Ben 3 yıllık evliyim bu sene kira ödemede zorlandık ve annemden altın aldık normalde 2 senedir kayınvalidem veriyordu büyük bir kısmını bu sene kaynımında kirasını ödeyince bize az bir miktar verdi gerisini tamamlayamadık Eşim annemden istememi söyledi annemde ablamın yanına yurt dışına gidecek verirken dediki ne zaman vereceksiniz bizde tarih verdik ozamana kadar verin dedi ben ona güvendim biletimi filan onunla alacam dedi neyse bizim planlar tutmadı gününde veremedik tabi annem hergün beni arıyor ne zaman vereceksiniz diye bende tabi hergün eşime söylüyorum neyse biz bulamadık bir tanıdığımızın kredi kartıyla aldık anneme altınını verdik ve gerçekten biz aldığımızda para olarak 2,900 tl aldık bozdurup anneme altın olarak 3.500 tlyi geçti eşim çok kırıldı ama neden bu kadar sıkıştırdı diye benim annem verdimi böyle geri istemiyor bilmem ne birsürü laf etti ve 1 aydır annemle konuşmuyor annem sorup duruyor bişey diyemiyorum ne olur bana akıl verin eşimi nasıl ikna edebilirim annemle konuşması için
çok bunaldım artık gerçekten