• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim tlf.uma takip programi kurmus

zelihaydin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
71
18
13
İstanbul
Merhaba kizlar
esim gunluk ne yapip ettigimi,kiminle ne konustugumu vs. hem telefonda konusup hem msj.da yazip hem aksam ona anlattigim halde telime takip programi kurmus.
Bunu bana kendisi soyledi bi de utanmadan "guvenlik diyelim "diyor.
Ve ben bu durumda kendimi dahi savunamadim .artik agzimi acip kavga dahi edecek mecalim kalmadi. Resmen beni hasta etti.
Sadece dedigim"benim alnim ak, yuzum pak o programlari sana kurmak lazim"

Kaldi ki ben burda bir konudan biliyorum tlf.a program kuruldugunu.
Simdi hala var mi yok mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum .
Beni o kadar uzdu ki bi yandan o bi yandan iki cocuk biri daha 3 aylik biri 3 yasinda. Kalbime agrilar girmeye basladi .yoksa ben de mi ya kalp hastasi oldum ya da psikolojiden kalpten gidecegim .
he bi de gecen o hasta hallerimde nolur idare etse de iki cocuga baksa kucugunu yanima getirmis"bakmak zorundasin ikisinden birine "diyo...
aman bise yazmasaniz da ben yazdim bi nebze rahatladim . Bunlri anlatacak bi tek arkadasim var o da cok uzaklarda.
Tesekkurler okudugunuz icin ...

telefonda anlaşılmaz mı ki böyle şeyler? yanı benım telımde bılmedıgım bişi olsa hemen dıkkatımı ceker. pc gıbı gızlı dosyalar var mı ki telde?

Bilmiyorum ki tel.de kullandigim bi rehber bi msj bi net bi whatsap bi de kamera. Teli elime alip nerde ne var ne yok baksam da anlamam. O da benim tam tersim bilgisayari a'dan z'ye bilen biri...

Ne diyeyim bilemedim kolay gelsin. Biri benim kişisel alanıma müdahele etmeye kalksa bu şekilde çok sinirlenirim, ama evl değilim sizin de eşinizmiş ne desem yalan olucak. Şöyle böyle yapın da denmez bu durumda. Paylaşmış rahatlamışsınız en azından.

Ben yerinizde olsam dakikasında tel. bayiine gider, ne nane yüklediyse buldurur, kaldırırım. :34: Ruhsal hasta olmak işten bile değil, sizden önemli değil.

Merhaba kizlar
esim gunluk ne yapip ettigimi,kiminle ne konustugumu vs. hem telefonda konusup hem msj.da yazip hem aksam ona anlattigim halde telime takip programi kurmus.
Ve ben bu durumda kendimi dahi savunamadim .artik agzimi acip kavga dahi edecek mecalim kalmadi. Resmen beni hasta etti.

Beni o kadar uzdu ki bi yandan o bi yandan iki cocuk biri daha 3 aylik biri 3 yasinda. Kalbime agrilar girmeye basladi .yoksa ben de mi ya kalp hastasi oldum ya da psikolojiden kalpten gidecegim .
he bi de gecen o hasta hallerimde nolur idare etse de iki cocuga baksa kucugunu yanima getirmis"bakmak zorundasin ikisinden birine "diyo...
aman bise yazmasaniz da ben yazdim bi nebze rahatladim . Bunlri anlatacak bi tek arkadasim var o da cok uzaklarda.

Kişi kendinden bilirmiş işi derler ya hani...Bence böyle birşeye gerek duymasının nedeni size olan güvensizliği değil,erkekler erkek olarak kendilerinden biliyorlar arkadan çevirilebilecek işleri.Hatta "Ben sana güveniyorum,etrafa güvenmiyorum." olayına bağlarlar genelde.Bu telefona kurulan takip programı hakkında hiçbir bilgim yok.Ama aklıma şöyle birşey geldi.Sadece cep telefonu,hat ya da aksesuar satışı yapmayan;yazılımlar,programlar yükleyen ya da cep telefonlarını tamir eden dükkanlar var.Öyle bir yere gidip cebinize kurulan bu takip programı hakkında bilgi alabilirsiniz bence.Eşiniz sizin haberiniz olmadan böyle bir şeyi yapabildiyse demek bunun bir yolu var.Siz de eşinizin cebine kurdurabilirsiniz belki.Anlayıp tepki verirse de "güvenlik diyelim" cevabını verirsiniz.

