Esim uykusunda ogluma Kadin adiyla seslendi

Myloves

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
87
133
13
33
Merhaba hanımlar sabah 5.30 gibiydi 1.5 yasindaki oğlum bizimle yatıyordu. Ağladı susmadı eşimde Sisssss ayşe dedi ve ben bağıra bağıra uyandırdım eşimi. Sonra odaya gittim .Geldiğinde neden söylediğini bilmediğini beni çok sevdiğini falan söyledi yeminler etti . Neyse söylediği isimde çalıştığı bir bayan var oda evli bende tanıyorum .Herhangibir şekilde mesajlasmasi araması vs yok.Eve saatinde gelir habersiz bir şey yapmaz.Ama sindiremiyorum oğluma o şekilde seslenmesini lütfen bu durumu yorumlayın bana

Belki rüya görmüştür vs. Ben de bir keresinde sevgilime bir erkek arkadaşımın(sosyal) adıyla seslenmiştim. Baya problem etmişti. Kız arkadaşlarımla konuşurken her birine diğerinin adıyla seslendiğim oluyor. Normal bence. Problem etmeyin huzurunuzu kaçırmayın.

Ay ne var bunda
Ben kanimdan canimdan oz cocuguma baska isimlerle seslenebiliyorum uykuyla uyaniklik arasi, sacmayabiliyorum yani
Rahat birakin esinizi ya
Bu kadari da zalimlik, zorbalik resmen

Nasil yakistiriyorsunuz kendine bu yuzden hesap sormayi
Adam size seni seviyorum diye yeminler ederken dustugu ve dustugunuz duruma hic igrenerek bakmiyor musunuz

Hayret bir sey

İş yerinden birinin adı ise gün içerisinde sık kullanmış olabilir. Ya da onunla ilgili bir şey aklında kalmıştır rüyasında bir şey görmüştür.
Yani takılacak bir şey göremedim ben. Anlık bozulursunuz olur biter

Merhaba hanımlar sabah 5.30 gibiydi 1.5 yasindaki oğlum bizimle yatıyordu. Ağladı susmadı eşimde Sisssss ayşe dedi ve ben bağıra bağıra uyandırdım eşimi. Sonra odaya gittim .Geldiğinde neden söylediğini bilmediğini beni çok sevdiğini falan söyledi yeminler etti . Neyse söylediği isimde çalıştığı bir bayan var oda evli bende tanıyorum .Herhangibir şekilde mesajlasmasi araması vs yok.Eve saatinde gelir habersiz bir şey yapmaz.Ama sindiremiyorum oğluma o şekilde seslenmesini lütfen bu durumu yorumlayın bana
Adamın aklında yoksa bile bağırıp çağırıp aklına soktunuz.

ya siz konuyu lök diye ortasından sadece bir konuyu anlatıyorsunuz ya hiç açıklayıcı olmuyor
mesela daha önce twitterdan uygunsuz video izliyor diye konu açmışsınız, ki arada olabilir bence.
sonra görümceniz çocuğunuza bakarken tartışma yaşamışsınız eşiniz sizi yine anlamamış. Haklı olup olmamanız değil mevzu, eşiniz sizi anlamaya bile çalışmamış, sonra eşim benden soğudu diye de bir konunuz var o da 1 yıl öncesiymiş eşiniz kilo aldığınız için sizi hor görmeye başlamış... Son durum ne bilemiyıorum tabi kilo verdiniz mi, görümceniz hala sizde mi vs... Bunların hepsi ayrı ayrı basit ve üstesinden gelinebilir şeyler ama hepsini bir çiftin yaşaması biraz can sıkıcı.
Siz ortadan eşim ayşe dedi deyince biz sizi anlayamıyoruz doğal olarak ve açıkçası "off kadına bak ne abartmış" diyoruz.
Sanki ortada hiçbir şey yokken aniden böyle kocanıza bilenmişsiniz gibi...

Çocuğunun yanında mı bağıra bağıra uyandırdın eşini?

O degilde fonda uykular haram oldu calıyeah.
Ne yapsın uyku sersemliginde agzından cıkan isme adamcagız..Ha ama bu rahatsizliginizin altini dolduracak hareketleri olsa neyse.

Ya hu ne var bunda akşama kadar aynı yerde çalışıyorlar. Eşim iş yerinde ki kadın arkadaşına benim adımla hitap edermiş bazen, evde de bana o hanımın adını söyler bazen. Çocuklarımızın adını bile karıştırıp söylüyoruz bazı zamanlar dalgınlıktan.
Yanınızda çocuk varken adamı bağıra bağıra uyandırıyorsunuz siz bunu dert edin bence.

eşinizden güzel güzel özür dileyin çocuğunuzdan da
siz öyle bağırırken ne korkmuştur yavrum

saçmalamışsınız gerçekten.. bende eşime bide uyanıkken işyeri arkadaşlarımı söylerim bazen
gerçi benim çevremde kadın çalışan daha çoktu o zaman :)

uyku sersemliği işte.. yazık adama

Yanlış yapmışsın.. Adam uyku sersemi, oğluna Ayşe dediğinin bile farkında değilken farkındalığını artırmak olmuş olayi ayyuka çıkarman.

ya siz konuyu lök diye ortasından sadece bir konuyu anlatıyorsunuz ya hiç açıklayıcı olmuyor
mesela daha önce twitterdan uygunsuz video izliyor diye konu açmışsınız, ki arada olabilir bence.
sonra görümceniz çocuğunuza bakarken tartışma yaşamışsınız eşiniz sizi yine anlamamış. Haklı olup olmamanız değil mevzu, eşiniz sizi anlamaya bile çalışmamış, sonra eşim benden soğudu diye de bir konunuz var o da 1 yıl öncesiymiş eşiniz kilo aldığınız için sizi hor görmeye başlamış... Son durum ne bilemiyıorum tabi kilo verdiniz mi, görümceniz hala sizde mi vs... Bunların hepsi ayrı ayrı basit ve üstesinden gelinebilir şeyler ama hepsini bir çiftin yaşaması biraz can sıkıcı.
Siz ortadan eşim ayşe dedi deyince biz sizi anlayamıyoruz doğal olarak ve açıkçası "off kadına bak ne abartmış" diyoruz.
Sanki ortada hiçbir şey yokken aniden böyle kocanıza bilenmişsiniz gibi...
Evet lohusalık dönemimi atlattım zor geçmişti 56 kiloya düştüm kendime bakıyorum spora isime gidip geliyorum.Esimle zor zamanlarimiz geçti ama atlattık ıkimizde eskiden yaptığımız hataları artık yapmıyoruz. Düzeldik çok şükür. Çocuğuma da tanıdığımız biri var o bakıyor her şey yolunda .Bu konuda da mantıklı olamadım buraya yazdım 😶

Back
X