eşim ve bakici arasinda kaldim

Canim sen cizdin de esinn cizdiginden emin misin yaniii garip Allah korusun ruhun duymaz
Genc mi calistrdigin bayanlar

Eminim.Hala görüşürüm ki bu dediğm dönem 16 17 yıl önceydi.Ağlaya ağlaya ayrıidık.Şimdi evlendi kendi çocuğu var.Çok dürüst çok doğru bir insandı. Hakkını ödeyemem.Ben de çalışırken 21 yaşındaydı.Herkesde aman adamı ayartayım yatağı atayım demiyor. Herkes namussuz değil.Tabiki kötü şeylerde yaşayanlar var.Çalıştığı şirkette iş yapıığı yerlerde her yerde genç güzel kadınlar var.Ayartan her yerde. Arkadaşımın kocası çalıştığı bankacıyla ilişkiye girmiş aşık olmuş.Bir başka arkadaşımın eşi gene çalıştığı bankanın müdiresiyle yaşıyor şu an.Yani sonu yok

Esin istemiyorsa zorlama bence.

Sonra bakicinin yaninda huzursuzluk cikar, daha zor durumda kalirsin.

Her aksam ya da her hafta sonu kalmayabilir, orta yol bulunur bir sekilde.

Eminim.Hala görüşürüm ki bu dediğm dönem 16 17 yıl önceydi.Ağlaya ağlaya ayrıidık.Şimdi evlendi kendi çocuğu var.Çok dürüst çok doğru bir insandı. Hakkını ödeyemem.Ben de çalışırken 21 yaşındaydı.Herkesde aman adamı ayartayım yatağı atayım demiyor. Herkes namussuz değil.Tabiki kötü şeylerde yaşayanlar var.Çalıştığı şirkette iş yapıığı yerlerde her yerde genç güzel kadınlar var.Ayartan her yerde. Arkadaşımın kocası çalıştığı bankacıyla ilişkiye girmiş aşık olmuş.Bir başka arkadaşımın eşi gene çalıştığı bankanın müdiresiyle yaşıyor şu an.Yani sonu yok
Oda dogru aslinda. Ama iste ev ortami biraz daha farkli oluyor ya o bakimdan dedim
Guzel br insanla calismissnz Allah herkesn karsisna boyle kisiler cikartsin ve seytana uydurmasın..
Ya ben konuya seytann oyunlarindan korkarak baktigim icin canim
Ese guvenmemk meselesinden cok yada calisan bayana.. nefislere desem daha yerinde olur kendi nefsime guvenim hic yoktr mesala guvenimin tam oldugunu düşündüğüm vakt kendimi zararda gormeye baslarim
Iste herkesin kafa yapisi inanci falan farkli
Allah kimsenn basina vermesin

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.

Çıldırdınız mı diye düşündüm genelde tam tersi olur insanlar istemez evde genç.bsyan hiç mi kıskanmıyor sunum. Eşinize güvensenz de insan kıskanır ya ben evde olmayacağım elin kadınıyla eşim evde baş başa olck çocukları saymıyorum. Başka derdi olan var mı derdim yani asla bırakmam onları evde deli olurum yani.
Eşiniz gerçekten haklı bnce bu konuda. Bir genç bayanla eşini insan aynı evde nasıl bırakır.

Bi kadının 28 yaşındaki bi bakıcıyı kıskanmama ihtimali yok. Yada o kadının Ada'mda gözü yoktur.
Bence dikkat ette kocanı kaptırma.
Ama bakıcıyı kesin al ileride açacağın konuları merak ederim

eşine helal olsun haklı tabiki siz bunu nasıl rahat karşılayabiliyorsunuz gerçekten algılayamıyorum. Umarım eşinizi dinlersiniz

Çocukları da indirmesin. Zaten çocukların anne babasından ziyade bakıcı ablaya ihtiyaçları var..
Ne alaka ben çocukları indirmesin diye bişey mi dedim akşam zaten eşi işten geliyor kız akşam olmadan işleri halletsin çocuklar uyku vakitlerine kadar ailesiyle vakit geçirir kız da dinlenir

Adam haklı.nie riske atıosunuzki.birincisi mahrem iki risk üç normalde kadınlar istemez yanı tam tersi durum olmalıydı

Sorun kiskanclik falan degil bence. Tamam kadin sizinle olucak yardimci olucak ama esiniz gelince cekil ayagimizin altinda diyerek odaya mi kitleyeceksiniz? Gunduz gece tatilde cocugunuzla ilgilenecek ama o cocugun sorumlulugunu siz ne zaman alacaksiniz ne zaman vakit ayiracaksiniz? Ustelik ogretmenmissiniz ve anaokulu acacakmissiniz baskalarinin cocuklariyla ilgilenebilirken aksam kendi cocunuzla mi ilgilenmek zor geliyor?

