eşim ve acımasızlığı....

eşinin babasının hastalığından tereddütü
5 sene kontrol olunması lazım
eşinin bu psikolojiden çıkamamış olabilir
eşini sen sirkileyeceksin

havalemi geciriyor. kucaginizda ölüp diriliyor derken.
bu cok tehlikeli cocuk ölümleri bu sebepten oluyor dikkat edin.

doktorlar ne söylüyor?

esinize gelince oturun konusun baktiniz düzelmiyor sizde ona göre biseyler düsünürsünüz

Erkekler bizim kadar dayanikli degil benim esim mesela elinde degil benden cok bunalima giriyor gece gunduz bebek bakan benim bunalima giren o.Eski duzenini istiyor,bebekle disariya cikmak bile sorun her sey planina uysun istiyor ama cocuk olan yerde planlar hep ters tepiyor tabi.Kendini suclama sorun esinde.
sorunun kendisinde olduğunu kabul etmiyor bir türlü üst üste iki hamileli yaşayan benim. çocuğum sürkli gözümün önünde havale geçiriyor. bunu sıkıntısından kızımı 2 ay emzirebildim sütüm gitti. kayınpederim hastayken tüm misafirleri aşererken ben ağırladım ama onun psikolojisi bozuluyr.

• Beğen
Reactions: fyi
havalemi geciriyor. kucaginizda ölüp diriliyor derken.
bu cok tehlikeli cocuk ölümleri bu sebepten oluyor dikkat edin.

doktorlar ne söylüyor?

esinize gelince oturun konusun baktiniz düzelmiyor sizde ona göre biseyler düsünürsünüz
doktorlar 5-6 yaşına kadar devam eder dediler bu yüzden sürekli tetikte bekliyorum tek bırakmıyorum

Önce güzel ve kararlı bir konuşma yap. Dinlemezse tedavi olmasını iste. Yine dinlemezse bir süre ayrı kalalım ve devam edip edemeyeceğimize karar verelim de, duruma göre bir hafta veya ay annende kal. Küfür hakaret dayak seni kanser eder

Ben senin mahalle arkadaşın değil hayat arkadaşınım de. Bir anneyim de, ağla.
Baktın olmuyor o seni azarladığında sende ona aynısını yap. Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir

Sen de onu aşagila. Nasil bir sey oldugunu gorsun. Laftan anlamiyorsa bunu denemek lazim bence.

benim eşimde çoook sinirli. pireyi deve yapar. hemen kafasından yargılar ve infaz eder. kendi dediği dogrudur. çok bagırır. bu huylarından nefret ediyorum 15 yıılık evliyiz. ama benimki degişmedi. ya bu deveyi güdeceen yada bu diyardan gidecen. bu erkeklerden bize rahat yok bacım.

benim eşimde çoook sinirli. pireyi deve yapar. hemen kafasından yargılar ve infaz eder. kendi dediği dogrudur. çok bagırır. bu huylarından nefret ediyorum 15 yıılık evliyiz. ama benimki degişmedi. ya bu deveyi güdeceen yada bu diyardan gidecen. bu erkeklerden bize rahat yok bacım.
aynen öyle kadın olmak çok zormuş...

yorum yapanların dediği gibi geri çevir bişey mi var yine dediğinde yok bir şey de ama buz gibi ol.seni kızdırıp üzemediğini anlasın daha doğrusu pek te tın olduğunu anlasın.artık mağdur olmadığını hissettir.çocuk ların yanında doğru konuş de bana dediklerini kızın yarın sana söyler de görürsün malı de.

Back
X