• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve annesi arasındaki tartışma

Kaynanan düşüncesizin teki belli ki, ayda kızına 500 tl gönderiyorsa kendisininde parası vardır demektir neden herşeyi eşinizden bekliyor onu anlamadım üstelik başka oğluda varmış. Herşeyinde bir sınırı var sizinde borcunuz varmış sende ailene para vermek istersin yardımcı olmak istersin sadece eşinin ailesini düşünmemeniz gerekir. Bir de demek ki o kadar aç gözlü bir kadın ki senin bilezik paranı bile almış ama suç eşinde de var ki parayı vermiş. Yapcak birşey yok tut birini vur ötekine olmuş. Eşinde yapmasın belki kıymetini anlarlar ayrıca üniversitede okuyan kız ne yapıyor 1000 tl parayı ayda ya bizde üniversite okuduk hayatta ayda 1000 tl harcadığımı hatırlamıyorum, anneside uyarabilir para sıkıntısı çekiyoruz biraz az harca "diye.Çok saçma yaa hepsinde kabahat var.Eşinle ne konuştun bilemem tabi ama bence tepki göster sana yalan söylediği için ve aynı zamanda seninde paran olan bir miktarı senden habersiz başkalarına verdiği için ayrıca annesinede harcamaları biraz kesmeli. Bak sinirlendim yaa :41:

eşim zaten vermemiş parayı annesı söylemiş böyle yapalım dıye o vermedım dıyor

seni ve doğacak bebeğinizi düşünmüş, böyle annesine red cevabı verecek erkekler yok oldu sanıyordum. maşallah:nazar:

eşiniz annesiyle konuşmalarını iyi-kötü yapmış,sizi hem dahil etmiş hem etmemiş kararında dahil olmuşsunuz,sizin yapabileceğiniz bir durum yok,kaışmamak sizin için daha iyi olacakır...anne-oğul araları bir gün bozulur,bir gün düzelir;siz kendinizi yıpratmanızla,üzmenizle kalırsınız,birde suç sizde kalır boşverin,takmayın..

Esin zaten gereken herseyi soylemis...gozu acilmis sanirim...Bence hic karisma yorum dahi yapma ..kaynananlada muhatap olma bu konuda ..senin esin zaten sana soz birakmamis ..dogrusuda bu...nazar degmesin esine...

Back
X