eşim ve ailesi

GECE DE ARKDSLARIYLA İÇMİŞLER. EVE GEÇ GİTTİ YANİ ANNELERİNE.BNDE KAVGA ETTIM EŞİMLE .ARADIM MSJ ATTIM AÇMADI TELEFNŞARIMI. ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMİŞ KAFASINI DAGITMIŞ. TARTISTIK. BUGUN EVE GELICEK. SENI BBANIN EVINE GÖNDERICEM DEDI. YETER ARTIK DEDI.BU ILK DEGIL YAPTIGN DEDI
kocaniza evladınız muamelesi yapamazsınız kaldi ki o bile sıkar bir noktada... he yok banane derseniz de haydi baba evine der.. ugrasma artik su adamla ve nolur yorum yazarken harfleri tam yazın

ben açıkçası sizi hatalı buldum. bırakın adam arkadaşlarıyla gezsin ne var bunda adamı niye bu kadar sıkıyorsunuz bırakın nefes alsın.

GECE DE ARKDSLARIYLA İÇMİŞLER. EVE GEÇ GİTTİ YANİ ANNELERİNE.BNDE KAVGA ETTIM EŞİMLE .ARADIM MSJ ATTIM AÇMADI TELEFNŞARIMI. ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMİŞ KAFASINI DAGITMIŞ. TARTISTIK. BUGUN EVE GELICEK. SENI BBANIN EVINE GÖNDERICEM DEDI. YETER ARTIK DEDI.BU ILK DEGIL YAPTIGN DEDI

Lütfen küçük harf.

Sizin tavırlarınız yanlış ama eşinizin de babanın evine yollayacağım demesi çok saçma. Lisans mezunu insansınız. Eşiniz de öyle. Çevrenizde var mı böyle saçma şey. Ne demek babanın evine yolluyorum. O ev onun olduğu kadar sizin de eviniz. Siz mal mısınız da bir yerlere yolluyor sizi? Ama o kadar haksız konulardan yürüyorsunuz ki eşinize haklı olduğunuz konu araya kaynayacak.

Evinizde düzgünce konuşsaydınız, kiminle nereye gittiğini bildikten sonra ne diye bu kadar sıkıyosunuz ki
Tabi size el kaldırmasını haklı çıkarmaz bu, babasıda öyleymiş başka ne beklenir ki eşinizden

tavırların 5 yaşında cocuk gibi. bende olsam boşardım seni

ve ben şöyle bişey de yaptım. eşimden habersız altınları kendı bbma verdım borçlar var dıye.bbm çok sıkışmıstı çaresızdı bnde bilezikleri verdim.bunu eşim daha snra öğrendı.ve en basta kendı bbsına dememişti.ama snradan onu da anlatmış. çnku bbm biliyor dedı.
eşine danışmadan altın vermedende hatta

Sizin yaşınız kaç Allah aşkına ?
Evlendiniz diye karşınızdaki insanı kendize esir etmiş olmuyorsunuz. Bilin istedim.
Arkadaşlarıyla içmesi normal mi demişsiniz.Gayet normal bir durum.
Siz hiç kendi kız arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetleri özlemiyor musunuz evlendikten sonra ? ya da tüm arkadaşlarınızla bağlantınızı mı kestiniz evlenince ?
Ailesiylede yüz göz olmuşsunuz boş yere.
Kusura bakmayın ama eşinize yaptıklarınızı bana eşim yapsa yanında durmak istemem açıkçası..

içmek bence normal değil.kafam beynim durdu resmen. biz bursada oturuyoruz eşimin ailesi bilecikte

Bosanmalisin
Sana normal gelmiyor madem bosan git babanin evine adami niye boguyorsun?

Bir laf vardır, hoca gaz çıkarsa cemaat altına yapar diye..
Babadaki ben olsam döverdim lafı çoğu şeyi anlatıyor.. Baba olarak yapıcı olmalıydı..

Uf bu ne ya? Okurken beynim dondu Allah yardim etsin Esinede ailesinede. Ne Gecimsiz bi insanmissin ya. Esininde sidete meyili olmasina karsiyim olmuyosa ayril be kardesim ne diye ell kaldiriyosun.....:sopa:

Back
X