- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Kizlar esimle tatile gittik. İlk gün güzel başladı. Ablamin görumcesinin eşinin tayini bulunduğumuz şehre çıktı. Ablamda ev konusunda yardım için beni aradı. Eşim de bu duyunca delllendi. Bana neymiş ben ne karisiyormusum. Bir daha aramasınmis. İşte eski defterleri acti. Bak millet ne güzel gorumcesiyle anlasiyormus bir ben anlasamiyormusum. Biz esimle boşanmak için mahkemeden dönduk. O süreçte gorumceme ben yarın dilekcemu veriyorum elinize emeğinize sağlik diye mesaj atmistim onu kastediyor. Sonra geçmişe yönelik bir suru birşey. Biz ayriyken enistem çok savunmuş beni ona. Git diyor enisten seni kuma olarak alsin dedi. Bu laf çok agrima gitti. Çok üzüldüm. Sonradan da bu lafı söyleyen kendisi değilmiş gibi yanima sokuluyor. Dört yaşında bir kızım var çok üzüldü. Ben de daha fazla üzülmesin diye devam ettim tatile. Ama gönlüm kırık. Paylaşmak istedim sadece.
Lütfen çocuğum için ayrılmadım bahanelerini bırakın. Çocuğun böyle kavga küfür hakaret ortamında dahamı mutlu olur sizce. Hala ailesini savunan bir erkek ve git başkasının altına yat genişliğini gösteren bir erkekle hala evli olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Sende ona kardeşinle evlen kardeşinle yat de sonra boşa gitsinKizlar esimle tatile gittik. İlk gün güzel başladı. Ablamin görumcesinin eşinin tayini bulunduğumuz şehre çıktı. Ablamda ev konusunda yardım için beni aradı. Eşim de bu duyunca delllendi. Bana neymiş ben ne karisiyormusum. Bir daha aramasınmis. İşte eski defterleri acti. Bak millet ne güzel gorumcesiyle anlasiyormus bir ben anlasamiyormusum. Biz esimle boşanmak için mahkemeden dönduk. O süreçte gorumceme ben yarın dilekcemu veriyorum elinize emeğinize sağlik diye mesaj atmistim onu kastediyor. Sonra geçmişe yönelik bir suru birşey. Biz ayriyken enistem çok savunmuş beni ona. Git diyor enisten seni kuma olarak alsin dedi. Bu laf çok agrima gitti. Çok üzüldüm. Sonradan da bu lafı söyleyen kendisi değilmiş gibi yanima sokuluyor. Dört yaşında bir kızım var çok üzüldü. Ben de daha fazla üzülmesin diye devam ettim tatile. Ama gönlüm kırık. Paylaşmak istedim sadece.
Akrabanız bile olmayan biri için tatilde ev aramak fikri bence çok abes eşinizin rahatsız olmasını anlarım, , ama o laf nasıl bir laftır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?