siz baştan tüm kartları açık oynamışsınız. ben burda yaşayacağım gelmek istiyorsan gel demişsiniz gelmiş.
onun acısından da düsünürsek kolay birsey değil aslında ; nasıl ki siz ben buradaki rahtlıga alıstım ailem burda tc sıkıya gelemem diyorsunuz.
eşinizin acısından bakıdıgında da ; belli bir yasa kadar tc yasamıs insan ,ailesinden uzak ,örf-adet farklılığı ,cevresi değişti.. bir yandan haklı da ama gelirken bunları detaylı düsünmesi gerekirdi.
herhalde evlenince sizin kanınıza girip geri dönerim diye düsündü.
kuzum Almanya küçük Türkiye oldu nerdeyse, belli mahalleler bile var inan hiç yabancılık çekmez, bide o erkek ona karışan görüşen yok dünyanın neresinde olursa olsun,ama Almanyadan Türkiyeye gelmek cidden sıkıntı, tahmin ederim, birden gelin hanım olacak belki dip dibe oturmak isticekler hayat daha kolay orda bu bi gerçek
evet orası öyleee amaaaaaaaaaaa konu sahibinin ailesi iç güveysi muamelesi yapmıyorsa
ona dair bişey yazmamış ama sanmıyorum yinede belli olmaz konu sahibi açıklık getirir
hayat daha kolay derken maddi olanakları kastettim, biçok şey bedava, imkan çok, çocuklar zaten oranın vatandaşı orda doğdukları için, çocuk yardımı vs var, zaten kız istemezse zorla getiremezki
cevaplariniz icin cok tesekkürler canlarim
söyle benim ailem bu zaman kadar hic birseyimize karismadi biz bazen sorduysakda "biz karismayiz sizin hayatinzi asizin kararlariniz" der ailem...ama onun ailesi öyle degil, herseyi igneden iplige karisiyorlar!!!! Bir yere gidlecek ailesine annesine babasina sorucaz....olacak ismi bu simdi
Benim bir oglum daha var (asiri huysuz ve burda Therapilere götüroyrum) , 2 bucuk yasinda simdi birde 4 aylik hamileyim tabikide burda avantajlar imkanlar kat kat daha cok, kedniside diyor bunu ama geri dönmek istiyorum arkadaslarim orda falan diyor...cok sacma burdada yap arkadaslik, herkes gecim derdine düsdü bizr izine gidiyoruz belkide 2 arkadasini zor bela görüyor...herkes kedni derdine düsdü, netten bile kimse yazmiyor ona....
burasi hem türk yuvasi ya alman cok az, arkadas kurmasi cok kolay.....
buraya geldi isi hazir ev düzülmüs ne borc var ne sikinti stress, oturdu herseye hazir, ve bunlari biliyordu, birde üstelik esim hasta burda tedavi oluyor ama gelin görünki bunlari hic düsünüyor egoist gibi kendisini düsünüyor!
[/COLOR]
inanmiyorum ya! adamin sikintisina bakarmisin ev duzulmus isin hazir borc yok harc yok bir cocuk var ikincisi yolda ve neymis efendim beyimiz arkadaslarini ozlemismis bu nasil nakorluktur ya o arkadaslarin mi bakacak sana TR de deseydiniz ya insan allahtan korkar bu kadar mi nankor olur ya kusura bakmayin cok kizdim esinize burda ne hayatlar ne zorluklar goruyoruz insanlar neler yasiyor neler cekiyor beyefendi ekmek elden su golden yaptigi resmen simariklik....benim bildigim 15 yasinda ergenler tutturur arkadas da arkadas diye...ergenlikte kalmis cikamiyor sanirim buna sakin izin vermeyin en azindan cocuklarinizin istikbali icin sakin bunu yapmayin donmeyin bugun eline firsat gecse yarisi birakir gider bu ulkeyi helede sizin sundugunuz gibi altin tepside gelse hayat onune daha ne ister insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?