Eşim ve ailesinin dedikodusu

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
744
932
23
29
Arkadaşlar merhaba telefonda eşimin halasıyla beni konustuğuna denk geldim. Zaten bu eşimin 2.sansıydı.Evimde ne olsa ailesine anlatırdı.Benim babamı arar şikayet ederdi sürekli .İnsan eşini konuşur mu annesiyle konuştuğunu da biliyorum ama halasıyla eşini konuşmak ne demek? Ve iyi yönde bir konuşmada değil. Mayısta 2. Davam var soylecegim ve ayrılacağım..siz olsanız ne yapardiniz

Babam bunu yapardı. Babaannemle annemin arkasından konuşurdu. Asla onayladığım bir şey değil. Ha bazen biz kadınlar da yapıyoruz bunu .yapanlar var. İki taraf için de hoş değil.evde olan evde kalmalı.aileyle asla paylasilmamali

İnsanın çok zoruna gidiyor benim bildigim eş önceliklidir demekki öyle görmemiş kendisi

kesinlikle ayrılırdım canım en doğrusunu yapıyosun aile içinde olan aile içinde kalır ne o anasınıfı çocukları gibi
Ben de öyle dusunuyorum daha önce de yaptı taa akrabalarina bile kustugumuzde yaydı olanı biteni artk yeter yani

Üzücü ve kırıcı

Hani anasina babasina anlatani gorduk de halaya da karinin giybetini yapmazsin be adam

bir yetişkinle değil çocukla evlisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…