Takip programını bir bayan eşinin telofonuna kursa idi çoğu kişi oh iyi yaptın derdi.
Ya ben bunun problem olduğu ilk defa kk görüyorum etrafımda ki insanlardan hep duyuyorum işte ne güzel , bir şey olsa çok rahat buluruz birbirimizi diyor.
Sen de onun telefonuna kur,çok büyütülecek bir şey gelmedi bana .

belki de yoktur öyle bişey uyarı için öyle söylemiş olabilir korkutmak amaçlı mı diyim ne diyim bilemedim :) bak gözüm üzerinde ona göre gibilerinden..tabi ki yine de hoş değil

Bu takip işi bilgisayarlarda oluyo ufak bi eklenti olarak herşey öğrenilebiliyo ama telefonlara olur mu bilemiyorum bi telefoncuya srmakta fayda var bence

Bir evlilikte en önemli şey güven değil mi? :53:
O zaman eşin neden telefonuna böyle bir program kuruyor? + Neden yüzsüz bir şekilde '' güvenlik diyelim '' diyor. :44:
Açıkçası bu konuyu oturup adam gibi konuşmanızda fayda var. :50:

Konu sahibi adına üzüldüm ama açıkçası böyle bir konu görmekte beni güldürdü biraz.

Eşinin telefonunu karıştıran, hatta yine eşinin telefonuna takip kurmayı düşünen, eşinin mesajlarını okuyan bayanlara destek veren KK bayanları nerede acaba? Şimdi bunu yapan kişi kadın olsaydı, ohooo neler derlerdi. Bu yapan kadın yerden göğe kadar haklı olurdu. Zavallı erkek yerden yere vurulur, tüm kişisel alanlarına eşi tarafından tecavüz edilirdi. İnsanın eşinin kendisine güvenmemesi ne kadar da acı verici bir durum değil mi?

Ama yapan erkek olunca, işler değişti.

Konu sahibine şunu söylemek istiyorum ki, eşiniz size güvenmiyor. Bu gayet açık ve net, saygısızlık diz boyu. Sizin kişisel alanlarınıza saygısı yok, daha doğrusu size saygısı yok. Ben olsam o telefonu camdan fırlatır, çok sıkı bir kavga çıkardı evde.Asla sessiz durmazdım, o kavga etmekten yorulmuyorsa ben hiç yorulmam. Ya bunca yıllık eşine, çocuklarının annesine güvenecek yada gidecek. Bir çok affedilebilir belki evlilik hayatında ama, içinde güvensizliğin olduğu bir aile düşünemiyorum doğrusu. Bunu yapan kadında olsa tepkim aynıdır, erkekte olsa tepkim aynıdır. Eşlerin, birbirlerinin özel alanlarına böyle destursuz girmeye hakkı yoktur.

Merhaba kizlar

Nasıl yani günlük telefon raporu mu veriyorsun?
Bu durumda casus program kurmasına şaşırmadım.
Bu ne esaret anlamıyorum.
Senin sahibin mi, eşin mi bu adam?

Merhaba kizlar

arkadşımın başına geldi
saçma sapan bir sms gelmiş
anlamsız karakterlerden oluşan okunmayan birşey
ama mesajı açıp görüntülemiş
meğer bu da bahsettiğin şekilde bir takip programı imiş
numaranı bilen ve telefonun ip koduna ulaşabilen herkes bunu yaptırabiliyor
arkadaşıma bunu yapan
kıskanç sevgilisiydi
telefonları ara ara formatlamak ve fabrika ayarlarına dönmek gereiyor
ancak silinecek numaral filan yüzünden cidden sıkıntılı bir iş bu
telefoncular hallediyor gerçi ama
yinede veri kaybı riski mevcut

senin konuna gelince
eşinin yaptığını
paranoyaklık
senin tepki vermemeni ise
pasiflik
olarak gördüm
:45::45::45:allah yardımcın olsun
kıskançlık dozunda olduğunda herkadın bundan memnun olur
ama seninki olayı abartmış
yakında sana çip takmaya da kalkar
söylemedi deme
:49::49::49:

Aranızda güven problemi var sanırım
Belli bir olay yaşandı mı yoksa eşinin kuruntuları mı ?

