• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim üzerime yürüdü.

mesitef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
66
1
0
İstanbul
merhabalar
1 yıllık evliyim eşimle bu sabah kavga ettik.
kahvaltı ediyorduk çayını alıp içeriye geçerken çayını yere döktü bende peçeteyle silmesini istedim oda beni duymayıp içeriye tvnin karşısına geçti.
yanına giidip sakince niçin silmiyorsun dedim
sen silersin dedi!
bende sinirlendim kalkıp silermisin dedim
o ise beni tınlamayıp tvye bakıyordu bende tvyi kapatmaya çalıştım birden siinirle bagırıp ayagı kalktı üstüme yürüdü odanın kapısını yüzüme kapatmaya çalıştı bende engel oldum bacagım sıkışıyordu sonra tuttu kolumdan itti beni bende yapma dedim ve ttuttu kolumdan sert bi şekilde bogazımdanda yatagın üstüne attı beni beni zorlama diye bagırdı
üstüme yürüyerek sanki vuracakmış gibiydi
bende ağladım o ise aynen şunları söyledi ben böyle çok fazla dayanamam bunlara dedi giderim dedi
ben ise bende dayanmam ozaman dedim öylece geçti içeri uyudu.
eşimle görücü usulu evlendik ama benim kararmdı bu ailemin değil ben olsun dedim onlarda verdiler.
eşim tembel rahatına düşkün biri istiyoki yesin içsin yatsın.
kimse evde ondan bişey istemesin
halbuki okumuş bilinçli birisi kalkıp silse azcık yardım etse ne olurki.
her işe ben koşturuyorum çok rahat alıştırdım onu hata bende.
şeytan dediki o an çek git annemin evine.
ama durdum
bana bunlar bile çok geliyo ne demek üstüme gelmek kolumdan tutup atmak.saygısızca!

Son düzenleme:
Esinin davranisi, sozleri gercekten cok korkunc.. en ufak bir tartismada boyle ise ..

Ama sen nasil bir üslup ile soyledin yeri silmesini? "Siler misin surada pecete var" mi dedin yoksa " silsene yeri" mi dedin ?

Bazen hitabet gercekten cok onemli.. belki soyleyisinizden rahatsiz olmustur..

Belki de gercekten duymazliktan gelip kabalik yapmistir.. yine de cok fazla abartmissiniz ikinizde.. biriktirdiginiz bazi seyler varmis ki ..

Birde birsey sorucam siz calusiyor musunuz
Yani ekonomik ozgurlugunuz var mi?

Huylu huyundan vazgeçmez.
Tembelse tembeldir, değişmez.

Yaptığı hareket ise şiddettir.
Şiddeti illa vurmak, dövmek olarak düşünmeyin.

Boğazından tutup yatağa itmiş, daha ne yapsın.
Şiddet bir kere uygulandımı da, devamı gelir.

"Böyle devam etmez giderim" dediğinde kapı orda nereye istersen git deseydin.
Hayret birşey ya sen kötü birşey dememişsin ki küçücük mevzuyu büyütmüş.
Daha önceleri de bu tarz yaklaşımları var mıydı yoksa ilk mi bu?

hmm kötü olmuş ama keşke sende üstelemeseydin sinirli hali üstüne gitmişsin . gerçi bu yinede yaptığını haklı çıkarmaz .kadına şiddete sonuna kadar hayırr

iki defa sakin bir şekilde yeri silermisin bak çay döküldü dedim o ise tvye bakarak beni tınlamayarak sen silersin işte dedi!
o an ipler koptu
bikerelik değilki herzaman yapıyorum zaten ama istiyorum ki bazı sorumluluklarını bilsin.
evet o bunun huyu ama allah aşkına hangimiz annelerimizin evinde temzlik yemek yaptık ben yapmadım ama bu ev benim ise burda herşeyi yapıyorum bunun bilincindeyim.
yan gelip yatmıyorum.
hemen üstüme yürüyüp bunları yapması çok ağırıma gitti.
kimisi salak lafıyla boşanır kimisi dayaklar yer susar bu kişiye kalmış bişey.
ben çalışmıyorum ama iyi ve durumu yerinde aileden geldim kimseye muhtaç değilim.

sizin adınıza çok üzüldüm ama şu bi gerçek ki bekarken kendi işini kendi yapmayan bir erkek evlenince de eşinden bekler herşeyi.

