Yine been yine uykusuz geceler yine problem sorunu söyle özetleyim 8 aylık evliyim görücü usulu evlendim nişanlandığımız zamandan beri eşimle hep gergin bi ortamımız vardı konu bizimle alakası olmasada eşim ot b.k a nem kapıpı haliyle gerginlini hep ben yaşadım aile yapılarımız tamamen farklı oldu eşim hep bi problem buldu kırılmak için yok annem elini öptürmedi dedi(annem yaşı genç olduğundan öptürmek istemedi art niyetsiz yani) yok annen benim düşmanımın dünürüyle ahbablık yapıyo dedi(kendisi annemin kuzeni olurki çocukluktan arkadaşlar) beni saymıyo falan dedi,yani bayağı problem çıkarttı ama yansıması tabiki hep bana oldu.geçen aylarda bi telefon mesajlaşma meselesi yüzünden(aldatıldığımı sanmıştım ki konu açığa kavuşmadan kapamak zorunda kaldım) annemin evine postalandım haliyle babamında canına tak etti kayınpederimle falan konuştu kayınpederimde abi laf geçiremiyorum bende falan deyip sen ilgilen senden çekinir die sorumluluğu benim babama attı neysee biz barıştırmak amaçlı babam eşimle bide aile dostu bi konuşma yapmışlar eşime sert çıkışmış evlilik çocuk oyuncağı değil diyerek birazda serrt bi uslupla kendi babasına annesine saygılı olmasını istemiş bu msj falan olayına hiç girmemiş sadece kendine çeki düzen vermesini her tartışmada ananın evine git falan demiş ama sert bi uslupla neyse biz barıştık falan babamlara misafirliğe gittimizde babam gene bu kou hakkında konuştu ve eşime sen daha hamsın olgunlaşman lazım falan dedi sert bi uslupla tabi faturası bana patladı şimdi eşim ailemle görüşmek istemiyo görüşmesinde sorun değil ama hep bana yansıtıyo ve benim aileme hakaret falan ediyo napcamı şaşırdım tmm babamın 2.defa seert şekilde uyarması yanlış ama eşimde tek söylemede anlıcak bi adam değil ne desem yapsam bilemedim