Bir evlilikte en önemli şey güven değil mi? :53:
O zaman eşin neden telefonuna böyle bir program kuruyor? + Neden yüzsüz bir şekilde '' güvenlik diyelim '' diyor. :44:
Açıkçası bu konuyu oturup adam gibi konuşmanızda fayda var. :50:
aynen.. bu yapılan kişiye hakaret ve saygısızlık. en önemlisi bak sen bir işler çeviriyorsun ben bunu bulacağım demek. zaten kendiside dediğine göre ayağını denk al. yediğin haltları öğrenirim diyor. böyle evlilik nasıl devam eder bilemem ama bana böyle bir şey yapılsa evliliği bir sorgulardım.

Konu sahibi adına üzüldüm ama açıkçası böyle bir konu görmekte beni güldürdü biraz.

Eşinin telefonunu karıştıran, hatta yine eşinin telefonuna takip kurmayı düşünen, eşinin mesajlarını okuyan bayanlara destek veren KK bayanları nerede acaba? Şimdi bunu yapan kişi kadın olsaydı, ohooo neler derlerdi. Bu yapan kadın yerden göğe kadar haklı olurdu. Zavallı erkek yerden yere vurulur, tüm kişisel alanlarına eşi tarafından tecavüz edilirdi. İnsanın eşinin kendisine güvenmemesi ne kadar da acı verici bir durum değil mi?

Ama yapan erkek olunca, işler değişti.

Konu sahibine şunu söylemek istiyorum ki, eşiniz size güvenmiyor. Bu gayet açık ve net, saygısızlık diz boyu. Sizin kişisel alanlarınıza saygısı yok, daha doğrusu size saygısı yok. Ben olsam o telefonu camdan fırlatır, çok sıkı bir kavga çıkardı evde.Asla sessiz durmazdım, o kavga etmekten yorulmuyorsa ben hiç yorulmam. Ya bunca yıllık eşine, çocuklarının annesine güvenecek yada gidecek. Bir çok affedilebilir belki evlilik hayatında ama, içinde güvensizliğin olduğu bir aile düşünemiyorum doğrusu. Bunu yapan kadında olsa tepkim aynıdır, erkekte olsa tepkim aynıdır. Eşlerin, birbirlerinin özel alanlarına böyle destursuz girmeye hakkı yoktur.

Katılıyorum. Artı olarak da günlük verdiğiniz raporları kesin. Her gün ne yaptığınızı hem mesajla hem telefonda hem de evde anlatıyorsanız bunu talep eden kesin ruh hastası da bunu yerine getirenin de psikolojisi laçka olmuş demektir. Bu şartlarda yetişen o iki çocuk için çok üzüldüm ben. Yakında onlar da tırlatır. Evliliğe bakış açıları, normalleri saçmalayacak. Kadın erkek ilişkileri hakkındaki rol modellerine bakacak olursak. Konu sahibi kendinize acımıyorsanız evlatlarınıza acıyın.

Merhaba kizlar

Esinizin Bunu ne amacla yaptigina gore degisir durum. Eger amaci size ulasamadigi durumlarda konumunuzu tespit etmekse bu guzel bir sey.. ama yok sizin her adiminizi takip etmekse tabi ki hos degil. Biz de erkek arkadsimla kurmustuk birbirimizin telefonuna boyle bir program. O zamanlar isten gec cikiyordu 1-2 kere ulasamayinca en azindan konumuna falan bakarim diye.. simdi kullanamiyoruz ama surekli guncelleme istiyorsu bıktım sildim.. bence siz de esinizin telefonuna kurun boyle bir program hayat musterek diyiverin. Madem size kurmus, kendi de kursun.

Back
X