- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Beyza _123
Evet bahsettiğim şey de bu zaten biraz arsız olmak gerekiyor galiba böyle insanlara karsiÖyle konuşanan laf sayan bir insan olsaydım kiymetli olurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bahsettiğim şey de bu zaten biraz arsız olmak gerekiyor galiba böyle insanlara karsiÖyle konuşanan laf sayan bir insan olsaydım kiymetli olurdum
Haklisin bir tane kayinim var dyrm Rabbim beni bu sekilde yaptilar inşallah onun eşi benim.gibi olmazda cekersiniz dyrm bekar daha görüstugu biri var gitmis kizla konuşmuşlar çok dilli bu bu olmasin dyrlarEvet bahsettiğim şey de bu zaten biraz arsız olmak gerekiyor galiba böyle insanlara karsi
Taşındık şükür ama ya tlfnla yetişiyorlar ya laf gönderiyorlar ya esimi doldurmaya çalışıyorlar hep birsey buluyorlar yaniUzak Bı yere tasınma ihtimalin varmı. Yada Baska il. Konusma uzak dur. Kendı saglıgın en onemlısı. Sınır yapman cocuklarına sana zarar. Gecmis olsun. Kotu insanlar hep var
en iyisi önemsememek heralde ne yaparlarsa yapsınlar o an cevaplarını verip sonrada düşünüp önemsemeyeceksin birazda bizim elimizde aslında bazı şeylerHaklisin bir tane kayinim var dyrm Rabbim beni bu sekilde yaptilar inşallah onun eşi benim.gibi olmazda cekersiniz dyrm bekar daha görüstugu biri var gitmis kizla konuşmuşlar çok dilli bu bu olmasin dyrlar
Dogrusun dün söylediklerini daha dusunuyorum mesala onemsedikce daha cok üstüne geliyorlar zatenen iyisi önemsememek heralde ne yaparlarsa yapsınlar o an cevaplarını verip sonrada düşünüp önemsemeyeceksin birazda bizim elimizde aslında bazı şeyler
Bende herşeyi çok takarım düşünürüm ama kendimize zarar veriyoruz yenmek lazım bir şekilde bu huyumuzu kabul etmek gerekiyor o insanlar kaba düşüncesiz onları değiştirme imkanımız yok malesef ama kendimizi değiştirebilirizDogrusun dün söylediklerini daha dusunuyorum mesala onemsedikce daha cok üstüne geliyorlar zaten
Ben bu eşimin ailesi yüzüne sinir hastası oldum inanki ne yapsam konusacaklari bir konu var beni başta beri istemediler geldim geleli yapmadiklari kalmadi daha bende iyi niyey ilgi alaka bekliyorlar ne bana ne aileme ne çocuklarima ne de kendi oğullarına değer veriyorlar ama herşeyide bizden bekliyorlar ben okadar hasta oldum ameliyat oldum bebeğimi kaybettim kaynanam görümcelerim ne aradi ne sordu kynm birde ölüyormusmu ölür insallah dyr bana ben buna karşılık ne saygı bozdum nede laf söyledim sadece konuşmuyorum gitmiyorum gelmiyorum bugün bir akrabanin nişanina birlikte gittik bizim araba ile geldi bana çocuklara ters ters nerdesiniz siz dyr herseyi konuşuyor her seyi yapip birşey bekliyor bende nişanda benim akrabalarimla oturdum esimde benim yanimda onun yanında bulunmadim eşime akrabaları laf soyluyor esinin akrabalarinin yanındasin niye ordasin burda niye bulunmadin falan filan hep böyle nasil insan bunlar ya ne var bunda kendiler bizi önemsemez biz el pençe divan olacağız anlamıyorum çok sinir oluyorum bunaldim bunlardan hareketlerinden Rabbim şunlara yaptıklarının karşılıgini versin bende de uzak etsin inşallah konuşacak birini bulamadim doldum yazdim buraya
Bende öyle yapıyorum hergun birseyle kendilerini hatırlatıyorlar zaten isleri güçleri yok çünküBunlar kötü insanlar ve maalesef toplumumuzda çok yaygınlar. Yahu bir insan evladının mutluluğunu neden bozmak ister hiç anlayamam.
