eşim ve arkadaşları

tutmadı o arkadaşı gözüm, eşin evli sonuçta bekarken böyle muhabbetler aralarında dönebilir ama :KK59:cıks

evet eşim bu tarz konuşmaları falan normalde sevmez ama buraya yeni geldik ve tek arkdaşları onlar ve iştede sürekli beraber olunca demekki konusuluyor diye düşünüyorum benim korktugum noktada o yönde bu şekilde devam ederse evliliğimize zarar gelirmi düşüncesindeyım
Yok yok korkma. Sadece gözlemle. Böyle absürdlükler devam ederse eşinle paylaşırsın düşüncelerini.

Ne olacak canım videodan? Birakin arkadaslariyla iliskisi size zarar vermedikce abartip eve gec gelmedikce karismayin bence bunalmasin adam.

Ya herkesde ne kadar rahat. Karisma diyenler bile olmus. Bende mi bi tuhaflik var simdi. Benim evimde birisi eve attigi kiz muhabbeti yapsa, basbakanda olsa yaninda aninda kapinin onune koyarim o hadsizi. Ve o videolari gordugum an coktan soylerxim bir daha onunla gorusemeyecegini. Hala da gecmez sinirim, telefon acip haddini bildirirdim oyle bir video nasil gonderir diye. Bir uymaz iki uymaz ucuncude ...... insanlari yanlisa surukleyende hep arkadaslari degil mi?

Bu arkadastan herkes huylanir. Esine arkadaslarindan rahatszi oluyorum deme ama, benimle vakit gecirmiyorsun artik uzulmeye veya kiskanmaya basladim de.

Back
X