• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Anlamsız Şiddeti !!!

Seviyor muş.
Baban da seni seviyordu, değil mi?
O zaman sevgi nasıl bir şey biliyorsun.
O güzel yüreğin kanmasın "bir anda sinirleniyorum,elimde değil" laflarına.
Elini bir tarafına monteleyecek gerekirse
Hayvan oğlu it herif.
Seni güçsüz buldu, başkasına yapmak isteyip yemeyince sana yapıyor demek ki davar.
Allahım .. Allahım sen sabır ver ..

Mesela disarida kafasini kaldirmaz kimseye bakmaz etmez efendi biri hakikaten ama psikopatmi kendi icinde yoksa ailesi annesi genelde cocuklarini hep doverek buyutmus ondanmi kaynaklaniyor anlamiyorum.

O yuzden diyoruz bosanin, cocuklarinizi siddet dolu ortamlarda buyutmeyin.

Koca adam boyle yapiyorsa cozumunu de bulup doktora kendisi gitmeliydi. Senin bogazini sikarak ve sonra ozur dileyerek olmaz bu isler.

Benim sorunum tartistigimizda (duzgun, kışkırtmadan cevap bile versem) ya uzerime yuruyor ya da bogazimi sıkıyo, kollarimdan tutup sarsiyo, ensemden, çenemden tutuyo cevap vermiyim diye. Yada sinirini cikartiyo kendi capinda. Ya çok aciz benimle duzgun konusamayacak kadar. Ayrica sudan sebepler yuzunden 3 kere tokat atmisligi vardir.

Beni gercekten cok seviyo biliyorum kendi de soyluyor ama bu nasil sevgi oluyo ben anlamiyorum.

Sizce ne yapmaliyim? Ailesinin egitemedigi bir insani ben egitebilirmiyim?
Nasıl çözmeliyim? Şimdiden teşekkurler.

Yazdiklarinizdan belli yerleri alinti yaptim ki kendiniz de durumu gorun diye. Once ilk paragrafi okuyun, korkunc bir siddet tarifi var. Sonra demissiniz ki beni gercekten cok seviyor biliyorum. Sonrasinda da kendi icinizde celisip bu nasil sevgi oluyor anlamiyorum demissiniz.
Son dediginizde haklisiniz cunku boyle sevgi olmaz. Icinde boyle siddetin oldugu bir evlilikte sevgiden bahsedemezsiniz.
Icinde siddetin oldugu bir evliligin de cozumu ancak bosanmaktir. Eger farkli bir cozum ariyorsaniz kendinize yazik edersiniz.

Mrb Arkadaslar. 1.5 senelik evliyim. Evdeyim suan calismiyorum. Esimle severek evlendik. Bir ara isleri ters gitmisti ama toparlandik. Suan hiç bir sorunumuz yok. Evlenmeden once hic boyle degildi. Eger en ufak bisi gorseydim kesinlikle sevgimi icime gomer evlenmezdim. Benim sorunum tartistigimizda (duzgun, kışkırtmadan cevap bile versem) ya uzerime yuruyor ya da bogazimi sıkıyo, kollarimdan tutup sarsiyo, ensemden, çenemden tutuyo cevap vermiyim diye. Yada sinirini cikartiyo kendi capinda. Ya çok aciz benimle duzgun konusamayacak kadar. Ayrica sudan sebepler yuzunden 3 kere tokat atmisligi vardir. Ailesi de hep tartisirlar, bagirir cagirirlar bi konu olsun duzgun konusamazlar oyle yani. Bizim aile cok kibardir kimseyi kirmazlar, kavga gurultu hic bilmem. Ben el bebek buyudum, kimseyi kirmam, ince dusunurum o sekil yetistim. Çozemiyorum icinden cikamiyorum. Cok sıkılıyorum cok. Yaninda hic konusmuyorum bu ara. Eve gelince resmen enerjim düşüyo. Kaldiramiyorum. Cok mutsuzum. Hic istemedigim halde Bosanmayi bile dusunur oldum bu sira. Psikiyatriye bile gitmeyi dusunuyorum. Esimle gitmem lazim ama hic teklif etmedim. Beni gercekten cok seviyo biliyorum kendi de soyluyor ama bu nasil sevgi oluyo ben anlamiyorum. Neden yaptin vurdun dedigimde de bi anda oldu tutamadim sinirleniyorum diyor. 2 ayda bir bu sekilde yasiyoruz evlendigim ilk aylardan beri ve esimi bana karsi o sekilde gormek beni oyle cok uzuyor ki, benim sevdigim evlendigim kisi nasil bu olur diyorum, hayretler icerisindeyim.
Sizce ne yapmaliyim? Ailesinin egitemedigi bir insani ben egitebilirmiyim?
Nasıl çözmeliyim? Şimdiden teşekkurler.
ah canım benim bu böyle bir iki basla sonra sesiz kaldıkca cok daha beter olur sakın düzelicek diye bekleme

O yuzden diyoruz bosanin, cocuklarinizi siddet dolu ortamlarda buyutmeyin.

Koca adam boyle yapiyorsa cozumunu de bulup doktora kendisi gitmeliydi. Senin bogazini sikarak ve sonra ozur dileyerek olmaz bu isler.
Evet. Sonra bisi olmamis gibi canim cicimli konusmalar. Kari koca arasinda küsluk olmazmis. Ama küslük var küslük var yani.

