Eşim ve aklımdaki sorular

Herkese iyi geceler 🌙
Eşim çok şaka yapan birisi ama şakaları biraz eşşek şakası. Bende tam tersi bekarken el şakası ve sözel şakalardan nefret eden birisiydim ama eşim böyle olunca bende yaptığı şakalara biraz olsun alıştım diyebilirim.
Hamileyim ve fazla hassasım bu dönemde. Eşimi de bir kaç kez uyardım bu konuda çok hassas olduğumu söylediklerine dikkat etmesini söyledim.
Buna rağmen hala beni üzecek şeyler yapıp şaka yaptım diyor.
Az önce de yatmadan önce sohbet ediyorduk. Doğacak bebeğimize alınacak beşik ile ilgili. Bana fikrimi sordu güzelce anlattım birden of tamam sus ben gerekeni alırım karışma sen,bir bildiğin yok zaten dedi. İlk önemsemedim şaka yaptı diye ben daha konuşacaktım tamam kes sesini dedi bu sefer. Evet başka zamanlar da böyle konuştuğu oluyordu şakayla karışık ama çok hassaslaştım kaldıramıyorum böyle zıt söylemleri:/
Bende anlaşıldı seninle konuşma saatimizin sonuna geldik deyip dönüp yattım. Çok sinirlendim yatmasam kavga ederdim kesin. Belime ağrı girdi sinirden geçmedi hala. Neyse bu beyefendi de yastığını alıp çıktı odadan. Ben yatar uyur diye düşünüyordum. Buna da sinir oldum kalktım gittim yanına. Düşüncelerimi söyledim ama iyice sinirleniyordu. Neymiş şaka yapmış,ben arkamı dönüp yatınca da uykusu kaçmış. Kendi uyarmama rağmen hödük bir şekilde konuşuyor ben dönünce zoruna gidiyor ama...
Zaten alıngan bir yapım var ama iyice alıngan oldum kabul ve bununla kalmıyor direk ağrı olarak bana dönüyor bu durum. Demek ki gerçekten etkileniyorum,bebeğimde etkileniyor🙁
Bunu bile bile hala böyle şaka yapması beni önemsemediğini gösteriyor bence.
Siz ne düşünüyorsunuz? Kim haklı ?
Valla mümkünse doğuma kadar bi mesafeli olun eşinizle. Hamile kadına da bu yapılmaz ki ama ya. Strese girmeyin bebeğinizi düşünün

Bu şaka değil kızmayın ama konuşma ayarını kaçırmak demek bu radde de çıkarcan terliği ağzına vurcan aaa bak ben sana şaka yaptım diycen bak bakalım bi daha şaka yaparmı

Madem onun şaka anlayışı bu, siz de birkaç şaka yapın kendisine, bakalım şaka ve saygısızlık arasındaki ince çizgiyi anlayacak mı? İçinize atıp üzülmeyin, size de bebeğinize de yaramaz. Salın içinizdeki canavarı, yoksa da hamilelik hormonlarıyla bir tane yaratırsınız umarım=), görsün Hanya'yı Konya'yı. Kes sesini ne ya, şaka bunun neresinde? Şakanın anlamı neymiş bilmiyorsa açıp TDK'dan okusun. Yok, hiçbir türlü insanca davranamıyorsa, siz de tek kelime konuşmayın, duvar taklidi yapın.

Bebeğiniz de sağlıkla doğsun, Allah analı babalı büyütsün.

Arkadaşım 5 yaşındaki çocuk mu bu, eşşek kadar adam. Çocuk yapacağını yapar, sonra şakaydi, oyundu der çıkar. Adam dediğinin azıcık akıl süzgeci olur. Önce soru sor, sonra sus kes tamam, bi halt anlamazsin sen, ben bilirim de. Bu tutuma sinirlenmek için hamile olmak gerekmiyor. Ben burada okurken sizden fazla sinirlendim. He bi de beyimiz gayet seviyeli bir cevap verip arkanıza dönmenize bile alınmış. Kendi de pek hassas ama empati sıfır maşallah.
Benzer şakaları sen de yap bakalım, ne kadar eğlencek...

Sizin eşinizi önceki konulardan biliyoruz aslında hödüğün teki,her hareketine şaşırıp ayrı bi konu açmanız asıl şaşırtıcı olan. Hayır memnunsunuz ki bile isteye üçüncü çocuğu doğuruyorsunuz bu şikayetler ne Allah aşkına. Normalde nasıl dandinliyorsanız aynen devam edin işte

Ne kadar zamandır evlisiniz ?
Bana gerçek yüzünü henüz göstermemiş tam gostercekken şakaya vurup işin icinden çıkan biriymiş gibi geldi.
Herşeye kızan sonra sizin tepkinizden çekinip aa şaka yapmıştım ben deyip geçiyor ama siz tepkinizi göstermezseniz hep böyle gider şakadan da çıkar ya da sürekli size böyle kırıcı şakalar yapar

Sizin eşinizi önceki konulardan biliyoruz aslında hödüğün teki,her hareketine şaşırıp ayrı bi konu açmanız asıl şaşırtıcı olan. Hayır memnunsunuz ki bile isteye üçüncü çocuğu doğuruyorsunuz bu şikayetler ne Allah aşkına. Normalde nasıl dandinliyorsanız aynen devam edin işte
3. Çocuk mu bende yeni evliler sanmıştım demekki adam alışmış kızıp kızıp şaka yaptım demeye eşini susturmak için.böylece tek taraflı istediğini söylüyor eşine cevap hakkı kalmıyor nasıl olsa şakaydı 🤷

