• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Anlamsız Şiddeti !!!

harikasınız keske hepimiz böyle güçlü olabilsek
Estağfurullah :) böyle şeyler yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın ama uzaktan bir göz olarak bakıldığında ılımlı olunacaksa yapılması gerekenler bunlar. O duruma düşmeyelim ama allah korusun düşülürse de rabbim güçlü ve dik durmayı kendimize eziyet çektirmemeyi ve kıymetimizi bilmeyi nasip etsin. Allahın emanetine hıyanet eden bir adam için bu saydıklarımız bile fazla. Kızım olsa direkt boşanmasını isterdim.

Estağfurullah :) böyle şeyler yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın ama uzaktan bir göz olarak bakıldığında ılımlı olunacaksa yapılması gerekenler bunlar. O duruma düşmeyelim ama allah korusun düşülürse de rabbim güçlü ve dik durmayı kendimize eziyet çektirmemeyi ve kıymetimizi bilmeyi nasip etsin. Allahın emanetine hıyanet eden bir adam için bu saydıklarımız bile fazla. Kızım olsa direkt boşanmasını isterdim.
rabbim kimseye ama kimseye göstermesin bende evlendiğimde 1 tokatına göz yumdum sinirlilik tir geçer diye...geçmedi hamileyken şiddet gördüm şimdi babasız bir evlat yetiştiryorum

Şiddet uygulayan adam tedavi edilebilir.Bunu söyleme sebebim eşinizin sakin kafayla konuşurken "ne var lan vurduysam karım değil misin vururum da döverim de" dememesi, "yanlış olduğunu biliyorum kontrolümü kaybettim" demesi.Bakın arada zihniyet farkı var.Gitsin öfke kontrolü tedavisine başlasın.İster darp raporu alın (sadece hastaneden rapor alın polise verip vermemek sizin tercihiniz) ister eve kamera yerleştirip kendisine o dayak anını izletin.Diyin ki ya şurda boğazımı sıkarken "kontrolü kaybetsen" beni öldürsen nolacaktı?Ya şurada "kendini tutamayıp" yumruğu indirdiğinde bebeğimiz olsaydı?Yaptığının ciddiyetini kavratın ve yardım almaya başlatın.Eğer yaptıklarını normal buluyorsa üzgünüm,yol yakınken boşayın

Şiddet uygulayan adam tedavi edilebilir.Bunu söyleme sebebim eşinizin sakin kafayla konuşurken "ne var lan vurduysam karım değil misin vururum da döverim de" dememesi, "yanlış olduğunu biliyorum kontrolümü kaybettim" demesi.Bakın arada zihniyet farkı var.Gitsin öfke kontrolü tedavisine başlasın.İster darp raporu alın (sadece hastaneden rapor alın polise verip vermemek sizin tercihiniz) ister eve kamera yerleştirip kendisine o dayak anını izletin.Diyin ki ya şurda boğazımı sıkarken "kontrolü kaybetsen" beni öldürsen nolacaktı?Ya şurada "kendini tutamayıp" yumruğu indirdiğinde bebeğimiz olsaydı?Yaptığının ciddiyetini kavratın ve yardım almaya başlatın.Eğer yaptıklarını normal buluyorsa üzgünüm,yol yakınken boşayın
kesinlikle

rabbim kimseye ama kimseye göstermesin bende evlendiğimde 1 tokatına göz yumdum sinirlilik tir geçer diye...geçmedi hamileyken şiddet gördüm şimdi babasız bir evlat yetiştiryorum
Canım benim sakın üzülme, geç de olsa yolunu ayırmışsın sanırım o koca müsvettesiyle. İnşallah çocuğunla çok çok çok mutlu huzurlu güzel bir hayatın olur. Evladını güzelce yetiştirir yeniden sever ve sevilirsin:KK200: konu sahibi sana da hepimize de ders olsun, tedavi olmazsa yolunu ayır kendini buna hazırla canım

Canım benim sakın üzülme, geç de olsa yolunu ayırmışsın sanırım o koca müsvettesiyle. İnşallah çocuğunla çok çok çok mutlu huzurlu güzel bir hayatın olur. Evladını güzelce yetiştirir yeniden sever ve sevilirsin:KK200: konu sahibi sana da hepimize de ders olsun, tedavi olmazsa yolunu ayır kendini buna hazırla canım
benim eski eşim sinir ucu lazer tedavisi bile gördü en fazla 7 ay sabrebildi ömürboyu onada para dayanmıyor bir insan neyse odur değişmez evladın olmadan yolunu ayır cunku canını alıp onun ellerine teslim etmek okdr zor bişi kii.....güzel dileklerin için teşekkr ederim arkadasım rabbim hepimize hayırlı güzel mutlu hayatlar nasip etsin kadınlara kalkan o eller kırılsın

Haklisiniz. Evet

Zaten yardim da vukû bulmazsa sonumuz belli.