Kusura bakma ama despot bir anne gibi davranmışsın.
Silsene,sil dedim sana ve tv yi kapatmak...
Bir de O kapıyı kapatırken,karşı koyarak ne yapmayı düşünüyordun ?

Şimdi düşünüyorum,eşim birşey dökse,tamam kendi silmek ister ama ben,önemli değil ben yaparım derim.
Bazen kendi siler bazen ben silerim.
Bunu bir gurur meselesi,disiplin sorunu haline getirmeyiz.

Bunlar eşini haklı çıkarmaz ama herkesin bir bam teli vardır.
Belki eşin küçükken çok zorlanan bir çocuktur.
Senin davranışın onda tepkiye yolaçmıştır.

o anki durumu görseydiniz böyle demezdiniz çünkü sakin bir şekilde dedim.
uzaktan konuşmak kolay ama öyle sizi hiç duymayıp tv ye bakan bi adam olsaydı eşiniz eminim böyle konuşmazdınız.
genelde yapar ben iletişim kurmaya çalışırken o beni dinlemez psikolojik olarak döver beni o an!

Kadını hizmetçi olarak gören zihniyet, kalkıp bir bardak su bile almazlar böyleleri..
İlkmiş son olur mu bilemem ama şiddeti sindirmemek gerek

kesinlikle bende bu yapıda bi insanım.
susup kaderime razııyım diyemem.
ailem abim bilse hemen alır yanına beni.
öyle ailemden korkuyorum geri dönemem gibi birşey söz konusu bile olamaz.
ama kendisi şiddet uygulamadıgını söylüyor birde!

o anki durumu görseydiniz böyle demezdiniz çünkü sakin bir şekilde dedim.
uzaktan konuşmak kolay ama öyle sizi hiç duymayıp tv ye bakan bi adam olsaydı eşiniz eminim böyle konuşmazdınız.
genelde yapar ben iletişim kurmaya çalışırken o beni dinlemez psikolojik olarak döver beni o an!

Öyle zamanlarda öflenip pöflenip söyleniyorum :)
Üzerine üzerine gitmiyorum.
Aslında tam söylenip odana çekilecek bir durummuş.

Eşin çok ayıp etmiş.Gözlemlerime dayanarak şöyle diyeyim:Erkeklere bağırıp çağırarak iş yaptırılmaz kanımca.Aşkım,hayatım şurayı siler misin,çamaşırları makineye atar mısın? vs ile işler güzelce yaptırılır.Hem kavga edip sinirlerinizi bozmazsınız,hem de onu da çalıştırmış olursunuz. :))

Eşin çok ayıp etmiş.Gözlemlerime dayanarak şöyle diyeyim:Erkeklere bağırıp çağırarak iş yaptırılmaz kanımca.Aşkım,hayatım şurayı siler misin,çamaşırları makineye atar mısın? vs ile işler güzelce yaptırılır.Hem kavga edip sinirlerinizi bozmazsınız,hem de onu da çalıştırmış olursunuz. :))
merhaba,inanın öylede diyorum ama yok yani o yapıda değil karakter olarak bunları benim işim olarak görüyor kendisi ve bu insan cahil biride değil
yani beni duymuyor böyle zamanlarda ben ona derdimi anlatamıyorumki
eve gelir gelmez telefon elinde oyun oynuyor ya internette ya tvde
günün nasıl geçti diye bile sormuyor bazen.

hatasını da kabul etmiyo, yaptığı şey şiddet yani.. küfür de etse şiddet sonuçta.. kendi döktüğü şeyi silmesini istiyorsun sen ondan evi süpür sil bulaşık yıka dememişsin ki.. ey allahım.. saygısız davranmış... hatasını anlamasını özür dilemesini bekle bence.. kalbini kırmış.. kafana fazla takmamaya çalış.

