eşim tokat attı ne yapmalıyım

kkatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
391
0
96
37
Edirne
arkadaşla 3 yıllık evliyim 2 çocuğum var biri 2 yaşında diğeri 10 aylık eşimle evlendiğimiz ilk zamanlardan ailesi sebebiyle çokk tartışmalar yaşadık sayısını bile hatırlamam ailesi hatalıydı ve ben bunu hep yüzüne vurdum hıncımı aldım çok ağır laflar ettim oda beni görüştürmedi bana destek çıktı ama arada kala kala birgün ya düzelir ya da ben bittim dedi bende unutmuş oldum görüşüldü barışıldı sonra başka tartışmaar başladı birggün bilgisayarda açık şeyler gördüm ağzıma gelen küfürleri saydım Kuran a el bastı arkadaşı almış bilgisayarı 2 gün inandıramadım ona rağmen kendimi ve bu kısır döngü böyle sürüp gitti tartışmaları hep ben çıkarıyordum büyüyor oda bağırıyor ama bana dokunmuyordu dün gece misafirlikten döndükten sonra yok yere bişeler söyledi yok niye çayı benden istedin fln bi anda tokat attı bana şokk oldum yarın dilekçe vereceğim ama biraz konuşmaya ihtiyacım var sanırım yardım edin yorum yapın

Boşanmak için mi ?
Darp raporu alın bi devlet hastanesinden,sonrada karakola gidip şikayette bulunun
İşlemler bu şekilde :31:

evet boşanmak için darp raporu almak istemedim şiddetli geçimsizlik zaten bin pişman ama ben geri adım atamam eşşek gibi boşanmayı kabul edecek

bence siz ondan diil o sizden boşanmalı adamın sabrını çok fazla zorlamışsınız bunu soylemek ıstemezdım ama haketmişsiniz bence:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

çok kötüyüm çok sanki aldatıldım dünya başıma yıkılmış gibi başıma gelmeden laf olsa bi tokat der geçerdim belki ama başa gelince farklı oluyormuş herşey altüst oldu severek evlenmiştik üstelik boşanmaktan başka çıkışım yok gibi geliyo geri adım atmak istemiyorum bi defa yaptı yine yapacaktır ne kadar pişmanım desede

ya cidden eşinizin üstüne çok fazla gitmişssiniz,
bence şu andada sinirle böyle konuşuyorsunuz

bence siz ondan diil o sizden boşanmalı adamın sabrını çok fazla zorlamışsınız bunu soylemek ıstemezdım ama haketmişsiniz bence:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

gerçektenmi işte acaba böylemi diye buraya yazdım fikirleriniz önemli şuan düşünemiyorum ama o dilekçeyi vereceğim mecburum bakalım ondan sonra ne olacak

ya cidden eşinizin üstüne çok fazla gitmişssiniz,
bence şu andada sinirle böyle konuşuyorsunuz

tamam dilim durmadı hiç bi konuda ama oda cevap verdi tartışmayı tek başıma yapmadım şimdide bin pişmanım vsvs arada ama sende bende erkeklik onuru bırakmadın demeyi ihmal etmiyo

gerçektenmi işte acaba böylemi diye buraya yazdım fikirleriniz önemli şuan düşünemiyorum ama o dilekçeyi vereceğim mecburum bakalım ondan sonra ne olacak

nesine mecbursunuz anlamadım?
eşiniz size hakaretmi ediyor? küfürlermi savuruyor? aldatıyor mU? küçük mü düşürüyor?
ailesi yüzünden hep olanları yüzüne vurdum hıncımı aldım diyorsunuz,
küfürler ettim diyorsunuz??
karşınızdaki adam dolmuş dolmuş ve olmadık bir şeyde patlamış ,
eşinizin yerinde olsam gitmek istedğinzde size kal bile demezdim...

