Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak yardım...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fridafrida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlar eşimin varikosel ameliyatı olması gerek, ancak bu alanda hiç bir doktor tanımıyoruz. İstanbul Avrupa Yakasında oturuyoruz. Bize doktor adı ya da hastanesi (ameliyat olunup memnun kalınmış) verebilirseniz çok mutlu olacağım.

Arkadaşlar eşimin varikosel ameliyatı olması gerek, ancak bu alanda hiç bir doktor tanımıyoruz. İstanbul Avrupa Yakasında oturuyoruz. Bize doktor adı ya da hastanesi (ameliyat olunup memnun kalınmış) verebilirseniz çok mutlu olacağım.

Medical park bahcelievlerde doc dr deniz ersev yapti ameliyatimizi memnun kaldik sorunsuz atlattik

canım,
benim eşim oldu, pek tavsiye etmiyorum. özellikle ürologlar yakaladıklarını ameliyat edebilmek için yarışıyorlar ama inan başarı oranı % 15-% 20 lerde. sperm sayısında bir artık olmadığı gibi gerileme dahi olabiliyor.

Yaaa :S :S ilk gören ürolog ameliyat olursanız yüzde 65 şansınız artar demişti :S ama bende araştırdım malesef başarı oranı çok düşükmüş :S

Back
X