• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve ailem

Aramasın sizde onun ailesını aramayın senin ailende eşini aramasın. Ailen için eşinle kötü olmaya ne gerek varki huzurunuza bakın bunları dert edip büyütmeyin

ne kadarlık evlisiniz bilmem ama ben onüç senelik evliyim eşimde bende birbirimizin ailesini aramayız. herkes kendi ailesiyle araşır. ben arada kv arardım baktım makbule geçmiyor aramıyorum artık.

aramasın ailene saygılıysa ve arada görüşüyorsanız ne gerek varki. üzülmeye değmez
Etrafimdaki insanlar hep arayinca uzuluyodum. Bizde sorunvar diye. ailemin pek kimsesi yok bi biz variz. birazda ondan uzuluyorum

İki bucuk senelik evliyim, benimki de ayni, ben cozum bulamadim, ugrasmiyorum artik.
O aileme soguk oldukca ben de onun ailesine soguk davraniyorum ister istemez.

Etrafimdaki insanlar hep arayinca uzuluyodum. Bizde sorunvar diye. ailemin pek kimsesi yok bi biz variz. birazda ondan uzuluyorum

cnm sen ara aileni. hiç boş bırakma . eşin arayıp ne konuşcakki zaten. nasılsın iyimisin bitti. çok muhabbet olmaz. önemli olan evlatları yani sensin :KK66:

İnanin boyle talepleri yok. huzur kacmadin diyede belli bile etmezler

ailenin böyle bir beklentisi yoksa niye problem yapıyorsun.hem bu konuda baskı yaparsan eşin ailene karşı soğur.onların seni doldurduğunu düşünebilir.bırak kendi haline ,ister arasın ister aramasın.senin zorunla içinden gelmeden arayacaksa hiç aramasın.bazısı hemen benimser eşinin ailesini bazısı da çok uzun yıllar sonra.

A ama ailem belli etmesede cok uzuluyor :KK43:
Bayramlar da falan gidiyor musunuz? Siz ailemi bir görelim dediğiniz de eşlik ediyor mu?
Bilemedim ben şimdi, eşiniz anne- babanızı arasa bile ne konuşacak ki? Kadınlar için bu telefon muhabbeti daha kolay sanki.

Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. Sen de benimkileri arama diyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen
bazı kocalar böyle mikrop oluyor benim kocada böyle ...23 senedir evliyiz ailemi toplasan 4 defa gördü..oda 3 veya 5 saat kadar..senin koca yine iyi benim ailemide sen arama demiş..benim öküz böyle değil--di isterdiki hizmetçileri olaayım çok ezdirdi beni..çaresizlikten hep katlandım...ama çok uzun zamandır 7-8 yıl kadar suratlarına bile bakmıyorum hele anası olacak evime adım atamaz..

Tabiki
Bayramlar da falan gidiyor musunuz? Siz ailemi bir görelim dediğiniz de eşlik ediyor mu?
Bilemedim ben şimdi, eşiniz anne- babanızı arasa bile ne konuşacak ki? Kadınlar için bu telefon muhabbeti daha kolay sanki.
tabiki yanimda eslik eder. yani gidip gelme konusunda problem yok ama gece yatmaz. sehirler uzak.olmasina ragmen. aileler birbirine yakin ama biz baska sehirlerdeyiz. o gelir biraz oturur. yatmaya ailesine gider.

üstüne gittikçe dahada kötü olur..boşverin aramasın sizde aramayın..belki zamanla düzelir..ailene güzel bir dille anlat bende onun ailesini aramıyorum oda aramıyor falan de..

Niye eşler birbirinin ailesine aramak zorundadırlar ki böyle bir dayatma yapmayın birbirinize.İşi olan arar hal hatır sormak isteyen arar yapmak istemeyen yapmaz.Kendi ailenizle araşın durun sizin ailenizi arayınca ne olacak sanki aynı şey sizin içinde geçerli.

Back
X