Kendinizi madem onun karsisinda caresiz girmuyorsunuz ciddi bir sekilde ifade edin ona derdinizi.. kesin konusun.. giderim demekle veya abim - ailem bilse alirlar beni yanina gibi laflarla olmaz malesef..

Ailenizin durumu ne kadar iyi olursa olsun, calismadiginiz icin esinize gore butun ev isleri , ortalik toplama hatta arkasini toplama gorevleri size ait.. her es boyle olmuyor tabiki ben sizin yazdiklariniza gore yorumluyorum.. hal hatir sormamasi, ya ceple ya pc ile ilgilenmesi ise ayri mesele.. aranizda sevgisizlik var mi ..

Ayrica hicbir aile ya da kardes boyle bir tartismada gel hemen seni goturelim demez bence ..

bence en ufak şeyde annenin evine gitmeyi düşünme sonuçta evlilik bu öyle kolay değil bu işler. seni anlıyorum benimde basşıma geliyor belki günde kaç defa. karşındakı insan seni duymayınca tınlamayınca cok üzülüyo insan ki bi de sen orda kendi yaptıgı hatayı düzeltmesini istemissin. bence sen bu işi fazla büyütmeden kapat inada binerse isler hiç yapmaz hatta inadına daha da kirletebilir ortalığı. bence senin yapman gereken bi şekilde onda farkındalık yaratmak. yani onun yaptıklarını sende ona yap ama kesinlikse sen oyle yapıyosun ya demeden. belki böylelikle seni anlayabilir

Kendinizi madem onun karsisinda caresiz girmuyorsunuz ciddi bir sekilde ifade edin ona derdinizi.. kesin konusun.. giderim demekle veya abim - ailem bilse alirlar beni yanina gibi laflarla olmaz malesef..

Ailenizin durumu ne kadar iyi olursa olsun, calismadiginiz icin esinize gore butun ev isleri , ortalik toplama hatta arkasini toplama gorevleri size ait.. her es boyle olmuyor tabiki ben sizin yazdiklariniza gore yorumluyorum.. hal hatir sormamasi, ya ceple ya pc ile ilgilenmesi ise ayri mesele.. aranizda sevgisizlik var mi ..

Ayrica hicbir aile ya da kardes boyle bir tartismada gel hemen seni goturelim demez bence ..

sonuçta onlar bizim ailemiz onu dayanak olarak görmesi normal tartısma için dogru hemen gel götürelim demezler ama ben mutsuzum dese hangi aile evlatlarının üzülmesini ister ki

sonuçta onlar bizim ailemiz onu dayanak olarak görmesi normal tartısma için dogru hemen gel götürelim demezler ama ben mutsuzum dese hangi aile evlatlarının üzülmesini ister ki

Tabiki hepimiz ailelerimizi arkamizda bir dayanak olarak goruyoruz..

Ama arkadas mutsuzum demiyorki.. ben alistirdim onu boyle diyor.. her isini yapmaya yani..

Tabiki bu olaydan dolayi mutsuz ama genelde iliskileri iyi ise cozulmeyecek seyler degil hemen aileleri isin icine cekmek yanlis olur..

Tabiki hepimiz ailelerimizi arkamizda bir dayanak olarak goruyoruz..

Ama arkadas mutsuzum demiyorki.. ben alistirdim onu boyle diyor.. her isini yapmaya yani..

Tabiki bu olaydan dolayi mutsuz ama genelde iliskileri iyi ise cozulmeyecek seyler degil hemen aileleri isin icine cekmek yanlis olur..

haklısın doğru aileler girince geri adım atamıyosun işler iyicene karışıyor.

Back
X