Eşim ve aklımdaki sorular

Görücü usulü evlendik. Evlenmeden önce böyle saçma şakalar yapmıyordu.

Birbirinizi ilk kez nikahta gördünüz sanırım. Karakterinde bu şekilde davranmak olan bir insanın farklı davranması mümkün değil çünkü, tanımadan evlenenince böyle sürprizler normal. Ne diyelim kolay gelsin size, Allah yardımcınız olsun.

Nikah da değil ama yan yana geçirdiğimiz zamanlarda genelde alışveriş ev döşeme gibi işlerle ilgilendik. 4 ayda evlendik ve böyle davranmıyordu.

Eşinizin yaptığı şaka değil ki. Şakanın tanımına uymuyor. Siz alıngan değilsiniz o öküz

Nikah da değil ama yan yana geçirdiğimiz zamanlarda genelde alışveriş ev döşeme gibi işlerle ilgilendik. 4 ayda evlendik ve böyle davranmıyordu.

4 ayda tanımadan evlendiniz de neden tanımaya çalışmak yerine hemen çocuk düşündünüz? Evlilik oturmadan çocuk yapmak çok büyük risk. Bu anlattığınız sorun hayatınız boyunca uğraşacağınız bir şey öyle bir seferlik iki seferlik değil. Eşiniz şaka adı altında sizi incitmeye hayatınız boyunca devam edicek. Neyse konu ikili konuşmaya dönsün istemiyorum, konunuzu baltalamış olmayayım. Size sabır diliyorum

Aynisini sende ona yapsana bi. Birsey anlatırken of tamam kes yeter basimi agrittin de mesela.. sonra saka yaptim dersin. Ama bana boyle dese kes sus uzatma diye sizin gibi susup arkama yatmam. Soyle bagira cagira bir kavga çıkart bakalim saygisiz diye biktim sakalarindan diye birdaha yaparmi

O kendinizi ezmesine izin vermeyin.umursamaz gibi yap .Hoduklukten o
.esim de ileri geri konusur herseye..sabretmeyin.ben simdi soyledigi gibi lafi carpiyorum.aa diyor sen de cok alingan oldun saka yapamiyoruz
1 2 1 2azalltti.laftan anlamayanin hakki geri laf yemektir.
Ne kusluk olacak ne de seviyesizlik
İkisi arasinda dengeyi bulursaniz ohhh ne ala

Amazing family İlk sene ben esimle kedi kopek gibiydik.
Adam nefes alsa batiyordu.
Alisma donemindesiniz.
Maalesef kisa zaman olmus.hamilesiniz.
Daha cok sinir olacaksiniz.bari kendi kendiniz gaza getirmeyin

O saka mi ki? Ben hic oyle algilamadim. Adam saka yapiyorum ayagina yatarak kendince gercekleri soyluyor bence. Kaba yani

8.yılımıza girdik yani yıllardır beraberiz konumda zaten belirttim önceden de böyle yapıp şaka derdi ama hamile olduğum halde ve uyardığım halde böyle yapıyor olması beni düşünmediğini gösteriyor diye yazdım. Yani mevzu bu saçma şakalarından ziyade uyarmama rağmen hamileyken de yapması. Diğer zamanlar da alıştım bu tarz hareketlerine çok umursamıyorum

Bence siz bir şeyleri ya yanlış anladınız ya da böyle anlamak istediniz ama sizin söylediğiniz gibi değil. Ben konumda da belirttim. Bu tarz hareketlerine normal de çok takılmıyorum alıştım fakat hamileyken uyarmama rağmen yapıyor olması canımı sıktı ve beni düşünse en azından hamileyken daha dikkatli konuşurdu diye düşündüğüm ve hormonlar etkisiyle doğru mu yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim. Konumda eşimden memnun değilim demedim. Kimse dört dörtlük değil illa ki beğenmediğimiz huyları oluyor hayatımızdaki insanların ve bizim de. Ne yani eşimden çoğu şeyde memnunum diye kafama takılan veya fikir almak istediğim konular da konu açmayayım mı ??? Bu kısmı sizi hiç ilgilendirmez. Allah aşkına kötü yorum yapmak bir marifetmiş gibi konuyu tam anlamadan,yazılanı iyi okumadan yorum yapmayın. Arkası dolu olmayınca fazla BOŞ görünüyor.

Eşim şaka falan yapmıyor canım sıkıca tembih et. Kusura bakmada seni adam yerine koymuyor bakıyor iş ciddi sen kırılıyorsun şaka diyip arkasına saklanıyor. Eşinin iyi bir derse ihtiyacı var ona öyle bir şey yap kırılsın şaka de gec bakalım nasılmış.

Ben de cok alınganım walla hele hamileyken hiç çekilmezdim biraz düzeldim şükür esim de sagol sun 9 artı lohusalık toplamda on ay cektı beni walla sonrası ne mi.? Artık oyle ıyı degil

Ben de cok alınganım walla hele hamileyken hiç çekilmezdim biraz düzeldim şükür esim de sagol sun 9 artı lohusalık toplamda on ay cektı beni walla sonrası ne mi.? Artık oyle ıyı degil
Eşiniz mi artık iyi olmayan ?

Esim beni alttan alırdı simdi oyle degil. Adama diyorum beni anlaman için tekrar hamile mı kalmam gerek diye

İki tarafta yeri gelince alttan almalı. İlişki böyle böyle yürüyor
Canım ne yalan söylim alttan almiyorum ben hep kavga oluyor ben boyle olunca ama eskisi gibide degılım duzelıyorum yavaştan tabi insanın eline bebekte geçince sabır veriyor Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…