- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi Amazing family
-
Görücü usulü evlendik. Evlenmeden önce böyle saçma şakalar yapmıyordu.
Yok ben iyice emin oldum şaka adı altında beni sinir etmek istiyor ve bu durum hoşuna gidiyorBence esiniz size şaka yapmasın. Cünkü onun "şakalari" bir b* benzemiyor. Birisi "şaka" olarak bile benimle böyle konuşamaz.
Nikah da değil ama yan yana geçirdiğimiz zamanlarda genelde alışveriş ev döşeme gibi işlerle ilgilendik. 4 ayda evlendik ve böyle davranmıyordu.Birbirinizi ilk kez nikahta gördünüz sanırım. Karakterinde bu şekilde davranmak olan bir insanın farklı davranması mümkün değil çünkü, tanımadan evlenenince böyle sürprizler normal. Ne diyelim kolay gelsin size, Allah yardımcınız olsun.
Eşinizin yaptığı şaka değil ki. Şakanın tanımına uymuyor. Siz alıngan değilsiniz o öküzHep böyle ya bıktım valla .. Bozuk atınca da sana şaka yapmayacağım da kime yapacağım deyip vicdan yaptırıyor aklınca. Yapma desem biliyorum çok ketum birisi haline dönüşüp beni cezalandıracak. Of of
Nikah da değil ama yan yana geçirdiğimiz zamanlarda genelde alışveriş ev döşeme gibi işlerle ilgilendik. 4 ayda evlendik ve böyle davranmıyordu.
4 ayda tanımadan evlendiniz de neden tanımaya çalışmak yerine hemen çocuk düşündünüz? Evlilik oturmadan çocuk yapmak çok büyük risk. Bu anlattığınız sorun hayatınız boyunca uğraşacağınız bir şey öyle bir seferlik iki seferlik değil. Eşiniz şaka adı altında sizi incitmeye hayatınız boyunca devam edicek. Neyse konu ikili konuşmaya dönsün istemiyorum, konunuzu baltalamış olmayayım. Size sabır diliyorum
8.yılımıza girdik yani yıllardır beraberiz konumda zaten belirttim önceden de böyle yapıp şaka derdi ama hamile olduğum halde ve uyardığım halde böyle yapıyor olması beni düşünmediğini gösteriyor diye yazdım. Yani mevzu bu saçma şakalarından ziyade uyarmama rağmen hamileyken de yapması. Diğer zamanlar da alıştım bu tarz hareketlerine çok umursamıyorum4 ayda tanımadan evlendiniz de neden tanımaya çalışmak yerine hemen çocuk düşündünüz? Evlilik oturmadan çocuk yapmak çok büyük risk. Bu anlattığınız sorun hayatınız boyunca uğraşacağınız bir şey öyle bir seferlik iki seferlik değil. Eşiniz şaka adı altında sizi incitmeye hayatınız boyunca devam edicek. Neyse konu ikili konuşmaya dönsün istemiyorum, konunuzu baltalamış olmayayım. Size sabır diliyorum
Bence siz bir şeyleri ya yanlış anladınız ya da böyle anlamak istediniz ama sizin söylediğiniz gibi değil. Ben konumda da belirttim. Bu tarz hareketlerine normal de çok takılmıyorum alıştım fakat hamileyken uyarmama rağmen yapıyor olması canımı sıktı ve beni düşünse en azından hamileyken daha dikkatli konuşurdu diye düşündüğüm ve hormonlar etkisiyle doğru mu yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim. Konumda eşimden memnun değilim demedim. Kimse dört dörtlük değil illa ki beğenmediğimiz huyları oluyor hayatımızdaki insanların ve bizim de. Ne yani eşimden çoğu şeyde memnunum diye kafama takılan veya fikir almak istediğim konular da konu açmayayım mı ??? Bu kısmı sizi hiç ilgilendirmez. Allah aşkına kötü yorum yapmak bir marifetmiş gibi konuyu tam anlamadan,yazılanı iyi okumadan yorum yapmayın. Arkası dolu olmayınca fazla BOŞ görünüyor.Sizin eşinizi önceki konulardan biliyoruz aslında hödüğün teki,her hareketine şaşırıp ayrı bi konu açmanız asıl şaşırtıcı olan. Hayır memnunsunuz ki bile isteye üçüncü çocuğu doğuruyorsunuz bu şikayetler ne Allah aşkına. Normalde nasıl dandinliyorsanız aynen devam edin işte
Eşiniz mi artık iyi olmayan ?Ben de cok alınganım walla hele hamileyken hiç çekilmezdim biraz düzeldim şükür esim de sagol sun 9 artı lohusalık toplamda on ay cektı beni walla sonrası ne mi.? Artık oyle ıyı degil
İki tarafta yeri gelince alttan almalı. İlişki böyle böyle yürüyorEsim beni alttan alırdı simdi oyle degil. Adama diyorum beni anlaman için tekrar hamile mı kalmam gerek diye
Canım ne yalan söylim alttan almiyorum ben hep kavga oluyor ben boyle olunca ama eskisi gibide degılım duzelıyorum yavaştan tabi insanın eline bebekte geçince sabır veriyor Rabbımİki tarafta yeri gelince alttan almalı. İlişki böyle böyle yürüyor
Çoluk çocuk olacak yaşı geçtik valla da böyle eften püften saçmalarız aradaYaslar kac?
Coluk cocuk dadasmalari bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?