Mrb Arkadaslar. 1.5 senelik evliyim. Evdeyim suan calismiyorum. Esimle severek evlendik. Bir ara isleri ters gitmisti ama toparlandik. Suan hiç bir sorunumuz yok. Evlenmeden once hic boyle degildi. Eger en ufak bisi gorseydim kesinlikle sevgimi icime gomer evlenmezdim. Benim sorunum tartistigimizda (duzgun, kışkırtmadan cevap bile versem) ya uzerime yuruyor ya da bogazimi sıkıyo, kollarimdan tutup sarsiyo, ensemden, çenemden tutuyo cevap vermiyim diye. Yada sinirini cikartiyo kendi capinda. Ya çok aciz benimle duzgun konusamayacak kadar. Ayrica sudan sebepler yuzunden 3 kere tokat atmisligi vardir. Ailesi de hep tartisirlar, bagirir cagirirlar bi konu olsun duzgun konusamazlar oyle yani. Bizim aile cok kibardir kimseyi kirmazlar, kavga gurultu hic bilmem. Ben el bebek buyudum, kimseyi kirmam, ince dusunurum o sekil yetistim. Çozemiyorum icinden cikamiyorum. Cok sıkılıyorum cok. Yaninda hic konusmuyorum bu ara. Eve gelince resmen enerjim düşüyo. Kaldiramiyorum. Cok mutsuzum. Hic istemedigim halde Bosanmayi bile dusunur oldum bu sira. Psikiyatriye bile gitmeyi dusunuyorum. Esimle gitmem lazim ama hic teklif etmedim. Beni gercekten cok seviyo biliyorum kendi de soyluyor ama bu nasil sevgi oluyo ben anlamiyorum. Neden yaptin vurdun dedigimde de bi anda oldu tutamadim sinirleniyorum diyor. 2 ayda bir bu sekilde yasiyoruz evlendigim ilk aylardan beri ve esimi bana karsi o sekilde gormek beni oyle cok uzuyor ki, benim sevdigim evlendigim kisi nasil bu olur diyorum, hayretler icerisindeyim.
Sizce ne yapmaliyim? Ailesinin egitemedigi bir insani ben egitebilirmiyim?
Nasıl çözmeliyim? Şimdiden teşekkurler.
Eşinizin işi ne acaba? Böyle davranan kişinin işindede iyi olabikeceğini sanmıyorum. Acaba iş yerinde bazı şeyleri yutup acısını sizden mi çıkartıyor?

Kendisi cok istiyor cocuk ama kesinlikle. Bu sekilde bir adama yapilmaz suan cocuk. Ve o cocuk nasil yetisir siz dusunun.
Esine şart koşsan? Tedavi gormezse cocuk yapmayacagini filan soylesen, belki yola gelir, kabul eder.. Bosanmayi goze alamiyorsun, belli ki seviyorsun da.. O zaman elinden geleni (en azindan terapi aldırmak) yapmis ol, icinde pismanlik kalmasin.. Anlayacagi dilden gozunu korkutmak bile işe yarayabilir ama oylesi senin ne kadar içine siner?

Allah yardimcin olsun..

Eşinizin işi ne acaba? Böyle davranan kişinin işindede iyi olabikeceğini sanmıyorum. Acaba iş yerinde bazı şeyleri yutup acısını sizden mi çıkartıyor?
İşi web tasarim. Bende bir kac defa soyledim. Is yerinde bisi oluyo herhalde acisini benden cikartiyorsun diye. Ne alakasi var diyor senin yuzunden oluyor sussan cevap vermesen bu duruma gelmeyiz diyor.
Simdi kendi ailesinden hic destek gormedi. Benim babam bizim şahsimiza ev verdi. Durumumuz kotuydu benim ailem kostu hep. Belkide onun ezikligini yasiyo icinde, onu mu cikartmaya calisiyo nedir anlamadim. Zaten sayesinde saglikli dusunemez oldum. Kafam cok dolu.

