- Konu Sahibi gelinciK8787
benim tavsiyemde çocuklu aileler gelince yatak odanı ve diğer odaları kilitle sadece oturma odası ve mutfak kullanımda olsun.niye kilitledin diye sorarlarsa benim huyum bu de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tavsiyemde çocuklu aileler gelince yatak odanı ve diğer odaları kilitle sadece oturma odası ve mutfak kullanımda olsun.niye kilitledin diye sorarlarsa benim huyum bu de.
bence oturdukları odayı üstlerine kilitlesin![]()
bunu herkes yapamaz ben dahil:18:
Olur, istersen o odaya senide kilitliyim, değişiklik olur :))
bence oturdukları odayı üstlerine kilitlesin![]()
evet herkes yapamaz ama bu durumlarda en kesin çözüm bu sanıorım.
ev sahibinin iyi bir duruşu olması lazım bu durumda. hani bazı insanlar vardır da belli bir çizgiyi geçemezsin onlarla konuşurken ve de o insan kapıyı kitlese bu şekilde kimse kırılmaz nedense.. ama bazıları da vardır ki çok iyi niyetlidir çok da dikkat eder insanları kırmamak için ama bu insan kitlese herkes kırılır, yanlış anlar...
yapı meselesi bazı insanlar sesini çıkaramaz çocuklara. ne yapsalar misafir diye birşey demez. benim kendimden küçük kardeşlerim olduğu için bu konularda tecrübeliyim. gelen misafir çocuklar süs eşyalarını kurcaladıklarında bile kızarım açıkçası. madem anaları sahip çıkmıyor ben kızayım bıraksın. bu kadar geniş olamam valla, herkesin eşyası kendine kıymetlio kadar özenerek alayım, gelsin veledin biri kırsın döksün. zaten bir defa kızdın mı, senden korkuyor çocuk, oturuyor yerinde kurcalamıyor bir daha. ama sesini çıkarmazsan hep alışıyor dağıtıyor ortalığı. çocuğa elbet annesi terbiye vermeli ama terbiye verilmemiş çocuğun yaptığı zararları görmezden gelmenin anlamı da yok.
işte bu yüzden yeni evlenecek arkadaşlarıma hep şunu derim bazı şeylere baştan asla taviz vermeyin.
bir tanede bende var görümcemin çocukları. yeni evlendiğimde geldiklerinde çok sinir oluyordum çocuklar koltuk tepelerinde geziyorlar. eline meyve bıçağı alıp halıya masa örtüsüne zarar veriyorlardı. eşimde dahil kimsenin sesi çıkmıyordu. gelcekleri zaman bana zulüm gibi geliyordu. annesinin ve babasının çocuğa bişi dediği yok üstüne üstlük yabancının evi değil diyorlardı. yani herşey serbest. şimdi birde 2. oldu benim kabusum 2ye katlandı. çocuklara kızdığımdan değil ama anne babaya baya bi gıcığım. gelmesinler die dua ediyorum
Sadece ilk sayfayi okudum
pardon da cocuk gudmek ne demek ya?
Siz cocuklari ne saniyorsunuz Allah askina?
Inanamiyorum
bunu soyleyenlerden biri de ogretmen!!!