Eşim ve ailem

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
32
Yine been yine uykusuz geceler yine problem sorunu söyle özetleyim 8 aylık evliyim görücü usulu evlendim nişanlandığımız zamandan beri eşimle hep gergin bi ortamımız vardı konu bizimle alakası olmasada eşim ot b.k a nem kapıpı haliyle gerginlini hep ben yaşadım aile yapılarımız tamamen farklı oldu eşim hep bi problem buldu kırılmak için yok annem elini öptürmedi dedi(annem yaşı genç olduğundan öptürmek istemedi art niyetsiz yani) yok annen benim düşmanımın dünürüyle ahbablık yapıyo dedi(kendisi annemin kuzeni olurki çocukluktan arkadaşlar) beni saymıyo falan dedi,yani bayağı problem çıkarttı ama yansıması tabiki hep bana oldu.geçen aylarda bi telefon mesajlaşma meselesi yüzünden(aldatıldığımı sanmıştım ki konu açığa kavuşmadan kapamak zorunda kaldım) annemin evine postalandım haliyle babamında canına tak etti kayınpederimle falan konuştu kayınpederimde abi laf geçiremiyorum bende falan deyip sen ilgilen senden çekinir die sorumluluğu benim babama attı neysee biz barıştırmak amaçlı babam eşimle bide aile dostu bi konuşma yapmışlar eşime sert çıkışmış evlilik çocuk oyuncağı değil diyerek birazda serrt bi uslupla kendi babasına annesine saygılı olmasını istemiş bu msj falan olayına hiç girmemiş sadece kendine çeki düzen vermesini her tartışmada ananın evine git falan demiş ama sert bi uslupla neyse biz barıştık falan babamlara misafirliğe gittimizde babam gene bu kou hakkında konuştu ve eşime sen daha hamsın olgunlaşman lazım falan dedi sert bi uslupla tabi faturası bana patladı şimdi eşim ailemle görüşmek istemiyo görüşmesinde sorun değil ama hep bana yansıtıyo ve benim aileme hakaret falan ediyo napcamı şaşırdım tmm babamın 2.defa seert şekilde uyarması yanlış ama eşimde tek söylemede anlıcak bi adam değil ne desem yapsam bilemedim

Bende bilemedim şimdi ne yapılır bu durumda.. o konuyu kapatin madem guzel seyler yapin birlikte vakit gecirin iliskiniz tazelensin sanki daha iyi olmaz mi

her zaman ananın evine git diyen adama cok haklı sert bir sekilde cıkıs yapması babanızın esiniz alıngan nazlı bir kişilik anladıgım kadarıyla boyle insanlarla hayat zor alienize hakaret ettirmeyin tepki gosterin

Ya valla bi alingirli evliliğim varki konular kapanmıyo sanki hep üstüme geliyo hadi kocamaa haklı değil ama haklısın dedim kapıyı kapatınca ailem dışarda ben kendi mutluluğuma bakıım ama eşim susmuyoki arkadaş ya bu adını duysa allaaahhh senin baban bunu dedi annen bunu dedi ki tek suçları babamın sert uslupla uyarması anneminde eşimin düşmanını. Dunuruyle ark olması bu yani kendi anası gibi yenir yutulur laflar söylemediler

Afedersin yontulmamış odun mu bu herif?
Bu nedir arkadaş. Nasıl yetiştirmiş ailesi onu.
Eşinizin bilmediğiniz sorunları vs var mı? Bu kadar her b.ku dert ediyor madem ne diye evlenmiş sizinle?
Çocuk olsa ağzının üstüne bir tane çarp derdim de eşşek kadar adama ne yapılır bilemedim.

Aldatiyor mu aldatmiyor mu?
Cnm sorunum o değil yani o konu açığa kavuşmadan kapandı ha benim içim içimi yiyor acaba mı die ama üstüne düşmek istemiyorum sorunum sorunum ailemi kocama karşı savunmalımıyım? Ki ailemi haklı buluyorum

Afedersin yontulmamış odun mu bu herif?
Bu nedir arkadaş. Nasıl yetiştirmiş ailesi onu.
Eşinizin bilmediğiniz sorunları vs var mı? Bu kadar her b.ku dert ediyor madem ne diye evlenmiş sizinle?
Çocuk olsa ağzının üstüne bir tane çarp derdim de eşşek kadar adama ne yapılır bilemedim.

Valla onuda düşündük kendi babası baş edemedi babam bizi psikolaga götürdü eşime tek bı sakınleştırıcı verdi tanı konmadı banada ağır depresyondasın dedi yani eşimde bi anda sinirlenme gözü bişey görmeme takıntı falanda var ama dr bi tanı koymadı

Cnm sorunum o değil yani o konu açığa kavuşmadan kapandı ha benim içim içimi yiyor acaba mı die ama üstüne düşmek istemiyorum sorunum sorunum ailemi kocama karşı savunmalımıyım? Ki ailemi haklı buluyorum

Ne kadar savunsan da ters tepecek. Esin islah olmaz cinslerden. Rabbim yardimcin olsun...

her tartışmada babanın evine git diyen bi adamın nesini savunacaksiniz ailenizi ondan daha değerli görün lütfen. annem babam senin büyüğün onlara karşı saygisizligin olmasın diyin fırsat vermeyin yani bu sacmaliklarina..