Herkese iyi geceler 🌙
Eşim çok şaka yapan birisi ama şakaları biraz eşşek şakası. Bende tam tersi bekarken el şakası ve sözel şakalardan nefret eden birisiydim ama eşim böyle olunca bende yaptığı şakalara biraz olsun alıştım diyebilirim.
Hamileyim ve fazla hassasım bu dönemde. Eşimi de bir kaç kez uyardım bu konuda çok hassas olduğumu söylediklerine dikkat etmesini söyledim.
Az önce de yatmadan önce sohbet ediyorduk. Doğacak bebeğimize alınacak beşik ile ilgili. Bana fikrimi sordu güzelce anlattım birden of tamam sus ben gerekeni alırım karışma sen,bir bildiğin yok zaten dedi. İlk önemsemedim şaka yaptı diye ben daha konuşacaktım tamam kes sesini dedi bu sefer. Evet başka zamanlar da böyle konuştuğu oluyordu şakayla karışık ama çok hassaslaştım kaldıramıyorum böyle zıt söylemleri:/
Bende anlaşıldı seninle konuşma saatimizin sonuna geldik deyip dönüp yattım. Çok sinirlendim yatmasam kavga ederdim kesin. Belime ağrı girdi sinirden geçmedi hala. Neyse bu beyefendi de yastığını alıp çıktı odadan. Ben yatar uyur diye düşünüyordum. Buna da sinir oldum kalktım gittim yanına. Düşüncelerimi söyledim ama iyice sinirleniyordu. Neymiş şaka yapmış,ben arkamı dönüp yatınca da uykusu kaçmış. Kendi uyarmama rağmen hödük bir şekilde konuşuyor ben dönünce zoruna gidiyor ama...
Zaten alıngan bir yapım var ama iyice alıngan oldum kabul ve bununla kalmıyor direk ağrı olarak bana dönüyor bu durum. Demek ki gerçekten etkileniyorum,bebeğimde etkileniyor🙁

Hiç şakayla kılıflamasın eşin saygısız biri

Her zaman derim erkekler çocuk gibidir ! Bazen tavrını net belli etmen gerekir. Bi nevi ceza artık mesafe mi koyarsın yoksa köşe ye geçip arkadaşlarında telefonda kahkaha mi atarsın bilmem ama bu şart görünüyor. . Saygı olmazsa maalesef herşey mümkün oluyor sevgi gidiyor

Yapıp yapıp şaka demeyi huy edinmiş bence bu bir nevi çakallık fikrimce. Kes sesini hiç bişey bilmiyosun zaten demenin şaka tam olarak neresinde? Bence hiç komik değil...

Bence sizin karşınızdakinin huyunu bildiğiniz halde evlenmeniz kendinizi önemsemediğinizi gösteriyor. Bu durumu kabul edip evlendiyseniz ona göre davranmalısınız. Hem diyorsunuz alınganım, şakadan nefret ederim hem böyle eşek şakaları yapan adamla evlenmişsiniz. İnsanlar değişmezler

Herkese iyi geceler 🌙

Hayatin boyunca şaka yapan veya şaka kaldıran bi insan olmadım kes sus kelimeleri bana göre şaka değil bunları söyleyip şakanın arkasına sığınmak ta acizlik heralde eşim birkere bile yanımda küfür bile etmis insan değil bazen çok sinirlenir mac izlerken veya biriyle konusurken başlar ve azinin içind e söyler tepkimi farkeder hoşuma gitmez ben birazda kadına bağlıyorum erkeklerin rahatlığını yeteri kadar tepki koyamamışsınız ve evet ne yazık ki hormonlar eşim sarılmayı sevmeyi çok sever ben bi tik daha geri dururken hamile kaldığımdan beri kimse bana yaklaşmasın istiyorum dokunmasın ben kendi basım yasayım bi süre şu süreci atlana kadar eşim bu konuda çok dikkatli şükürler olsun ve benden gazla özen gösterir herşeye biraz sert ve kararlı konuşma yapmayı deneyin sizin hamile olduğunuzun farkına varsın bide bi zahmet hafta hafta bebeğin ve annenin değişimlerini okusun paşam ona göre dikkat etsin

Bence sizin karşınızdakinin huyunu bildiğiniz halde evlenmeniz kendinizi önemsemediğinizi gösteriyor. Bu durumu kabul edip evlendiyseniz ona göre davranmalısınız. Hem diyorsunuz alınganım, şakadan nefret ederim hem böyle eşek şakaları yapan adamla evlenmişsiniz. İnsanlar değişmezler
Görücü usulü evlendik. Evlenmeden önce böyle saçma şakalar yapmıyordu.

Aynen oyle guldurmeli ya da eglenceli olmali. Bir gun tatli bir ani olarak bir baskasina anlatip beraber gulebilmelisiniz. Aksine sinir bozuyorsa o saka saka degildir zaten. İçten ice seni sinir etmeye calisiyor olabilir. Var oyle tipler.
Bende öyle düşünüyorum. Beni sinir etmek hoşuna gidiyor bence

Back
X