Bunlara verilecek en güzel cevap yaptığınız gibi umursamamak, gelip gitmemek. Böyle yaptığınız sürece kendileri cevap alamadığı, için çatır çatır çatlayacaklardır :)
Çok dogrusunEsin de farkindaysa neden susuyorsunki ver her lafinin cevabini haddini bildir ogluyla evlendin diye sana bu laflari soyleme hakkimi dogmus kendisine bi sor bakalim esim olmazssa sen kimsin benim hayatimda diye susma susarsan tepene cikarlar.esinde bisey derse onlar konusunca nasil susuyorsan ben konusuncada sus de
Dogrusunuz olan bana oluyor zaten kimsenin umru bile degil.esimin bileBende herşeyi çok takarım düşünürüm ama kendimize zarar veriyoruz yenmek lazım bir şekilde bu huyumuzu kabul etmek gerekiyor o insanlar kaba düşüncesiz onları değiştirme imkanımız yok malesef ama kendimizi değiştirebiliriz
Haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur üzülme hatta bunları o akraba olacak vampirlerin yanında söyleÖyle konuşanan laf sayan bir insan olsaydım kiymetli olurdum
Nerde ne yapayim.agzini tutayim öldüreyimmi diyor surekli baskada yaptığı yok konusuyormuş güyaHaksız beddua döner dolaşır sahibini bulur üzülme hatta bunları o akraba olacak vampirlerin yanında söyle
Ayrıca eşinde de suç var karısı için kim inşallah ölür dediyse ağzından burnundan getirmesi lazım
Bence bu durumlarda eş kişisinin ailesine gerekli cevabı vermesi gerekiyor başka türlü çözülmesi çok zor
Size "ölür inşallah" diyen bir insanla, düğün bayram olsa dahi görüşmeyin. Eşinize de bu şekilde söyleyin. İpleri tamamen koparmadığınız sürece bunları yaşamaya devam edersiniz.
Esiniz depresyona girmenize sebeb olmuş, iyi halt etmiş. Ilk olarak ondan uzaklaşmak gerek. Ya kendine bir ceki düzen verir yada bay bay. Yan masada kadınlara bakmak nedir. Orda gömerler adami
Benim kizim 11 yasinda masasinin düzenliyordum elime günlüğü geçti okusammi okumasimmi diye düşünürken okudum ve icindeki şeyler beni biraz tedirgin etti ilk sıralar günlük yaşadığı şeyleri yazmış arkadaşlarini yazmış oraya kadar sorun yok sonra kiz arkadasinin birinden bahsediyor ben ona aşık oldum seviyorum falan dyr sonra biz evlendik onla dyr sonra yine bunun gibi farklı kiz isimleri geçiyor baska bir kizin kendini sevdigini söylüyor bunlarin kiz oldugunuda israrla belirtiyor falan böyle gidiyor sonra en son yazdığı sayfada da mustafa diye birini sevdigini asik odugunu söylüyor yasina göre bunlar normalmi hadi erkek çocuğunu anladim ben bu kizlari anlamdım normalmi bu ya ne yapacağım nasil davranacagim
Ne ilgisi çekebilir anlamadim ben burda çıkmazda olduğum durumlarda derdimi sıkıntımı paylastim ayrıca 3.çocuğu yapacagim yapmak istiyorum gibi bir düşüncem yok benim çocuğumun her halinden her tavrından haberim var ilgilenmediğimi bunun neresinden çıkardiniz sizide anlıyorum böyle konular duyunca rahatsız olup destek olmak istiyorsunuz ama elinizden birsey gelmiyor cok düşünceli birisiniz sanırsamsize açtığınız konularda bunlar denilmiş
bulabildiklerim bunlar.
eşinizin sorunu da kronik
aylardır geçmiyor
siz hala 3. çocuğu yapmak peşindesiniz
bir konunuzda da intihar etmek istiyorum diyorsunuz.
intihar etmek ve daha da çocuk yapmak ne kadar farklı düşünceler.
böyle de sorun olarak gördüğünüz bir durumunuz var. daha kendi mevcuttaki çocuklarınızın iç dünyasından bi habersiniz. yaşadığınız kayba üzülüyorsunuz çok da haklısınız o konuda ama hali hazırda doğurduğunuz çocukların ne günahı var da onlarla ilgilenmiyorsunuz?
acilen psikolojik yardım destek falan alın ailenizden de.
eğer tüm bu konularınızda ilgi çekmeyi amaçlamıyor, bunlar da gerçek sorunlarınızsa iyi bir yolda değilsiniz.