Siz ailenize küfür etmesine sırf kavga çıkmasın rahatım bozulmasın diye müsade ederseniz, yarın sizi aldattığında da size küfür ettiğinde de lütfen sesinizi çıkarmayın ve buraya da ne yapmalıyım diye konu açmayın ileride olur mu

Daha nişan döneminde başlamış huzursuzluk çıkarmaya, ne mecburiyetiniz vardı da evlendiniz diyesim geliyor ama olan olmuş diye söylemek istemiyorum
Evliliğiniz boyunca ailenize hakaret etmeyi kanıksamış zaten. Sizin de bu tavırlarını normalleştirmenizi bekliyor olmalı ki başkasıyla mesajları yüzünden tatsızlık çıkardınız diye sizi ailenizin evine göndermiş, bu ne rahatlık
Faturayı babanıza kesmeyin; ya da onun yanlış yaptığını düşünmeyin zira yaptığı hakaretlere bakılırsa eşinizin de çok naif bi adam olduğu söylenemez
Şu an ayrılma gibi bi planınız var mı bilmiyorum; ama bence şimdi ailenizin yanına son bi kez gidin o süre zarfında ona da kendine çeki düzen vermesi için son bi fırsat verin, uzman desteği alması da dahil tabiki
Baktınız son denemede her şey aynı o zaman yollarınızı ayırın bence
İnsan gibi yaşamak sizin de hakkınız
Eşiniz bugün ailenizle kendi görüşmek istemez, yarın da sizin görüşmenize mani olur, yine bi huzursuzluk çıkarır gibime geliyor..

Babanin ikinci defa uyarmasi yanlis filan degil. Kendi kendini ezme bosuna. Senin 6apwcagin en iyi sey aradan cikmak. Esin ailenle gorusmeyecem mi diyor sen de deki tabii istemiyorsan gorusme haftasonu yemege cagirmislardi. Ben esime sorayim demistim ara ben gelmek istemiyorum diye soyle madem gitmek istemiyorsun de. . Ailenmi aradi misal onu sorduklarinda ne diyorsa ywninda aynini soyle konusmak istemiyorum mu dedi alenen soyle. Sonra ailenle konusur durumu izah edersin. Kirilmazlar ama esinin artik ayagini denk almasi lazim. Bun nasil biseydir. Hic sevmedigim sey erkekte bir triptir bir de santaj tehtiddir. Bir de sakiz var ama o ayri mevzuu

n
Yine been yine uykusuz geceler yine problem sorunu söyle özetleyim 8 aylık evliyim görücü usulu evlendim nişanlandığımız zamandan beri eşimle hep gergin bi ortamımız vardı konu bizimle alakası olmasada eşim ot b.k a nem kapıpı haliyle gerginlini hep ben yaşadım aile yapılarımız tamamen farklı oldu eşim hep bi problem buldu kırılmak için yok annem elini öptürmedi dedi(annem yaşı genç olduğundan öptürmek istemedi art niyetsiz yani) yok annen benim düşmanımın dünürüyle ahbablık yapıyo dedi(kendisi annemin kuzeni olurki çocukluktan arkadaşlar) beni saymıyo falan dedi,yani bayağı problem çıkarttı ama yansıması tabiki hep bana oldu.geçen aylarda bi telefon mesajlaşma meselesi yüzünden(aldatıldığımı sanmıştım ki konu açığa kavuşmadan kapamak zorunda kaldım) annemin evine postalandım haliyle babamında canına tak etti kayınpederimle falan konuştu kayınpederimde abi laf geçiremiyorum bende falan deyip sen ilgilen senden çekinir die sorumluluğu benim babama attı neysee biz barıştırmak amaçlı babam eşimle bide aile dostu bi konuşma yapmışlar eşime sert çıkışmış evlilik çocuk oyuncağı değil diyerek birazda serrt bi uslupla kendi babasına annesine saygılı olmasını istemiş bu msj falan olayına hiç girmemiş sadece kendine çeki düzen vermesini her tartışmada ananın evine git falan demiş ama sert bi uslupla neyse biz barıştık falan babamlara misafirliğe gittimizde babam gene bu kou hakkında konuştu ve eşime sen daha hamsın olgunlaşman lazım falan dedi sert bi uslupla tabi faturası bana patladı şimdi eşim ailemle görüşmek istemiyo görüşmesinde sorun değil ama hep bana yansıtıyo ve benim aileme hakaret falan ediyo napcamı şaşırdım tmm babamın 2.defa seert şekilde uyarması yanlış ama eşimde tek söylemede anlıcak bi adam değil ne desem yapsam bilemedim
ne demek tamam babamın ikinci defa uyarması bilmem ne...haklı tabi baban..olgunlaşmamış kocanı mı pohpohlayacak herkes.

Eşin takıntılı ve terbiyesiz ..
Eşinin geçinmeye gönlü yok canım ailenle ..
Tepkini göster, sindirmesine izin verme bak sonra daha da artar bu çirkin yaklaşımları ..

tabiki aileni savun niye savunmayacaksın
ailen senin arkanda sende ailenin arkasında dur

nasıl yani bile bile lades mi yaptınız :KK64: niye balık baştan kokunca kaçmadınız

neyse böyle sebeplerden evlilik bitmemeli eşin ailen ile görüşmeyeceğim dediğin cevap verme zaman ver ona görüşmek zorunda olduğunda da onlar ailem nasıl senin ailen var ise benim de ailem var deyin... bir süre tartışma ortamlarından kaçışmaya çalışın sonradan güleryüzle taleplerinize yerin getirin

bunlar geldi aklıma ama babanın dediği gibi eşin ham k.bakma oto bçka kavga çıkarılır mı ya:KK11:

düzeltme

eşiniz ailenize küfür ederse asla altında kalmayın, ailenizin sizin arkanızda durduğu gibi siz de onlar yokken koruyun onları

X