Ki konuştukları konular geçmiş konular biz barıştık hala eski konuları açıyorlar.Eşim de benim problemli oldugumu soyluyordu halasına.Çok büyük bir sorun olmadikça anneme bile eşimle ilgili bişey söylemem. Resmen çocuk büyütmek bu evinde olanları başkasina söylemek.
İnsanın çok zoruna gidiyor benim bildigim eş önceliklidir demekki öyle görmemiş kendisiBabam bunu yapardı. Babaannemle annemin arkasından konuşurdu. Asla onayladığım bir şey değil. Ha bazen biz kadınlar da yapıyoruz bunu .yapanlar var. İki taraf için de hoş değil.evde olan evde kalmalı.aileyle asla paylasilmamali
Ben de öyle dusunuyorum daha önce de yaptı taa akrabalarina bile kustugumuzde yaydı olanı biteni artk yeter yanikesinlikle ayrılırdım canım en doğrusunu yapıyosun aile içinde olan aile içinde kalır ne o anasınıfı çocukları gibi
Ben de öyle yapacagimBoşanırdım terbiyesiz herif.
Evet derdi hep haklı çıkmak ve anlatmak.Çok büyük bir sorun olmadikça anneme bile eşimle ilgili bişey söylemem. Resmen çocuk büyütmek bu evinde olanları başkasina söylemek.
Üzücü ve kırıcıArkadaşlar merhaba telefonda eşimin halasıyla beni konustuğuna denk geldim. Zaten bu eşimin 2.sansıydı.Evimde ne olsa ailesine anlatırdı.Benim babamı arar şikayet ederdi sürekli .İnsan eşini konuşur mu annesiyle konuştuğunu da biliyorum ama halasıyla eşini konuşmak ne demek? Ve iyi yönde bir konuşmada değil. Mayısta 2. Davam var soylecegim ve ayrılacağım..siz olsanız ne yapardiniz
Evet söz verdi soylemicem dedi ama dedikodudan vazgeçmiyorDava da var madem bosayin gitsin. Hic akillanmamis bua dam terbiyesiz
Kesinliklee halası patavatsiz bunları soyleim suçlu oldum.kadin balayında bile aramıştı seni özledim oğlum diye sensiszlik arabasizlik zor diyeHani anasina babasina anlatani gorduk de halaya da karinin giybetini yapmazsin be adam
Hem de çokÜzücü ve kırıcı
Öyle yapacağım dava açık uğraşmayacagim dava işleriyle Mayıs'ta insallahDava da var madem bosayin gitsin. Hic akillanmamis bua dam terbiyesiz
bir yetişkinle değil çocukla evlisin canım.Arkadaşlar merhaba telefonda eşimin halasıyla beni konustuğuna denk geldim. Zaten bu eşimin 2.sansıydı.Evimde ne olsa ailesine anlatırdı.Benim babamı arar şikayet ederdi sürekli .İnsan eşini konuşur mu annesiyle konuştuğunu da biliyorum ama halasıyla eşini konuşmak ne demek? Ve iyi yönde bir konuşmada değil. Mayısta 2. Davam var soylecegim ve ayrılacağım..siz olsanız ne yapardiniz
bir yetişkinle değil çocukla evlisin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?