- 5 Şubat 2024
- 128
- 18
- 18
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Herkese merhaba daha önce açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki bir süredir yeni evimiz çıkana kadar eşimin ailesinde kalıyoruz bu süreç beklediğimden kolay geçiyor ben normalde bir yerde yatılı kalmayı bırakın saatlerce bile kalmaktan hoşlanmam ama mecburiyetten kalıyorum Allah razı olsun eşimin ailesi de bu süreçte bana hep rahat hissettirdiler ama bazı kafama takılan benim canımı sıkan şeyler oluyor bunları paylaşmak istiyorum öncelikle biz eşimle kendi evimizdeyken birbirimize çok ilgili içli dışlıydık burda ister istemez kendi evimizde olduğu gibi olmuyor ama eşim ailesinin yanında daha bir hassas davranıyor babasından zaten bu tür konular da çekinir normalden daha mesafelidir ama böyle yüzüme bakmayacak benimle konuşmayacak şekilde değil sadece bir tık daha resmi her neyse bu benim için sorun olmazdı belki ama eşimin ailesine olan ilgi alakasını bazen kıskanıyorum onlarda sayılı gün kadar buradayız belki bu yüzden ailesiyle samimi iç içe ama benimle olan hali burda değişip ailesiyle böyle iç içe görünce içimde ister istemez bir kıskançlık duygusu oluyor bu düşüncemden dolayı çok rahatsızım ama elimde değil ne yazık ki diğer bir konuda evli olan görümcem eşimle oldukça iyiler arkadaş gibiler her abla kardeş gibi ama ben görümcemin her şeyi merak edip bizimle ilgili her şeyi sormasından aşırı rahatsızım eşimin maaşını zamını birikimini özel olabilecek her şeyi çekinmeden sorar ben bu meseleyi eşimle konuştum eve anne babası dışında hiç kimsenin bizim maddi durumumuzu öğrenmesini istemiyorum dedim oda beni dinledi ve bu tür konuları sadece ben annesi ve babasıyla paylaştı ama görümcem o kadar dur durak bilmiyor ki kolumda bir şey görse altın mı diye sorar düğüm takılarınız duruyor mu yoksa bozdunuz mu diye sorar araba alacaktık arabayı birikim mi yaptınız yoksa düğün takınızla mı alacaksınız diye sorar ya o kadar rahatsız edici şekilde tavırları var ki mesela bizim evlilik yıldönümümüz 3 ay önceydi ama eşimin beni güzel bir yere götürdüğünü sorunca ne hikmetse bununla ilgili tek bir şey bile sormadı 2 gün sonra onun doğum günüydü hemen gelip eşim bana altın kolye aldı diye duyurdu bana sormadığım halde. Birde eşimle gizli gizli konuşmaya çalışıyor hep bayılır buna böyle benim yanımda eşimin yanına oturup fısır fısır konuşmaya başlıyor ben bundan aşırı rahatsızım eşim ve ablasını bensiz tek bırakmak asla istemiyorum eşimi telefonda hep işteyken arar saatlerce konuşmak için asla evdeyken aramadı birde arayınca hep borcunu harcını anlatır eşime bizi sorar yada öğrenmek istediği ne varsa ben bu denli rahatsız olduğumu eşime söylemedim sırf eşim benden çekinip arasında geçen konuşmaları benimle paylaşmaktan çekinmesin diye ama ne yapacağımı bilmiyorum aramızda bir mesafe olsun eşim de bunu anlasın istiyorum