Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim benden çok arar benim annemi ve babamıyani durduk yere eşinin ailesini arayan erkek var mıdır ki?
İnanin boyle talepleri yok. huzur kacmadin diyede belli bile etmezlerAilen böyle beklenti içerisine girdiyse hiç aramasın daha iyi.
Ben de şu büyüklerin garip talepleri yüzünden gençlerin huzurunun kaçmasından hiç hoşlanmıyorum.
Masallah ne guzel.Benim eşim benden çok arar benim annemi ve babamı
Sağol canımMasallah ne guzel.
Orasi oyle ama babamin akrabasi pek yok. damadi olunca cok sevinmisti. ya ne biliyim. ben mi duygusal yaklasiyorum acabaAramazsa aramasin ailen niye uzuluyo ki onlar da deger vermesin kendini aramayan sormayan adama
Uzulmekte haklisin ama uzulmemeye calis.. Sen ve torunlari muhim olsun ailen icin el oglundan vefa beklenmiyorOrasi oyle ama babamin akrabasi pek yok. damadi olunca cok sevinmisti. ya ne biliyim. ben mi duygusal yaklasiyorum acaba
Etrafimdaki insanlar hep arayinca uzuluyodum. Bizde sorunvar diye. ailemin pek kimsesi yok bi biz variz. birazda ondan uzuluyorumne kadarlık evlisiniz bilmem ama ben onüç senelik evliyim eşimde bende birbirimizin ailesini aramayız. herkes kendi ailesiyle araşır. ben arada kv arardım baktım makbule geçmiyor aramıyorum artık.
aramasın ailene saygılıysa ve arada görüşüyorsanız ne gerek varki. üzülmeye değmez
Etrafimdaki insanlar hep arayinca uzuluyodum. Bizde sorunvar diye. ailemin pek kimsesi yok bi biz variz. birazda ondan uzuluyorum
İnanin boyle talepleri yok. huzur kacmadin diyede belli bile etmezler
Bayramlar da falan gidiyor musunuz? Siz ailemi bir görelim dediğiniz de eşlik ediyor mu?A ama ailem belli etmesede cok uzuluyor![]()
bazı kocalar böyle mikrop oluyor benim kocada böyle ...23 senedir evliyiz ailemi toplasan 4 defa gördü..oda 3 veya 5 saat kadar..senin koca yine iyi benim ailemide sen arama demiş..benim öküz böyle değil--di isterdiki hizmetçileri olaayım çok ezdirdi beni..çaresizlikten hep katlandım...ama çok uzun zamandır 7-8 yıl kadar suratlarına bile bakmıyorum hele anası olacak evime adım atamaz..Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. Sen de benimkileri arama diyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen
tabiki yanimda eslik eder. yani gidip gelme konusunda problem yok ama gece yatmaz. sehirler uzak.olmasina ragmen. aileler birbirine yakin ama biz baska sehirlerdeyiz. o gelir biraz oturur. yatmaya ailesine gider.Bayramlar da falan gidiyor musunuz? Siz ailemi bir görelim dediğiniz de eşlik ediyor mu?
Bilemedim ben şimdi, eşiniz anne- babanızı arasa bile ne konuşacak ki? Kadınlar için bu telefon muhabbeti daha kolay sanki.