Eşim tatili burnundan getirdi.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Kizlar esimle tatile gittik. İlk gün güzel başladı. Ablamin görumcesinin eşinin tayini bulunduğumuz şehre çıktı. Ablamda ev konusunda yardım için beni aradı. Eşim de bu duyunca delllendi. Bana neymiş ben ne karisiyormusum. Bir daha aramasınmis. İşte eski defterleri acti. Bak millet ne güzel gorumcesiyle anlasiyormus bir ben anlasamiyormusum. Biz esimle boşanmak için mahkemeden dönduk. O süreçte gorumceme ben yarın dilekcemu veriyorum elinize emeğinize sağlik diye mesaj atmistim onu kastediyor. Sonra geçmişe yönelik bir suru birşey. Biz ayriyken enistem çok savunmuş beni ona. Git diyor enisten seni kuma olarak alsin dedi. Bu laf çok agrima gitti. Çok üzüldüm. Sonradan da bu lafı söyleyen kendisi değilmiş gibi yanima sokuluyor. Dört yaşında bir kızım var çok üzüldü. Ben de daha fazla üzülmesin diye devam ettim tatile. Ama gönlüm kırık. Paylaşmak istedim sadece.

Ne kadar agır bır laf ya ne demek “enısten senı kuma olarak alsın”! Yanı bence kırıldıgınızı bellı edın. Hakedene hakettıgı muameleyı yaptıgını belırtın. Aılesıne o surecte sıtem etmenız dogal sonucta gecmıs gıtmıs kotu bır surec olmus. Umarım yınelenmez.

yuh carp yuzune bu lafi
senin de kizin var bana yaptigin muamele ilerde kizina yapilsa uzulmez misin de kusura bakma da hoduk mus kocan
senin adina ben sinirlendim yahuuu
hem yuva yikan deil yuva yapan sevilir enisten ne guzel yapmis yahu iste...
bosuna demiyolar araya girme seni kotu bilirler enistenin durumu da oyle olmus....

siz görümceyle anlaşamıyorsanız eğer eşinizin ablasının görümcesine yardım etmek istememesi normal, bu arada eniştene kuma git lafı düşmana bile söylenmez gerçekten ağır olmuş, bu konuda tavrınızı gösterin bir daha diyemesin

Lütfen çocuğum için ayrılmadım bahanelerini bırakın. Çocuğun böyle kavga küfür hakaret ortamında dahamı mutlu olur sizce. Hala ailesini savunan bir erkek ve git başkasının altına yat genişliğini gösteren bir erkekle hala evli olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Sende ona kardeşinle evlen kardeşinle yat de sonra boşa gitsin

Akrabanız bile olmayan biri için tatilde ev aramak fikri bence çok abes eşinizin rahatsız olmasını anlarım, , ama o laf nasıl bir laftır

Hemen aramaya başla dememistir ablası da ... bi insana yardimci olmak için kan bağı aramakta çok abes
Konu Sahibi eşinde de ne mide varmış enisteye kuma gönderecek gitsen ... Kiskanc koca ayaklarıyla tatilini zehir etmiş terbiyesiz ... Çocuk için dahi olsa ses cikarmamazlik yapma tavrını koy hatta baya baya sert yap

mrb..diğer konularınıza da biraz baktım..siz biçok konuda bukadar tepkisiz kalırsanız eşiniz size çok daha ağır hakaretler etmesi kuvvetle muhtemel.üzgünüm!

Ev arama konusunda kızacak hiçbir durum yok. Çok uzak biri değil sonuçta, aynı şehirde olduğunuz için size sormaları kadar normal bir durum da yok. Zaten ablanız aramış Adam aramamış ki. Gerçi o arasa da bence bi sıkıntı yok. Tabi bu normal bir zihniyetle bakınca böyle. Eniştenize sizi kuma olarak yakıştırabilecek, bunu dillendirebilecek, düşünebilecek bir zihin için ise yapabilecek bi şey yok. Nefes almanız bile sıkıntı olabilir.

koca olarak karısını başkasına kuma diye yakıştırıyorsa dönsün de bir kendine baksın.
ahlak yoksunu insandan ne baba olur,ne koca olur ne de başka bir şey.

eski bir konuymuş, ama çok ağır bir laf o kocanızın ettiği. Olmayan huzurunuz için çabalıyorsunuz sanırım.Yenilir yutulur gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…