• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi çok bencil

esmakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
24
5
36
38
Merhaba ben 7 yıllık evliyim evlendiğinizden beri eşim sürekli ailesiyle aynı şehirde yaşamak istiyor abisi psikolojik hasta ve ailesinin ona ihtiyacının olduğunu söylüyor ama abisinin ekstra bir bakıma ihtiyacı yok her ihtiyacını kendisi karşılıyor sadece ilacını almak istemediği için annesi gizli veriyor biz de sırf onlara yakın olmak için onlara yakın bir şehre geldik ama burası benim aileme çok uzak ve ben ihtiyaç duyduğumda Yanımda hiç kimse yok eşimin ailesi yakın ama beni hiç umursamazlar bile ben onlarla aynı şehirde yaşamak istemiyorum çünkü eşim yaptığım her şeyi hiç düşünmeden her zaman ailesine anlatır beni hiç bir zaman korumaz görümcem boşanmış ve sürekli bizi kıskanır her gittiğimizde kavga çıkarır ama eşim bunları hiç görmez en son görümcem hiç konuyla alakam yokken bana da laf saydı ve ben hiç sesimi çıkarmadım daha sonra kırıldığımı söyledim ve beni umursamadı bile ancak eşim bu durumda bile ablasını koruyup bana surat astı oraya gittiğimde mutsuz olacağımı düşündüğüm için gitmek istemiyorum şimdi de eşim çalıştığı kurumda yükselme sınavına girdi ve kazandı tercih yapacak ve ailesinin bulunduğu şehir ve çevresine gitmek istiyor yine ama seçtiği iller benim aileme çok uzak ve ulaşım çok zor benim annemde uzun süre otobüs yolculuğu yapamıyor uçakta o illerde zor o yüzden ben en azından bulunduğumuz şehirde ulaşım çeşitliliğinden dolayı başka yere gitmek istemiyorum ama eşim bunu anlamıyor onun için sadece kendi sillesine yakınlık onların yanında olmak önemli sadece kendi ailesinin ihtiyacı olduğunu düşünüyor tercih yapma dediğim de de sen beni engelliyorsun diyor ama çok istiyorsan her yeri tercih yağabilirsin dediğimde de kendi ailesine uzak olan yerleri istemiyor ayrıca kurumda yükselmesi de bizim için hiç bir getirisi yok napacağımı şaşırdım artık

getirisi yoksa sadece onlara yakın olmak için gitmek istiyorum. Aslında oturulacak yer çiftler arasında birlikte karar verilir gidersen ben gelmem desen biraz ailenin yanında kalSan etkili olabilirmi

getirisi yoksa sadece onlara yakın olmak için gitmek istiyorum. Aslında oturulacak yer çiftler arasında birlikte karar verilir gidersen ben gelmem desen biraz ailenin yanında kalSan etkili olabilirmi
Ben de aynısını söyledim gelmem sen gidersen ben de ailemin yanına giderim dedim daha önce de aynı sorunları yaşadık benim eşim evlendiğinizden beri aynı şeyleri diretiyor her fırsatta gitmeye çalışıyor yıllardır be yapacağımı şaşırdım nerdeyse gerçekten çıkıp gidicem artık yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ben böyle şeyleri asla bir çözüm olarak görmüyorum aksine herşeyi daha çirkin hale getiriyorlar

Back
X