz acayip geldi.acaba benle konuştuktan sonra dışarımı çıktı.sonuçta bugün akşam tekrar yola çıkcak.niye tek yolladın demeyin şuan beraber gitme imkanımız yok hem maddi hemde başka sebeplerden dolayı.bende ailemin yanındayım şehir dışında.sizce yanlışmı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
Not:eşimle her bakımdan aramız iyidir.normalde güven sorunumuzda yok.
Evet olabilir bide duyduklarım okuduklarım biraz şüpeci yaptı beni sanırım.Tatil dinlenmek icin degil midir..
Adam belki uykuya hasretti =)
Bence siz bu tatilin altinda bisiler aramayi birakin lutfen =)