Esim ve babam arasinda kaldim. Cikmazdayiiim

mirram01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
26
0
6
35
Adana
Esimle babam birlkteykn cok iyiler. Ama esim babamdan hep sikayet ediyo. Yok cok konusuyo yok bizi somurmeye calisiyo diyo . 1 yillik evliyim 7 haftalk hamileyim . Dusuk tehlikem vardi ama esim eve kimse gelmeyeck dedi senin karnini doyuruyoum bide onlqrimi besliyim dedi hep yapiyo bunu evlendgmz gunden beri eve kimseyi getirtmiyo. Bugun gelme eve biktim yoruldum dedumn tmm dedi :(( ikimzn hic kavgamz olmaz hep babam yqda ikinci kisiler yuzunden kavga cikar. Onun yaninda babami sevemem dusman olur bana . Babama hasret kaldm. Esimszde yapamam

Aaaa ne demek senin karnını doyuruyorum onları da mı besleyeyim. Lütfetmiş beyefendi. Misafir hiç gelmeyecek mi sizin eve. Üstelik aileniz bu, misafir de değil. Eşiniz çok malmış.

Sömürmeye çalıştıgını neden söyluyorkı ?? Sürekli para mı istiyor babanız sizden durumu kötü olmadıgı halde ? Ayrıca ne olursa olsun eşiniz babanızı sevmesede saygı duymak zorunda evde yedıgı 1 tabak yemegı çayımı kıskanıyor onunlamı zengın olacakmış. Onun ailesinide sen isteme aynı şekilde.Bu arada canım sen çalışmıyormuydun hamılelıkten önce yada sonra dusunuyormusun çalışmayı ?. Bence düşün derim.Babamın yediği yemeyi laf olarak bana söyleyecek bir eşin ben neyse.. Eş çokta baba yok be canım başka.

Ne terbiyesiz laf. Senin karnını doyurdum bir de onları mı besliyim? Şu kk'da okuduğum konular yüzünden evlilikten soğudum gerçekten :19: Şu lafı bana kocam dese vereceğim tepkiyi kestiremiyorum şuan.

Esimin aileside gelmuyi iste bize bu evi alan onlar onlar gelmiyo hep siznkiler geliyi diyo ve sadece annem ve kardesm geliyordu oda ev isini yapmaya. Ya yok babam para istemiyo asla bizim durumumuz cok iyi cok sukur bize onun icin biseler almiyi babamn diger evnde ablam oturuyo enisteyi besliyo dio onu cekemiyor. Calstrmaz asla.

Ve soyle bise var . Babamla yan yana cok iyiler saygida kusur etmiyo asla eve gelirkn tatlisinida alir kocam. Ama yolda giderkn baban sunu dedi sunu yapti sorun bu. Ama soyle bise var basta bn oyle yapiyordum annesyle anlasamiyorduk smdi iyiyuz. Ama koxam aynisini bana yapiyo

Esimin aileside gelmuyi iste bize bu evi alan onlar onlar gelmiyo hep siznkiler geliyi diyo ve sadece annem ve kardesm geliyordu oda ev isini yapmaya. Ya yok babam para istemiyo asla bizim durumumuz cok iyi cok sukur bize onun icin biseler almiyi babamn diger evnde ablam oturuyo enisteyi besliyo dio onu cekemiyor. Calstrmaz asla.

Arkadaşım çok karışık yazıyorsun çözmekte zorlanıyorum. Benim anladığım şu: Onun ailesi size ev almış, siz onda oturuyorsunuz. Senin baban kızkardeşine ev almış eşiyle onda oturuyor. Benim ailem ev aldığı halde gelmiyor ama senin baban annen onlara ev aldığı halde geliyor diyor. Senin kocan onları kıskanıyor. Doğru anlamış mıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşım çok karışık yazıyorsun çözmekte zorlanıyorum. Benim anladığım şu: Onun ailesi size ev almış, siz onda oturuyorsunuz. Senin baban kızkardeşine ev almış eşiyle onda oturuyor. Benim ailem ev aldığı halde gelmiyor ama senin baban annen onlara ev aldığı halde geliyor diyor. Senin kocan onları kıskanıyor. Doğru anlamış mıyım?
Aynen oyle.. muhtac degilsn ne guzel diyorum . Yok diyo bizede biseler alsn diyo saklyacgm diyo Kayinbabam aldi die. Cok karmasik. Telfndan giriyorum ya ondan karmasik yazabilurim k.bakma :)

Aynen oyle.. muhtac degilsn ne guzel diyorum . Yok diyo bizede biseler alsn diyo saklyacgm diyo Kayinbabam aldi die. Cok karmasik. Telfndan giriyorum ya ondan karmasik yazabilurim k.bakma :)

Ev almaları bu şekil konuşmasına sebep değil ki. Baban evine bile bırakmayan, onu hor gören kocana neden ev alsın ki. Üstelik ihtiyacınız da yokmuş. Senin karnını doyuruyormuş birde . Ne kadar saçma. Bu adam değişmezse ömür boyu ailenden mahrum mu kalacaksın. Korkarım ki bir tarafı seçmen gerekiyor.

