- 27 Kasım 2014
- 129
- 70
- 53
- 34
Yaklaşık 2 senelik evliyim.başta hepsini çok seviyordum herkese karşı savunuyordum.sonra tanımaya başladıkça giderek soğudum. Normalde bu tavırlarını bile takmıyorum aslında ama şimdi bi bebeğim olacak ve gelip benimle kalacaklar, o günler nasıl geçer die düşünüyorum.gözlemlerim sonucu k.validemin pis bi kadın olduğuna karar verdim.kaç kez elini yıkamadan lavobodan çıktığını sonra mutfağa gidip kahvaltı yemek vs. Hazırladığını gözümle gördüm.aynı şekilde kızı da öyle.çok afedersiniz tuvalette hem çisini yapar hem de sevgilisiyle konuşur.şok oldum bunları gördükçe.aynı şekil babası da.eltim doğum yaptığında çok sorun yaşadı gözümün önünde.iyice tiksindim bu davranışlar sonrası.yaptıklarıı hiç bir yemeği yiyemiyorum.sonra beğememiş gibi algılanıyorum. Söylemek istiyorum bi kenara çekip ama utanıyorum söylemeye.bebeğim doğduğunda napcam bilmiyorum o şekilde nasıl dokundururum eşimle nasıl sorunlar yaşarız kestiremiyorum.kesin çocuğu bizden kıskanıyor derler laf söylerler. Bu insanlarla nasıl ömür geçer ya sonuçta eşimin ailesi.eşim nişanlıyken felan çok bakımlıydı.şimdi o da saldı kendini.göbek,saç,sakal.. Bana saygın kalmadı hiç ne bu halin diyorum ama bir sürü bahane..ailecek pasaklılar yani.direk söylesem mi napsam bilmiyorum.he bi de kaynanam doğuma kadar annen kalsın doğumdan sonra ben gelcem torunuma ben bakcam gibi sözler söyledi,deli oluyorum.ben de yok sen önce gel annem sonra gelcek dedim.bilmiyorum napar..daha öncede bulantı döneminde annemde kaldım bir ay felan.dua et sen kocana yoksa seni ananın evini koyarmıydım ben demişti.denir mi ya allah aşkına böyle.nie durduk yere beni kırıyor sanki hiç anlamıyorum.benim için iyice bittiler, son çırpınışları..