• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve ailem

elifsude2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
11
1
3
35
Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. Sen de benimkileri arama diyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen

Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen
Aramak istemiyorsa boş verin aramasın,siz kendi ailenizi arayın,oda kendi ailesi arasın en azından orta yolu bulursunuz.

Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. Sen de benimkileri arama diyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen

Siz de ailesini aramamaya ve gitmemeye devam edin. Bir yerden sonra gelin bizi hic aramiyor diye söylenince gelir sana niye aramiyorsun diye.

O zaman dersin nasil muamele edersen aynisini görürsün diye..

ne kadarlık evlisiniz bilmem ama ben onüç senelik evliyim eşimde bende birbirimizin ailesini aramayız. herkes kendi ailesiyle araşır. ben arada kv arardım baktım makbule geçmiyor aramıyorum artık.

aramasın ailene saygılıysa ve arada görüşüyorsanız ne gerek varki. üzülmeye değmez

Aramazsan arama sende benim ailemi diyorsa boşverinn ozaman..

Değiştiremezsiniz bu düşünceden çünkü onu...

Çok ilginç ortada hiçbir sebep yok mu aramamasi için? Yani birşeye tavırli ki aramiyor diye düşünüyordum nen ve ogrenmeye calisirdim

Siz de ailesini aramamaya ve gitmemeye devam edin. Bir yerden sonra gelin bizi hic aramiyor diye söylenince gelir sana niye aramiyorsun diye.

O zaman dersin nasil muamele edersen aynisini görürsün diye.. Sabret ve vazgeçme..
Sabretmeliyim... ama nereye kadar 2 yil oldu :( :( :(

Çok ilginç ortada hiçbir sebep yok mu aramamasi için? Yani birşeye tavırli ki aramiyor diye düşünüyordum nen ve ogrenmeye calisirdim
Ortada bisey yok. kirilmasi icin inanin buyuk bi sebep yok. ufak tefek seylere takilmak cok.mantiksiz. o zaman benim onun ailesini.omur boyu aramamam.gerekir

Neden arasın ki?
Şahsen gelinlere-damatlara kayınvalide-peder arama misyonu yüklenmesi çok gereksiz.
İlla büyüklerin gönlü edilecekse bu evlatları tarafından olmalı.

Biraz zaman ver canım .. Sen üstüne düştükçe kafasında büyütüp hiç aramayabilir .

Ortada bisey yok. kirilmasi icin inanin buyuk bi sebep yok. ufak tefek seylere takilmak cok.mantiksiz. o zaman benim onun ailesini.omur boyu aramamam.gerekir
Haklısın çok sinir bozucu bir durum. Ben ailelerle iletişim içinde olmanin doğru olduğunu düşünüyorum. farklı şehirde mi peki senin ailen?

Var var.
Benim ablamın eşi arar,kendi kendine geçerken uğrar.
Ablamın böyle bir isteği yok da adam kendiliğinden yapar bunu.

ilginççç :cool:

şaka bir yana, arasınlar tabii gidip gelsinler de..
ama ben benimki dahil hiç öyle bir incelik görmedim etrafımda.

Back
X