Eşim televizyonu kırdı:(

valla bence rest çekmen lazım.
uzuuun bir süre kimseyi istemiyorum de.
gerçi seni çok takmıyor kocan.
bir dahaki sefere başka bir kavga çıkarır. bir şey kırar. sen ne olduğunu anlamaya çalışırken, yine emrivaki ile sülalesini eve doldurur.
onlar ailesi de sen nesisin acaba, cidden merak ettim.
geçen ay eşimle anası yüzünden kavga ettik. benim ailem şöyle benim ailem böyle diye bir ton laf saydı bana gebe halimle.
ulan onlar ailen de biz neyiz dedim. doğum yapar yapmaz seni boşayacağım. defol git ailenin yanına dedim.
bütün gece yalvardı affettirmek için. burnunu iyi sürttüm öyle affettim.

Valla benimki pek ciddiye almıyor galiba beni
Çünkü ben öyle herşeyi dışında yaşayan bir insan değilim ki
Artık kendisiyle de pek muhattap olmayacağım
Galiba bu yüzden güveniyor
Hani babam felan duysa çıldırır
Duyurmadığım için galiba söylemez bu beni böyle çeker diyordur

valla gerekirse sen de kendi aileni dahil et. tv kırıp hiçbir şey olmamış gibi kardeşini kuzenini eve almak nedir ya?
sen ne kadar sabırlısın. ben o emrivakiye tabak çanağı kırardım. kırmak öyle olmaz böyle olur diye.
seni saymıyor kocan. çok fena bu.

Sabırlı değilimde
Artık kafamda bitirmişim bu evliliği galiba
Umrumda değil
Akşam yemek felanda yapmayacağım gitsin ne yapıyorsa yapsın

Sabırlı değilimde
Umrumda değil

olay konuyu ilk açtığından farklı bir boyuta geldi şuan da... neyse misafirlerin yanında bişeyleri kırıp dökmez herhalde...

olay konuyu ilk açtığından farklı bir boyuta geldi şuan da... neyse misafirlerin yanında bişeyleri kırıp dökmez herhalde...
Eski konularımda var aslında tüm sıkıntılarım
Arkadaşların çoğu tanıdığı için
Eski konularla bağlantı kurdular

Sabırlı değilimde
Umrumda değil
yangına körükle gidiyorum ama ben olsam bu kadar şeyden sonra misafirler gidene kadar ailemde kalırdım.

Bence uzerine gitme, bu surecte destek olmaya calisin sizde, ama mutalaka yardim alsin.. Gecmis olsun

3 bin tllik tv of çok kötü bidahaki tartışmada neyi kırıcak kimbilir sizin biyerleriniz olmasında

Yarın öbürgün de senin kafanı kıracak hastanelik edecek belliki.
Psikolojisi alt üst derhal tedavi görmeli.
Böyle bir adamla yaşamak korkunç.

pink
sana sert konuşucam kusura bakma
ben sana hem üzülüyorum hem de kızıyorum
bildiğim kadarıyla araştırma görevlisi ve eğitimli bir kadınsın. Neden kendini bu hayatı reva görüyorsun? Yazık değil mi? Adam Evlendiğinizden beri seni evden kovdu, itip kaktırdı, ailesine ezdirdi ve türlü hakaretlerde bulundu. senin gibi idealleri olan ve ileride öğrenci yetiştirip toplumu şekillendirecek olan bir kişi nasıl kendini bu kadar ezdirebilir?
boşanmak kolay değil biliyorum ama böyle yaşamak çok mu kolay? Belki de eşini çok seviyorsundur, Ama hiçbir aşk insanın mutluluğundan önemli olmamalı. Sen yaşadığın bu hayatta mutlu musun?

Dün konu açmıştım,
Nişanlım sinirlenince telefonu kırdı diye :/
Bugün sizin konunuzu okuyunca geleceğimi gördüm sanki

Bayramdan önce benimki de duvara yumruk atti bilegini incitti.

Bişeyler kırıp dökünce olmuyor işte.sorunlar o tv kırılınca yada o bilek incilince bitmiycek.
Ertelenecek sonra bir hafta bir ay sonra tekrar önümüze gelecek.
Şimdilik sorunlari sadece halı altına süpürmüş gibi duruyor.
Destek almasını saglayın.acele bir şekilde

Eşinizin durumundan çok Tv'nin değerine, tamir masrafına, kaça satıldığına değinmişsiniz. İlginç gerçekten...

Zaten tedavi olacakmış bu çok iyi.Anlattığınız durumda bir tek bu iyi heralde :/
Televizyondu doktor masrafıydı bunları takmamaya çalışın.Bunun bir süreç olduğunu kabul edin.Her zaman düz bir çizgide ilerlemeyebilir,bazen durulmalar olur bazen başa döndük zannedebilirsiniz bazen ummadığınız gelişmeler olabilir.Tedavi sürecine eşinizin istediği kadar dahil olun,gerekirse doktoruyla siz de görüşün üstünüze düşebilecek vazifeleri o size daha iyi anlatabilir.

İyi size zarar vermemiş bari bazı insanlar öyle geçmişte babamda yapardı bizde artık alışmıştık bi seyleri kırmasına gülerdik artık sinirden. Ama bu kadar büyük bir seyi kırmadı. Onunda psikolojik sorunları vardı babadan siddetl görmüş kemerle falan.o yuzden bize karsı cok sabırlı degildi. Simdi babam panik atak hastası yaslanınca da o sacma davranışlarına kendisi sasırıyor.

Umarım iyi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…