eşim ve ablam başlıklı yazı daha vahim olduğundan zaman kaybı olmasın diye konumu sildim bayanlar...

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
39
2 gün önce linkini verdiğim konuyu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eşim-her-şeyi-ailesine-anlatmış.754636/ Bu hadisede eşimin ailesinin bana takındığı tavırlar, laflar kulaklarımda yankılanıyor. Dün iş yerinde de rahatsızlandım atak geçirmeye başladım yine hatta eşim çıkışta doktoruma acil randevuyla götürdü. Eşime öyle kızgınım ki ama yine de hiçbir şey olmamış gibi sakinliğimi koruyup içime atıyorum ve sanırım bunlar içime dert oluyor. Benim ailem olsa hiç dikkate almaz bile sadece bizim yüzümüzden boşuna tartışmayın biz alınmayız siz bizim evlatlarımızsınız der geçerler ama onun ailesi beni dinlemedi sadece sus inkar etme dediler , kv senin yüzünden oğluma hasret mi kalacam ( evlenmeden önce yılda bir gördüğü oğlu) , bizi keriz mi sandın ne b.k yemeye arıyorsun ,ben ömrü hayatımda senin gibi ne kız ne de gelin gördüm dedi halbuki çok isteyerek aldıkları eltim zamanında eşimin ailesi maddi olarak sıkışınca yüzlerine karşı maddi durumumuz bizim de iyi değil yeni araba aldık ayrıca bir ömür biz sizi beslemek zorunda mıyız cümlesini kurmuş (eşim söylemişti), çok isteyerek yani görücü usulü aldıklarından küslükleri 1 hafta sürmüş, inanın maddiyata hiç önem vermem tüm insanlık bu dünyaya kiracıyım fazla mülk sahibi olsam ne olmasam ne zihniyetindeyim :KK6: eşimi de sıkıştırırım babamların bir ihtiyacı var mı diye ama küçük bir tartışmada bile beni dinlemediler. kv istediğim zaman gelirim de giderim de sen karışamazsın benim gelinim de gelir gider karışamazsın tabiki gelecekler evlatlarının evi, kardeşinin evi tek dediğim sadece keşke haber verseydiniz de müdürden izin koparıp hazırlık yapsaydım . linkini verdiğim konumdaki gibi eşim biraz farklı anlatmış :(
ben bu söylenen sözleri, hakaretleri NASIL UNUTURUM ...

hiç bir zaman unutamazsın canım.. eşinin çok iyi idare etmesi etmesi lazım aranızdaki ilişkiyi seni ezdirmemesi lazım yok yapamıyorsa orda bir düşün çünkü ailesiyle geçinemiyorsan mutluluk çok zor..kararlı olmalısın duruşunu göster eşine de ailesine de.. alttan alırsan hep ezilen sen olacaksın. .görüşme onlarla eşinede söyle bunu..

Bizdede buna benzer bir sorun yasanmisti. Annem cozumu gayet mesafeli durmakta buldu. Simdi babannem gelmek istiyor ama hic konu bile edilmiyor. Esinizle konusun bence olay zaten onun yuzunden cikmis, isleri duzeltsin sizde bir daha bulasmayin. Ogluda eger cok anne meraklisiysa aradaki dengeyi saglayamiyorsa gitsin onunla yasasin.

2 gün önce linkini verdiğim konuyu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eşim-her-şeyi-ailesine-anlatmış.754636/ Bu hadisede eşimin ailesinin bana takındığı tavırlar, laflar kulaklarımda yankılanıyor. Dün iş yerinde de rahatsızlandım atak geçirmeye başladım yine hatta eşim çıkışta doktoruma acil randevuyla götürdü. Eşime öyle kızgınım ki ama yine de hiçbir şey olmamış gibi sakinliğimi koruyup içime atıyorum ve sanırım bunlar içime dert oluyor. Benim ailem olsa hiç dikkate almaz bile sadece bizim yüzümüzden boşuna tartışmayın biz alınmayız siz bizim evlatlarımızsınız der geçerler ama onun ailesi beni dinlemedi sadece sus inkar etme dediler , kv senin yüzünden oğluma hasret mi kalacam ( evlenmeden önce yılda bir gördüğü oğlu) , bizi keriz mi sandın ne b.k yemeye arıyorsun ,ben ömrü hayatımda senin gibi ne kız ne de gelin gördüm dedi halbuki çok isteyerek aldıkları eltim zamanında eşimin ailesi maddi olarak sıkışınca yüzlerine karşı maddi durumumuz bizim de iyi değil yeni araba aldık ayrıca bir ömür biz sizi beslemek zorunda mıyız cümlesini kurmuş (eşim söylemişti), çok isteyerek yani görücü usulü aldıklarından küslükleri 1 hafta sürmüş, inanın maddiyata hiç önem vermem tüm insanlık bu dünyaya kiracıyım fazla mülk sahibi olsam ne olmasam ne zihniyetindeyim :KK6: eşimi de sıkıştırırım babamların bir ihtiyacı var mı diye ama küçük bir tartışmada bile beni dinlemediler. kv istediğim zaman gelirim de giderim de sen karışamazsın benim gelinim de gelir gider karışamazsın tabiki gelecekler evlatlarının evi, kardeşinin evi tek dediğim sadece keşke haber verseydiniz de müdürden izin koparıp hazırlık yapsaydım . linkini verdiğim konumdaki gibi eşim biraz farklı anlatmış :KK43:
ben bu söylenen sözleri, hakaretleri NASIL UNUTURUM ...

ilk iş eşinle muhabbetini ve iletişimini kuvvetlendirmek...
kv kp dış kapının mandalı önce aile içi ilişkinizdeki problemi çözün

Bizdede buna benzer bir sorun yasanmisti. Annem cozumu gayet mesafeli durmakta buldu. Simdi babannem gelmek istiyor ama hic konu bile edilmiyor. Esinizle konusun bence olay zaten onun yuzunden cikmis, isleri duzeltsin sizde bir daha bulasmayin. Ogluda eger cok anne meraklisiysa aradaki dengeyi saglayamiyorsa gitsin onunla yasasin.
Eşim yaptığı hatanın farkında bana eskisinden çok daha iyi davranıyor ama işte önümüz kurban bayramı bir bahane bulup gitmek istemiyorum çünkü durum daha da kötüleşecek her şeyden önce benim sağlığım riske girecek. Ben de epeydir gitmediğim asıl memleketime bursa'ya gitmeye kalkacağım acaba eşim buna büyük tepki verir mi onu kestiremiyorum bir kere konusunu açtım beraber gideriz dedi ama ben benim yüzümden ailesinden mahrum kalsın istemiyorum zaten kv sen oğlumu bana hasret bırakıyorsun diyip duruyor halbuki daha 2 ay olmadı adanadan g.antepe gideli

Back
X