valla bence boyle hem kendınız yazmışsınız her kavgayı ben cıkartıyorum dıye erkekler eşleriyle sureklı kavga etmekten hoşlanmazlar bı yerden sora ya bıkarlar yada sabırları taşar sizin eşinizinde sabrı taşmış ayrıca ne olursa olsun ayda yılda bırde olsa eşinizin ailesiyle gorusmelıydınız ama ordada eşiniz sizi kırmamak ıcın sizden taraf olmuş ve sizi ailesiyle gorusturmemiş bılgısayarda yakaladıklarınıza gelınce gercekten arkadasının olabılır yada sızden sogudugu ıcın o sıtelere gırmıs olabılır anlattıklarınıza gore eşiniz size baya deger veriyomuş bence sabrını baya zorlamışsınız o yuzden vurmuş siz bence boşanmayı degil eşinizin gonlunu nasıl alırsınız yuvanızı nasıl kurtarırsınız onu dusunun ancak ben eşinizin yerınde olsaydım sızınle barısmazdım:19::19::19::19::19::19::19:

nesine mecbursunuz anlamadım?
eşiniz size hakaretmi ediyor? küfürlermi savuruyor? aldatıyor mU? küçük mü düşürüyor?
ailesi yüzünden hep olanları yüzüne vurdum hıncımı aldım diyorsunuz,
küfürler ettim diyorsunuz??
karşınızdaki adam dolmuş dolmuş ve olmadık bir şeyde patlamış ,
eşinizin yerinde olsam gitmek istedğinzde size kal bile demezdim...

off yaaa farkındayım bunların ama tokat yinede çok ağır geldi babamdan bile fiske yemedim ben eşim sözde kıyamazdı çok üstüne gitttim evet ama vurmalımıydı keşke bağırsa küçükk düşürseydi

evli değilim.evlilikte geçimsizlik hele bir de eşinin ailesi gibi sorunlar insanları nasıl etkiler birebir yaşamadım ama çevremde tanık olduğum olaylar çok fazla. her evde oluyor böyle sorunlar.onun için yorum yapmak istedim.

şahsen ben bir tokat için gidip dilekçe vermezdim iki çocuk da ortadayken.unutur muyum hemen sineye çeker miyim,hayır asla ama bunu çözümü boşanmak olmamalı....

evet tekrar yapabilir ama yapmayadabilir.eşinizi tanıyan sizsiniz...

kaldı ki siz yazmışsınız, hep ben başlatıyorum tartışmaları falan diye. erkek de olsa kadın da olsa bir dayanma sınır var ve o sınırı geçtikten sonra ne derseniz o insan patlar. sizin zaten başka nedenlerden sorunlarınız varmış ve eşiniz bunların arasında çok kalmış.elbet siz de üzülmüşsünüzdür ama sanırım eşiniz de çok birikmiş. hem sizin hem de eşiniz için bu tokat mevzu patlama noktası olmuş.

objektif bakmak gerekirse,tabi ki tokatı onaylamıyorum, ama siz eşinizin üstüne çok gitmişsiniz....

inşallah herşey bir an önce yoluna girer...

Son düzenleme:
tamam dilim durmadı hiç bi konuda ama oda cevap verdi tartışmayı tek başıma yapmadım şimdide bin pişmanım vsvs arada ama sende bende erkeklik onuru bırakmadın demeyi ihmal etmiyo

oldu siz konuşun konuşun o size hiç cevap vermesin oyle erkek bulursanız bıtanede bana gonderin:20::20::20::20::20:

şu kadarcık yazdığınızın bende uyandırdığı tepki hiç yapıcı olmayışınız :((
ve sanki sürekli ben haklıyım o hatalı o yanlış modundaymışsınız gibi bir haliniz var...
eşinize karşı neden bu kadar dolusunuz?

valla bence boyle hem kendınız yazmışsınız her kavgayı ben cıkartıyorum dıye erkekler eşleriyle sureklı kavga etmekten hoşlanmazlar bı yerden sora ya bıkarlar yada sabırları taşar sizin eşinizinde sabrı taşmış ayrıca ne olursa olsun ayda yılda bırde olsa eşinizin ailesiyle gorusmelıydınız ama ordada eşiniz sizi kırmamak ıcın sizden taraf olmuş ve sizi ailesiyle gorusturmemiş bılgısayarda yakaladıklarınıza gelınce gercekten arkadasının olabılır yada sızden sogudugu ıcın o sıtelere gırmıs olabılır anlattıklarınıza gore eşiniz size baya deger veriyomuş bence sabrını baya zorlamışsınız o yuzden vurmuş siz bence boşanmayı degil eşinizin gonlunu nasıl alırsınız yuvanızı nasıl kurtarırsınız onu dusunun ancak ben eşinizin yerınde olsaydım sızınle barısmazdım:19::19::19::19::19::19::19:

çok değer verdi hakkını yiyemem onun ailesi gelmezken benim sülalem gelirdi kendi ailesi gibi karşılardı çok dolduğunun son zamanlarda çok tahammülsüz olduğunun farkındaydım ama benimde huyum bianda söylüyorum içime asla atamam o an gördüğüm şeyler mesela kolay değğil onlara bakmış old düşünmek yeminler etti ama yalan dedim inanmadım tükettim herşeyi şimdi kaçmak daha kolay geliyo tokat işinide asla sineye çekemem her harükarda bu iş bitti bitmesin desem yine aynı şeyler yaşanacak biliyorum belki daha kötü olacak

arkadaşla 3 yıllık evliyim 2 çocuğum var biri 2 yaşında diğeri 10 aylık eşimle evlendiğimiz ilk zamanlardan ailesi sebebiyle çokk tartışmalar yaşadık sayısını bile hatırlamam ailesi hatalıydı ve ben bunu hep yüzüne vurdum hıncımı aldım çok ağır laflar ettim oda beni görüştürmedi bana destek çıktı ama arada kala kala birgün ya düzelir ya da ben bittim dedi bende unutmuş oldum görüşüldü barışıldı sonra başka tartışmaar başladı birggün bilgisayarda açık şeyler gördüm ağzıma gelen küfürleri saydım Kuran a el bastı arkadaşı almış bilgisayarı 2 gün inandıramadım ona rağmen kendimi ve bu kısır döngü böyle sürüp gitti tartışmaları hep ben çıkarıyordum büyüyor oda bağırıyor ama bana dokunmuyordu dün gece misafirlikten döndükten sonra yok yere bişeler söyledi yok niye çayı benden istedin fln bi anda tokat attı bana şokk oldum yarın dilekçe vereceğim ama biraz konuşmaya ihtiyacım var sanırım yardım edin yorum yapın

Misafirlikte kocanızdan çay mı istediniz.:44::44:

evli değilim.evlilikte geçimsizlik hele bir de eşinin ailesi gibi sorunlar insanları nasıl etkiler birebir yaşamadım ama çevremde tanık olduğum olaylar çok fazla. her evde oluyor böyle sorunlar.onun için yorum yapmak istedim.

şahsen ben bir tokat için gidip dilekçe vermezdim iki çocuk da ortadayken.unutur muyum hemen sineye çeker miyim,hayır asla ama bunu çözümü boşanmak olmamalı....

evet tekrar yapabilir ama yapmayadabilir.eşinizi tanıyan sizsiniz...

kaldı ki siz yazmışsınız, hep ben başlatıyorum tartışmaları falan diye. erkek de olsa kadın da olsa bir dayanma sınır var ve o sınırı geçtikten sonra ne derseniz o insan patlar. sizin zaten başka nedenlerden sorunlarınız varmış ve eşiniz bunların arasında çok kalmış.elbet siz de üzülmüşsünüzdür ama sanırım eşiniz de çok birikmiş. hem sizin hem de eşiniz için bu tokat mevzu patlama noktası olmuş.

objektif bakmak gerekirse,tabi ki tokatı onaylamıyorum, ama siz eşinizin üstüne çok gitmişsiniz....

inşallah herşey bir an önce yoluna girer...

teşekkür ederim tamamen haklı olamıyorum yada bütünüyle haksızım ama bu tokat işi mahvetti beni ölmek istiyorum abartı geleblir size ama sanki beni aldattı hazmedemiyorum

bence siz boşanın ya daha kötü şeyler yaşamayın eşinizide daha fazla yıpratmayın yoksa adam kişilğinden çıkar...
siz çok ben merkezli birisiniz gibi geliyor bana...
bende şunu şunu yaptım adamı çıldırttım durumu düzeltmeliyim yoksa sabrı dahada tükenicek benden uzaklaşıcak demiyorsunuz bana tokat attı bitti diyip noktalıyorsunuz...

boşanın gitsin...

Misafirlikte kocanızdan çay mı istediniz.:44::44:

balkonda çay içiyorduk kucağımda çocuk vardı bardağımı uzatıp çay istedim evin sahibi hamileydi kaldırmak istemedim hep yapardı bianda yüzü düştü hemen kalktık zaten eve gelir gelmezde olay oldu

Back
X