Esim uykusunda ogluma Kadin adiyla seslendi

ay babam uykuda filan değil senelerce yanında çalışan iki kızın adını söyler dururdu bize. kızlar da babamdan çok çok küçüktü. şimdi de yanında çalışan adamın adıyla sesleniyor.. iş ortamında hep kullandığı isimleri anlamadan kullanır. bir nevi alışkanlık olabilir.
ama daha önceki konularınıza bakılırsa şüphe duymakta çok haksız sayılmazsınız, eşiniz bir hödük çünkü.

Geçenlerde eşim uyurken rüyasında ne görüyorsa suratıma bir tane yapıştırdı. Gidim de darp raporu alıp boşayayım 🤣
Senden bişeyin hıncını almış olmasın uyuyorum ayağına🤣 yeni evliyken bende benimkine uyku arasında girişirdim çünkü 😎

ayy iş yerinde kadın çok konuşuyorsa adam bilinçaltında sus ayşe deyip duruyordur uyurken zaten bilinç tam açık olmadığından öyle demiştir ohhh yeah ayşe dememiş ki adam sindiremeyeceğiniz bir şey yok.
Ohh yeah Ayşe sdsfsdsfsdds gece gece manyak gibi buna gülüyorum, çocuk uyanacak :D

Merhaba hanımlar sabah 5.30 gibiydi 1.5 yasindaki oğlum bizimle yatıyordu. Ağladı susmadı eşimde Sisssss ayşe dedi ve ben bağıra bağıra uyandırdım eşimi. Sonra odaya gittim .Geldiğinde neden söylediğini bilmediğini beni çok sevdiğini falan söyledi yeminler etti . Neyse söylediği isimde çalıştığı bir bayan var oda evli bende tanıyorum .Herhangibir şekilde mesajlasmasi araması vs yok.Eve saatinde gelir habersiz bir şey yapmaz.Ama sindiremiyorum oğluma o şekilde seslenmesini lütfen bu durumu yorumlayın bana
Engellemen mesajlarafln bak .Adam zamanında eve gelıomuş .Suphede duymamışın.Arabaya ıyıce bak gızlı telefon var mı .

Ben de uyurken ara sıra konuşurdum eskiden. Kardeşim yanımda uyanıkmış, naptı gördün mü demişim. Kim naptı demiş, Mehmet Ali yaptı işte demişim. Halbu ki o isimde sınıf arkadaşım filan hiç kimse yoktu. Sabah söylediğinde niye öyle dediğimi ben bile anlamadım. Adamın çok üstüne gitmeyin, sebebi yoktur belki de öyle seslenmesinin.

İş yerinde çok muhatap olduğun kişinin adını gelip evde söylemek çok doğal. Uykulu olmadan da yapılıyor.

Lohusayken değil daha hamileyken problemleriniz başlamış onunla ilgili de konularınız var. Evliliğinizin 1. Ayında hamile kalmışsınız herhalde. Neyse ben de bir kere benzer bir durum yaşadım çünkü çalışma arkadaşlarımdan biriyle yoğun bir dönem geçiriyorduk, aynı eşiniz gibi sus Ahmet ya tarzı bir şey dedim eşime. Ama eşim sorun etmedi zira yorgunluk, kafanın çok dolu olması vs bunlara neden olabiliyor. Neticede sus denilmiş, seni seviyorum, aşkım vs denilmemiş ya da ismini sayıklamamış 🤷🏼‍♀️ ayrıca siz daha önce de bu hanımefendiden dolayı kavga etmişsiniz, alıntıya ekliyorum.
konuyu okuyunca direkt aklıma acaba mı geldi. demek isme takılma sebebi buymuş.
evden daha çok işte vakit geçiriyorsa, o yorgunluk ve alışkanlıkla denmesi normal . benim ve ailemin de dediği olmuştur. babam bana yanında çalışan erkeklerin ismiyle seslenirdi :)
sayın konu sahibi ; eşinizin bu kadınla ilişkisi olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ?

Merhaba hanımlar sabah 5.30 gibiydi 1.5 yasindaki oğlum bizimle yatıyordu. Ağladı susmadı eşimde Sisssss ayşe dedi ve ben bağıra bağıra uyandırdım eşimi. Sonra odaya gittim .Geldiğinde neden söylediğini bilmediğini beni çok sevdiğini falan söyledi yeminler etti . Neyse söylediği isimde çalıştığı bir bayan var oda evli bende tanıyorum .Herhangibir şekilde mesajlasmasi araması vs yok.Eve saatinde gelir habersiz bir şey yapmaz.Ama sindiremiyorum oğluma o şekilde seslenmesini lütfen bu durumu yorumlayın bana
G.tü açık kalmış ne var gidip örteydin :KK53:

Back
X