Okudukca agliyorum. Bebegime bise olmas insallaah. Bebegmzde olmuyordu dr.parami ilac parami hep annem verdi bunlari gormuyor. Yememiz icmemz sinirsz ama baskalarina koklatmiyo ya nankorde olmayim arada babamlara giderkn tatli aliyo
Annemi aliyo yemge gotuyor. Asiri derecede dengesiz. Araba alck bana babanin ustune alalim diyo bi laf ediyo.

Benim babamda böyle dedem vefat etti hala anneme sana vermedi de kardeşine verdi malları diyor, mal dediği de bi kaç tarla annemin babası sonuçta vermese nolurki bizim evin baş tartışma konusudur bence tamamen bahane..

Okudukca agliyorum. Bebegime bise olmas insallaah. Bebegmzde olmuyordu dr.parami ilac parami hep annem verdi bunlari gormuyor. Yememiz icmemz sinirsz ama baskalarina koklatmiyo ya nankorde olmayim arada babamlara giderkn tatli aliyo
Annemi aliyo yemge gotuyor. Asiri derecede dengesiz. Araba alck bana babanin ustune alalim diyo bi laf ediyo.

Eşini İşe gittiği vakitler ailenize gidin akşamları eşim yorgun oluyor falan deyin.. Ailenize birşeyler almak istiyorsanız harçlıklarınızdan yapın, eşinizin her şeyi bilmesine gerek yok.. Babam da dedemle karşılıklı iyi anlaşırdı arkasından konuşurdu.. Annem hiç çaktırmadı dedemler hep babamı sevdiler.. İş sizde bitiyor, kolay değil biliyorum ama ailenize belli etmeyin sakın..

vah vah vah.ne günlere geldik biz böyle.
çok acıyorum bu hayata bu yaşanan olaylara ve insanlara.
artık bu devirde kızının evine gelen,kızını özleyen babanın yediği içtiği kavgaya neden oluyorsa ölelim biz o zaman.niye yaşıyoruzki.:47::47:

Bu adamdan bebek mi yaptın bi de.. Sana ne diyelim ki, ne istiyorsun?:26:

EŞin cimri bencilin teki.....hiç te baban ona bişey almak zorunda değil.babamlara giderken tatlı alıyor demiş sin ya.....O herhangi bir misafirliğe giderken de alınıyor söyliyeyim,sıradan bişey yani.... kendini bu kadar ezdirme,Tavrını derhal koymalısın....Yoksa bu adam bebek doğduktan sonra da Kaynana moduna girer,annen şunu taktı baban bunu taktı,ablanlara daha çok yaptı diye başının etini yer Mazallah...Ömür torpüsü mübarek......Anne babanı istemeyecek,sen seviyorum diyeceksin.Ağaç kovuğundan mı çıktın sen??

Sizi es yerine dahasi insan yerine koymuyor ki babanizi koysun?
Ne demek senin karnini doyuruyorum
bir de onlari mi besleyeyim?
Esin evde evcil hayvan besledigini sanıyor heralde.

Ve ikiyuzlu.
Babanin yuzune gulup arkasindan atiyor.
O garibim de ne iyi damadim var diyordur eminim!

eşiniz karaktersizin teki ne demek senin karnını doyuruyorum falan... ben şahsen sokaktaki kediye mama verirken bile böyle böbürlenmem bak bunun karnını ben doyuruyorum diye. bide babana götürdüğü tatlıyı önemli bişey sanıyorsun sanırım nasıl ezdiyse seni yazık:( bu adamla evlenmeye mecbur muydun çok merak ettim?

bu başlık olmamış tatlım eşinin bu davranışlarından sonra arada kalmakmı?:44: kesinlikle saygısızlık terbiyesizlik nedemek ya benim ailem evime gelicek yediği içtiği laf olucak bide bana seni besliyorum felan diyecek...sağlıklı bir iliski değil gibi görünüyor bide bebeğim var diyorsun allah akıl fikir versin eşinize...

Back
X