Esine şart koşsan? Tedavi gormezse cocuk yapmayacagini filan soylesen, belki yola gelir, kabul eder.. Bosanmayi goze alamiyorsun, belli ki seviyorsun da.. O zaman elinden geleni (en azindan terapi aldırmak) yapmis ol, icinde pismanlik kalmasin.. Anlayacagi dilden gozunu korkutmak bile işe yarayabilir ama oylesi senin ne kadar içine siner?

Allah yardimcin olsun..

Eşime karsi sevgim gunden gune bitiyor ne yazik ki. Son çarem tedavi olmasi eger sonuc vermezse herkes kendi yoluna olucak.

Eşime karsi sevgim gunden gune bitiyor ne yazik ki. Son çarem tedavi olmasi eger sonuc vermezse herkes kendi yoluna olucak.

Hani unutamiyorum bana yaptiklarini, yasattiklarini, iyi gunumuz bile olsa icimden o kareler canlaniyor, hep taze.

Hani unutamiyorum bana yaptiklarini, yasattiklarini, iyi gunumuz bile olsa icimden o kareler canlaniyor, hep taze.
Icine siner mi derken bunu kastediyordum iste.. Unutamaman ve soguman cok normal..
Psikoloğa birlikte giderseniz daha iyi olur hatta, bitecekse de surecekse de o kotu anılardan ve içsel sıkıntılarından kurtulman açısından faydalı olur Allah'in izniyle..

Adam karektersizmiş kendini iyi saklamış bu tip insanlar değişmez değişen sen olursun zamanla o öz güvenin yerle bir olursun zaten başlamışsın mutsuz olmaya

Herkes duzgun sevemez. Sevgisi arizalidir bazi insanlarin. Tek care ofke kontrolu tedavisi gormesi. Ama oncelikle biyle bir sorunu ildugunu kabul etmesi gerek. Yoksa tedavi zaten bos. Kendisince gerekceler bularak ya da nadiren oldugunu dusunerek devam ederse geleceginiz cok zor.
Tedaviyi kabul etmezse kendinize yeni bir hayat kurmalisiniz. Tokat atmasini affetmek ileride baska siddetlerin davetiyesidir, kendi elinizle cikardiginiz.
Kim kime tokat atabilir, bu nasil sevgidir? Bunu kabul etmeyin kendinize bu rolu secmeyin.
Sevdigi icin cinayeti kendine aklayan insanlarin yasadigi bir ulkedeyiz Sevdigini baska biriyle gordugu icin oldurebilmek mazur goruluyor. Adina namus cinayeti deniliyor. Oldurmeyi akliyor sanki "namus" sozu araya serpilince!!!
"Kiz almak" "Kiz vermek" sozleri donuyor ulkemizde, evlenen erkekler icin boyle tabirler yok ama! Cok seyle mucadele etmek gerekiyor.
Yapmayin kendinize bunu. Tokat atan adam sevse de mumkunse artik uzak ilsun, sevmesin oyle! Cocugunuz da yoksa derhal bosanin hatta tedaviyle bile zaman kaybetmezdim ben olsam :(

Vallahi korkutmak gibi olmasın demek isterdim ama olsun bence. Eşlerini öldüren erkekler genelde böyle fiziksel şiddetle başlıyorlar sudan sebeplerle, sonra öldürünce adları "Cinnet geçirdi" oluyor. Anlamlı olmasını beklemeyin, bu ülkede akşam yemeği için köfte patates yapmadı diye öldürülen kadın oldu.

Sizin istediğiniz "Ya cnm nolcak benimki de arada vuruyordu ama 373467 sene sonra düzeldi, eşler arasında olur böyle şeyler" diye bir teselli ama o teselliyi size verirsem sizi kandırmış olacağım. Evlilik bu değil, sevgi de bu değil kim ne derse desin. Hiçbir erkek hayatınızdan değerli olmamalı. Kendinizi sevmezseniz zaten bir başkasının da sizi sevmesini beklemeyin. Kendinize değer vermedikçe başkasının sizi el üstünde tutmasını beklemeyin. Ben sizin çift terapisiyle de bu sorunu aşabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası. Zaten bu kadar şiddet uygulayan adamlar kendilerinde sorun görmedikleri için haliyle terapiye gelmeyi de reddediyorlar, gelseler bile ikinci seansa gelmiyorlar. Çift terapisine gelecek kadar bilinçli olan adam zaten sizi dövmez.

Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş, senin koçan gibi. Kesin seviyor seni. He dayağını otur işte.

Back
X