- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaşında.KEndi ile sorunları olan birisi.ÖZellikle cinsel yönden.BEni de çok sevdiğini sanmıyorum,yani bana öyle geliyor.BAşkası seni çekmez dediğimde de kabul eder.AYrıca çok aileci,elitimi bile bana savunur.EN ağrıma giden de bu.3 senelik evliyiz daha hala değişmedi birşeyler.ANnesi ne derse o.ÇOk da saygılıyım.MAço erkeklerden de değil ayrıca,kıskançlık nedir bilmez.GEçen gün annesine ben laf soktum ilk defa anlatmış olmalı ki eşimin tavrı daha da değişti bana.Daha ilgincini anlatayım,ailede çoğunluk kırmızı rengi seviyorsa siz de sevmek zorundasınız.SEvmezseniz sevilmeyen biri olursunuz.Ne kadar ilginçler,ayrıca çok da benciller.HAmileydim de biz ailenin çocukları sabah 1 2 saat daha geç kalkıyoruz diye kendileri kahvaltıya gitmişler kız kardeşi ve kocalarında.KArnım açıktı doğal olarak,evdeki böreği bitirdiğim için şaşırır kaldı.ÜStelik eve börek getireceklerdi kahvaltı dönüşü,eşim telefon etti karnı açıktı eğer gelmeyeceksiniz ben gidip ekmek alacağım dedi.KAyınvalidem ne dese beğenirsiniz bekleyin kahvaltımı şimdi yaptım kahvemi içeceğim.
Benim eşim ile çok benziyorlar ..benim eşimde maço değil yumruğunu yeri geldiğinde masaya vurmaz kimseyi kırmaz heleki ailesini .. Onlara sabır eder banada dayılanır. Ezik ve Silik kişilik..
Kendini ezdırmeyeceksin aç ağzını konuş canım ben yıllarca hep kendi kendimin erkeği oldum kendimi savundum korudum.. Ama arsiz ve yüzsüzse karşındakiler ne yapsan boş anlamazlar maalesef.. Sana sabırlar diliyorum
Niye eşinizin ailesiyle sürekli muhatap oluyorsunuz?
Gitmeyin, aramayın sormayın. Bana bu şekilde laf sokan bi aileyle görüşmek istemem ben şahsen.
Eşiniz de ısrar ederse; durumu anlatırsınız..
Sana öyle geliyor,laf sokmuyorlar nerden çıkarıyorsun diyor.Israrla birşey anlatmadığını söylüyor.O anlatmasa bazı şeyleri hayatta bilemezler.Ben onlara anlatmadığım sürece.Bir süre aramadım,ısrarla arıyor annesi.Eşim de bana ayıp ettiğimi söylüyor.
Evet işimiz zor.Üstelik hiç de utanma nedir bilmiyorlar.Çok yüzsüzler.
Sana öyle geliyor,laf sokmuyorlar nerden çıkarıyorsun diyor.Israrla birşey anlatmadığını söylüyor.O anlatmasa bazı şeyleri hayatta bilemezler.Ben onlara anlatmadığım sürece.Bir süre aramadım,ısrarla arıyor annesi.Eşim de bana ayıp ettiğimi söylüyor.
Tavır koyun arkadaşım, kimse sizi oraya zorla götüremez.
Bu kadar üzülüyorsanız, gitmeyin de bence.
Gitmeyeceğim deyin, ama onun gitmesini kısıtlamayın.
O istediği kadar gitsin, neticede annesi babası.
Ama siz ayağınızı kesin, bakın bakalım böyle her gittiğinizde laf sokacaklar mı...
Merhaba öncelikle,ben pek de sıradan olmayan bir konu açtım diye düşünüyorum.Sorun eşim ve ailesinin dedikodumu yapıyor olması.Ben o gün ne yaptım ailesinin haberi oluyor.SIradan olmayan derken şunu kastediyorum,hemen hemen kaynana dedikodu yapar.BUrada eşim ne var ne yok herşeyimi söylüyor ve aile ardından konuyu kendi arasında konuşuyor ki ben ne zaman onlara gitsem veya ne zaman telefonda görüşsem lafı nasıl başarıyorsalar oraya getirip laf sokuyorlar.Bİr insan gittiğim kafenin ismine kadar anlatır mı ajan gibi kocam var vesselam.Kadınlar böyle laf taşır.BAbası da böyle,nerede kadın muhabbeti o da orda.ERkek dediğin ağır olmalı biraz değil mi.BU konuyu çok konuştum.HEr defasında inkar etti,ben annemle konuşmadım bayağıdır nerden bilecek onu bunu diyor.AMa annesi her seferinde kendini ele veriyor.Belki de mahsus belli ediyor bak oğlum herşeyi bana anlatıyor haberin olsun gibisinden.AMa kalkıp da bunları nerden biliyorsunuz dilemiyorsunuz onlara.ÇÜnkü çok profesyoneller,havadan sudan bahseder gibi anlatıp laf söküyorlar.BUnun nasıl önüne geçerim bilemiyorum.
Evet ben de bunu yapmak istedim ama annesi çok akıllı bir kadın.Ayağını kesmek istemiyor.Eşim de ben nereye sen oraya diyor.Ben de diyorum ki seni engelleyen yok.Sen git diyorum.Ama böyle de ailesinin gözünde ben kötü oluyorum.Hiç saygısızlık etmemiştim fakat anlamıyorlar.Nasıl olsa terbiyeli kız birşey demiyor diyorlar sanırım benim için.
Merhaba öncelikle,ben pek de sıradan olmayan bir konu açtım diye düşünüyorum.Sorun eşim ve ailesinin dedikodumu yapıyor olması.Ben o gün ne yaptım ailesinin haberi oluyor.SIradan olmayan derken şunu kastediyorum,hemen hemen kaynana dedikodu yapar.BUrada eşim ne var ne yok herşeyimi söylüyor ve aile ardından konuyu kendi arasında konuşuyor ki ben ne zaman onlara gitsem veya ne zaman telefonda görüşsem lafı nasıl başarıyorsalar oraya getirip laf sokuyorlar.Bİr insan gittiğim kafenin ismine kadar anlatır mı ajan gibi kocam var vesselam.Kadınlar böyle laf taşır.BAbası da böyle,nerede kadın muhabbeti o da orda.ERkek dediğin ağır olmalı biraz değil mi.BU konuyu çok konuştum.HEr defasında inkar etti,ben annemle konuşmadım bayağıdır nerden bilecek onu bunu diyor.AMa annesi her seferinde kendini ele veriyor.Belki de mahsus belli ediyor bak oğlum herşeyi bana anlatıyor haberin olsun gibisinden.AMa kalkıp da bunları nerden biliyorsunuz dilemiyorsunuz onlara.ÇÜnkü çok profesyoneller,havadan sudan bahseder gibi anlatıp laf söküyorlar.BUnun nasıl önüne geçerim bilemiyorum.