- Konu Sahibi nickminkenari
-
selam bayanlar. bunun derecesı nedır ne degıldır bılmıyorum ama. benım esımede ben hamıleyken yanı 3,5 sene once bu teshısı koydular. once unıversıtede hemen amelıyat gunu aldırdılar bıze. bızde bır panık halı... sonra askerı hastaneye gıttık. oncelıkle agrı kesıcı vs bır ılac verıldı. dayanabıldıgın kadar dayan dedıler. nede olsa bır amelıyat hepsınde oldugu gıbı rısk var. ve o zamandan bu zamana ara ara sıkayetlerı oldu. ılac kullandı gectı. amelıyat olmana sımdılık gerek yok dendı. ıyı kı de olmamıs dıyorum. oyle sperm azlıgı falan da yoktu sanırım..yanı kısaca bır degıl bırkac doktordan fıkır almanızı onerırım ben. herkese gecmıs olsun...
bizimde aklımızda hep bu soru işareti var özel bi ünv. hastanesine gittik acaba ticari amaçlarımı var hemen ameliyat dediler bilemiyoruz devlet hastanesinden bir randevu alıp göstericez sonuçlarımızı tekrar.birde dr çok karışık konuşuyo zaten kafamız allak bullaak daha çok karıştırıyo eşimin spermi 2 milyon normal sayının çok altında ama bu dr bize 1 tanede spermin olsa çocuk olur sonuçda bu işi yapan 1 sperm diyo tamam mantıken haklı olabilir ama ozaman normal deger neden 20.000 :uhm::bbo:
merhaba arkadaşlar benim eşimdede aynı problem var ama sperm sayısı 85 milyon hareketliliği yüzde 19 çıktı hareketliliğin yüzde 50 olması gerekiyor dedi doktor.2 aylık bir tedevi önerdi klomen ve e vitamini olan bir ilaç 2 ay sonra tekrar sperm tahlili yapılacak eğer hareketliliği artmadıysa o zaman ameliyat diyolar.nasıl olacak bilmiyorum.umarımherkesinde benimde yüzüm güler Allah herkese sabır ve kolaylık versin çok zor bu işler ancak uğraşanlar bilir...
merhaba hanımlar benim de eşimde varikosel varmış ve sperm sayısı 2milyon civarında doktor normal yolla çocuğunuz olmaz dedi ama varikosel amaliyatı yapalım belki düzelir dedi.eşim de hemen bu salıya yapın ozaman dedi ama ben endişeliyim.doktor hastanade yatmanıza da gerek yok diyince biz kimseye söylemeyelim yaptırıp gelelim diyoruz.bana bir fikir verin kızlar ne yapmalıyız
merhaba arkadaşlar..
eşi varikosel ameliyatı olan varmı varsa iyileşme süresi nekadar.ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız.eşimde varikosel çıkdı ve ameliyat olması gerekiyormuş.etrafımızda bu yüzden ameliyat olan kimse olmadıgından bilgi sahibi degiliz..:enbuyukkk:
variklosi için buz terapisi yapan var mı hiç arkadaşlar?
Her akşam düzenli olarak buz torbası koymak etkili oluyo diye duydum, ama benim kocişi razı edip yaptıramadım henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?