O tiplerden midir nedir ya. Hic istemedigim seyler basima geldi. Bu benim sinavim mi kaderim mi anlamadim. Guleryuzlu neseli bir insanim ama sayesinde eski gunlerimi arar oldum. Yuzum gulmuyor.
O tip mi bu tip mi bilmiyorum da, insan olmadığı kesin. Ense çene tokat...

Kendi mutluluğundan sorumlusun, kader meselesine girersek banlanırım.
Tek bildiğim Allah bu aklı doğru seçimler yapalım diye vermiş.

Kendisi cok istiyor cocuk ama kesinlikle. Bu sekilde bir adama yapilmaz suan cocuk. Ve o cocuk nasil yetisir siz dusunun.
benim babamda ,beni ve kardeşimi çok istemiş ,dışardan tanıyan herkes bayılır ,ne tatlı vs diye ,evde olaylar olaylar ,
ailesinde şiddet kadını ezmeye yönelik kültür var ,annem memur kadın ,maaşını neden elini saymadı diye sorun olmuş ilk annem yüz vermemiş kapanmış ,sonra ilk tokat gelmiş ,vs bir sürü şeyler yıllar geçtikçe hiç iyiye gitmedi ,
37 yaşında kocaman evli barklı kadınım ,sıfır ihtiyacım var hala bir şey işine gelmesin üstüme yürür ,
gebertirimle başlar ilk cümlesi ki 75 yaşında iyiye gitmiyor zaman geçtikçe o yuzden duzelir hatasını anlar beni seviyor diye bekleme ,aksiyon zamanı daha da geç kalmadan

Seviyor muş.
Baban da seni seviyordu, değil mi?
O zaman sevgi nasıl bir şey biliyorsun.
O güzel yüreğin kanmasın "bir anda sinirleniyorum,elimde değil" laflarına.
Elini bir tarafına monteleyecek gerekirse
Hayvan oğlu it herif.
Seni güçsüz buldu, başkasına yapmak isteyip yemeyince sana yapıyor demek ki davar.
Allahım .. Allahım sen sabır ver ..
Ben ne annemden ne babamdan bir tokat dahi gormedim bu yasima kadar. Yasim 23. Amin cok tesekkurler

eger terapiste gitmeyi kabul ediyorsa gidin canım ne yap et kurtarın evliliğinizi cocouk var mı?
Boğazını sıkıyor, sarsıyor, çenesinden yakalıyor. Sizin okuduğunuz bunca şiddete cevabınız canım ne yap ne et kurtarın evliliğinizi mi? İnanamıyorum!
Bir kadın, başka bir kadının şiddet görmesini nasıl kabullenir, ayrıl kurtar kendini demek yerine bunu der hakkaten kabullenemiyorum.
Yazıyı baştan okumanızı tavsiye ediyorum, durumun korkunçluğunu umarım farkına varırsınız.

Hayir yok. Kendisi cok istiyor. Ben istemiyorum
sakın ozamn dikkat et önce kendini değiştirsin ondan snra cocuk yap..inanki sonra acına 2 kat daha ekleniyor kendini unutuyorsun aman o etkilenmesin aman onun canı yanmasın aman ona bişşi olmasın diye sakın sakın minicik yavruları bu ailenin içine dogurma

Bildiğin şiddet uyguluyor bunun düşünecek bir tarafı yok ki. Ciddi bir mevzu büyük bir kavga olsa mazallah o boğaz sıkma nereye varır sence? Allah korusun. ayrılmalısın bence ne olduğunu görmüşsün. Çoluk çocuk olmadan yolunu çiz.

Sanki normalleştirmiş gibisin şiddeti. Sadece ağlamak sızlamakla kendine acımakla ya da acındırmakla bir yere varamazsın. Dik durman lazım. İlk şiddetinde burnunu sürtseydin haddini bildirseydin ikincisi olursa seni kaybedeceğini bilseydi o el kolay kolay kalkamazdı. Şimdi irili ufaklı birçok kez darp ediliyosun. Yaptırım uygulamamışsın çünkü. Gidip rapor al ciddiyetini görsün gerekirse evi terket bu ne canım, tedavi olmadan da barışma. Kendine yazık ediyosun daha 23 yaşındasın. Reva mı sana??

Sanki normalleştirmiş gibisin şiddeti. Sadece ağlamak sızlamakla kendine acımakla ya da acındırmakla bir yere varamazsın. Dik durman lazım. İlk şiddetinde burnunu sürtseydin haddini bildirseydin ikincisi olursa seni kaybedeceğini bilseydi o el kolay kolay kalkamazdı. Şimdi irili ufaklı birçok kez darp ediliyosun. Yaptırım uygulamamışsın çünkü. Gidip rapor al ciddiyetini görsün gerekirse evi terket bu ne canım, tedavi olmadan da barışma. Kendine yazık ediyosun daha 23 yaşındasın. Reva mı sana??
harikasınız keske hepimiz böyle güçlü olabilsek

Dogrusunuz. Zaten kapiyi vurup cekip gitmedim ki ben o sekil bi insan degilim. Evli olunca sakin dusunmek istedim herhalde. Ama artik bisiler yapmam lazim. Artik nasilsa vursamda burda gitmiyo moduna girmeye baslamadan. Lanet olsunya ne diyim.

Zaten kendi annesiyle ablalariyla bi tartisirlar offf yani. Bina duyar dediklerini. Aileside oyle o sekil yetismis. Bu yastan sonra insan duzelirmi. Hic umudum yok. Normalde biri bana vurucak mahfederdim ama evli olunca ne yapacagimi bilemedim. Birde babamin bize verdigi evde oturuyoruz. O adamin kizina nasil davraniyor.

Back
X