Benim bakıcım da genç yatılı değil ama eşim yine de yalnız görsün odasına bile uğramaz, geçen gece çocuklara baktı, evine bırakılacaktı birlikte bıraktık, istemez yalnız kalmak. Bu güzel bi özellik bence , çevremde çok yatılı bayan çalıştıran var genelde daha olgun tercih ediyorlar ama gencine de denk geldiysen eşinin mesafe koymasına razı geliceksin

Ya bi de insanlar ne kadar anlayışsız... Kusura bakmayın ama eğer ailenizden uzak kimsesiz bi şehirde yaşıyorsanız, 2 çocukla mutlaka bazen gece de yardımcı olacak birisi gerekebilir.. Allah kimseyi çaresiz yalnız bırakmasın ama insan yaşayınca anlıyor.. Evi, durumu müsait bi insan neden bayan almaasın ki yatılının avantajı çok..daha makul fiyata daha çok hizmet alıyorsun, yatağına kadar yapılıyor, sen de çocuklarınla güzel kaliteli vakit geçiriyorsun kıskanmayalım güzel çözümler üreten hayatını kolaylaştırabilen yardım almayı kabul edebilen kompleksiz pozitif bireyler olalım ;)

Ya bi de insanlar ne kadar anlayışsız... Kusura bakmayın ama eğer ailenizden uzak kimsesiz bi şehirde yaşıyorsanız, 2 çocukla mutlaka bazen gece de yardımcı olacak birisi gerekebilir.. Allah kimseyi çaresiz yalnız bırakmasın ama insan yaşayınca anlıyor.. Evi, durumu müsait bi insan neden bayan almaasın ki yatılının avantajı çok..daha makul fiyata daha çok hizmet alıyorsun, yatağına kadar yapılıyor, sen de çocuklarınla güzel kaliteli vakit geçiriyorsun kıskanmayalım güzel çözümler üreten hayatını kolaylaştırabilen yardım almayı kabul edebilen kompleksiz pozitif bireyler olalım ;)
Sizin şu salon kadını tiplemelerinizden gına geldi konu sahibi senin ilerde açacağın konunun başlığını görür gibiyim "kendim ettim kendim buldum"

arkasaslar bi garipsiniz insan kocasina guvenemiycekmi.evde bakicinin ayartacagi kocayi disaridaki kadinlar kesin be kesin ayartir ne demek evde genc bakici olmaz bal gibide olur hem daha aktif cocuklara yetisir.ne kadr guzelki kocasina guveni sonzuz aklina bisey gelmiyo

bi kac gun sonra cocuklarim bakiciyi benden cok seviyor kocamida cocuklarimida aldi gitti cavir diyeceksin sutla gitsin kadini yaa sahip cik ailene baska kadinlara birakma erkek akli bu bakar kiz guzel bakiyor cocuklarina yavas yavas isinir sonra pat neye ugradigina sasirirsin

nası yabancı birini yatılı olarak barındırabileceksiniz? Neymiş bu yahu ne içtiyseniz aynısından istiyorum merak ettim bu kafayı

arkasaslar bi garipsiniz insan kocasina guvenemiycekmi.evde bakicinin ayartacagi kocayi disaridaki kadinlar kesin be kesin ayartir ne demek evde genc bakici olmaz bal gibide olur hem daha aktif cocuklara yetisir.ne kadr guzelki kocasina guveni sonzuz aklina bisey gelmiyo
sokaktaki kadinla birmi ?? what guven degil ben daima kadini hakli bulurum ama unutmayinki KADININ DUSMANI YINE KADINDIR bunu hepimiz biliyoruz ayik olacazz!!

Back
X