• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tatilde.

Hicc dusunmeyin böyle bisey sonucta tatile gitmis tüm gün deniz güneş falan derken yorulmustur zaten uyuyabilir tabiki tatilde de mi erken kalksin adam :KK70: zaten karsilikli birbirinize güven varsa hicte bir sıkıntı olmaz
Kız soğuktan denize bile girememiş:)

Kızlar mümkün olduğunca kısa anlatcam.eşim dün günübirlik tatile gitti.4 tane arkadaşıyla.dün öğlen yola çıktılar.yolda sürekli konuştuk.oraya varıncada hemen aradı geldik diye.sonra akşam 10 gibi mesaj attım napıyon diye yemek yiyoz aşkım demiş yemeği fotoraflayıp atmış.sonra uyumuşum 12:30gibi tekrar aradım hemen açtı napıyosun dedim oteldeyim yatcam dedi.tamam dedim kapattık.sabah 11gibi aradım yeni kalktım dedi.bende ters bi şekilde yatmaya gittin oraya heralde dedim.niye gittin sen tatile yatmayamı bana bi garip geldi filan dedim.iyi bakalım neyse dedim ters bi şekilde kapattım.eşim normalde işe giderken erken kalkar ama boş zamanındada yatmayı sever.bana 11e kadar yatması biraz acayip geldi.acaba benle konuştuktan sonra dışarımı çıktı.sonuçta bugün akşam tekrar yola çıkcak.niye tek yolladın demeyin şuan beraber gitme imkanımız yok hem maddi hemde başka sebeplerden dolayı.bende ailemin yanındayım şehir dışında.sizce yanlışmı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
Not:eşimle her bakımdan aramız iyidir.normalde güven sorunumuzda yok.
Siz eşiniz tatile giderken "gece dışarı çıkmak yok" diye bir anlaşma falanmı yaptınız ki bu kadar dert ediyorsunuz kendinize?
Çıkmış da olabilir bunun neyi ters geliyor size?
Benim de eşim arkadaşlarıyla hemen her yıl tatile gider hemde öyle 1 gün değil 1 hafta- 10 gün kadar.
Bara da gidiyorlar eğlenmeye de gidiyorlar.İnsanın için de varsa onu kimse durduramaz canım kendi bile
Yanlış bişey yapmak için bir erkeğin gece dışarı çıkması gerekmiyor odasına da alır yiyeceği bir b.. varsa yine yer ruhun bile duymaz.
Hani konunun sonunda ki kısa NOT varya? İşte sen o nota odaklan keyfini kaçırma yok yere ;)

hem gönderip hem niye sürekli aradın ki? bir de güven sorununuz olsaydı ne olacaktı? 11'e kadar yatmasından da şüphelenilir mi?

Güven sorununuz var. Bu bilinçdışınızda. Kendinizi tersine ikna etmeye çalıştıkça daha da huzursuz olacaksınız çünkü eşinize güvenmiyorsunuz, bunu buradaki herkes anladı?
Bir daha tek göndermeyin o halde kendinizi yipratacaginiza.

ben olsam sevinirdim denize gitmiyor ne guzel odada uyuyor diye hatta iyi iyi birazdaha uyu bence hic cikma ne gerek var derdim gercekten ben bir garibim galiba ya:)

Kızlar mümkün olduğunca kısa anlatcam.eşim dün günübirlik tatile gitti.4 tane arkadaşıyla.dün öğlen yola çıktılar.yolda sürekli konuştuk.oraya varıncada hemen aradı geldik diye.sonra akşam 10 gibi mesaj attım napıyon diye yemek yiyoz aşkım demiş yemeği fotoraflayıp atmış.sonra uyumuşum 12:30gibi tekrar aradım hemen açtı napıyosun dedim oteldeyim yatcam dedi.tamam dedim kapattık.sabah 11gibi aradım yeni kalktım dedi.bende ters bi şekilde yatmaya gittin oraya heralde dedim.niye gittin sen tatile yatmayamı bana bi garip geldi filan dedim.iyi bakalım neyse dedim ters bi şekilde kapattım.eşim normalde işe giderken erken kalkar ama boş zamanındada yatmayı sever.bana 11e kadar yatması biraz acayip geldi.acaba benle konuştuktan sonra dışarımı çıktı.sonuçta bugün akşam tekrar yola çıkcak.niye tek yolladın demeyin şuan beraber gitme imkanımız yok hem maddi hemde başka sebeplerden dolayı.bende ailemin yanındayım şehir dışında.sizce yanlışmı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum
bence adamda bır falso gozukmedı.guven sorununuzda yokmus zaten

Ayy ne dememizi bekliyorsunuz? Neden yolladin demeyin, maddiyat yok, ben surdayim vsvs, yok esimle aramiz cok iyi, guven sorunumuz yok... Ne diyelim size acaba? Önce kendinize durust olun oyle yazin suraya. Guven sorunun yoksa, bile isteye memnuniyetle yolladiysan yatip kalkma saatinide karistirmazsin bu kadar basit.

adamın 11 de kalkmasından şüphelenmişsiniz
ama güven problemimiz yok demişsiniz

zaten adamla sürekli konuşmuşsunuz
bence kendi kendinize dert arıyorsunuz

Birde yazdim şunları hortlatmasanız? Ayrıca ocaktada tatile gidilir. Sonucta kadinin nerede yasadigini esinin nereye gittigini bilmiyoruz.

güven sorununuz kesinlikle var adamı dk başı aramışınız......!!!!!!
ben eşlerin bağımsız tatile gitmelerine karşıyım, aile yanına gidilebilinir iş dolayısıyla gidilebilinir yada eğitim amaçlı ama tatilse tek maksat ayrı gayrı gidilmemeli, hadi diyelim bu konularda rahatsınız gittiniz o zaman zırt pırt aramayın hem bırakın adam ister yatar uyur ister gece dışarı çıkar gezer eğlenir tatilin maksadı bu değil mi zaten kafa dinlemek ve eğlenmek..

Guven sorunu yok?? Zirt pirt ara bide buraya yaz .. iyiki guven sorunu yok olsa nolurdu...

Olay bastan problem zaten. Eşimi arkadaslariyla tatile gondermem gidersek beraber gitmezsek ikimizde gitmeyiz. Hem gondermissiniz hem de pinpirikleniyosunuz.

Back
X