eşim ve bakici arasinda kaldim

Ethan Hawke, Uma Thurman'ı bakıcıları ile aldatmıştı. ( Bilmeyenler için not ikisi de çok ünlü oyuncular) yazınızı okuduktan sonra aklıma ilk bu geldi açıkçası.
Genelde kadınlar yaşlı olsun ister bakıcı, sizde eşiniz istiyor.
Ya bir süre sonra yanında rahat ederse. çocuklarıyla ilgilenen kadının daha genç güzel ve kaprissiz versyonu gibi algılarsa? size kaprisli demiyorum yanlış anlaşılmasın. sonuçta o çalışan olacağı için evet efendim modunda her şeyi yapack. sizin kendi isteklerinize göre hayırlarınız olacağı için algısı bir süre sonra değişmesin.
Mesela mantıklı düşününce çok saçma olda da erkeklere, karısı ve annesi algısını karıştırmasın diye kendi işini kendi yapmaları önerilir. Adamın arkasını dürekli eşi toplayınca sağ beyin o kişiyi eşi değil annesi sanıyormuş.

ayrıca sayın konu sahibi ağlattınız beni vs demiş. Tüm mesajları okudum ağlamanızı gerektirecek bir şey göremedim. Duygusal bi dönemdesiniz bence kararlarınızı iki kere sorgulayın

Ziyagil Yalısı'nda yaşamıyorsanız , rahat hareket etme konusunda eşiniz haklı olabilir ancak anlam veremediğim , yaşlı teyze olsa ne değişecek ?

Yatılı kimseyi istemese eşinize hak vericem de şu noktada bu adamın kendine güveni yok üzgünüm. Öyle burda belirtildiği gibi alkış tutulacak bir yanı yok bilakis beni düşündürürdü basıma gelse bu durum.

Buradaki bayanların özgüvensizliğine de ayrıca bittim.

Biraz daha okudum da yorumları ne abaza kocalar varmış :cool:

İşleriniz zor kızlar böyle diken üstünde ömür mü gecer be..

İnsanlar ne çok korkuyor yatılı bakıcıdan çok şaşırdım ben de herkes muhabbeti aldatmaya bağlamış. Tamam rahat edilecek bir durum değil de akıllar başka türlü çalışıyor.

Ziyagil Yalısı'nda yaşamıyorsanız , rahat hareket etme konusunda eşiniz haklı olabilir ancak anlam veremediğim , yaşlı teyze olsa ne değişecek ?

Yatılı kimseyi istemese eşinize hak vericem de şu noktada bu adamın kendine güveni yok üzgünüm. Öyle burda belirtildiği gibi alkış tutulacak bir yanı yok bilakis beni düşündürürdü basıma gelse bu durum.

Ne kadar çifte standart dedim ben de okurken. Yaşlı bir teyze olduğunda adam daha mı rahat duş alıp yayıla yayıla oturacak anlamadım ki. O kadına ayıp olmayacak mı ? Bence konu sahibi şanslı değil aksine güvensiz bir eşe sahip. Ben olsam üzülürdüm.

İnsanlar ne çok korkuyor yatılı bakıcıdan çok şaşırdım ben de herkes muhabbeti aldatmaya bağlamış. Tamam rahat edilecek bir durum değil de akıllar başka türlü çalışıyor.
Klasik bizim millet işte.. Kafa hep belden aşağı çalısınca böyle oluyor. Bütün bekar kadınlar koca Avcısı..
Yani diyelim kız ayartmaya meyilli, niyeti bozacak.. Koca da kanmasın yani ne var dünyanın sonu mu?
Kanıyorsa da kendi sütü bozukluğundan adamın.
Bakıcıya yazan sokaktakine yazamıyor mu?

Ne kadar çifte standart dedim ben de okurken. Yaşlı bir teyze olduğunda adam daha mı rahat duş alıp yayıla yayıla oturacak anlamadım ki. O kadına ayıp olmayacak mı ? Bence konu sahibi şanslı değil aksine güvensiz bir eşe sahip. Ben olsam üzülürdüm.
Erkek bakıcı tutmaya kalkarım böyle konuşsa kocam :süslü:
Sen rahat et diye yaptım derim üstüne de..

Turkiye icin fazla buyuk bir adim bu. Biz henuz o kadar modern ve bilincli bir toplum degiliz. Ulkemizde hergun kac kadin tacize tecavuze ugruyor. Erkeklerinin aç oldugu, kadinlarinsa evli erkeklerle iliskilere cok acik oldugu bir ulkede, genc yatili bakici riskli her zaman. Aslinda siz normal olani istiyorsunuz, ama olmaz iste. Yine de esinize ve bakiciniza cok guveniyorsaniz, deneyebilirsiniz.

Yat kalk kocana şükret. Evde genç bir kadının yatılı olması da ne münasebet. Anladığım kadarı ile de zaruriyet değil keyfi bi durum

Bire bir aynı şeyleri düşündüm, yazıp tekrara düşmeyeyim.

Ayrıca bu arada ne kadar takılmış konu sahibinin zenginliğine, sanırım bazı arkadaşlar bu ülkede azınsanmayacak bir grubun çok üst seviyelerde yaşadığının farkında değil. Bir de bu durumu dalgaya alanları okurken çok basit ve komik geldi bana kusura bakmayın.

Her gün mü dışarı çıkıyorsunuz?
Anlaşin sizin işiniz olduğunda,eve geç döneceğiniz zamanlarda kalsin ama her aksam bende istemezdim birakin eşimi.

Halam da var yatılı ama ev 4 katli. Pek sıkıntı olmuyor. 6-7 gibi gitse evine çocuklar 10 da uyusa 3-4 saat için değmez bence.
Kucuk mü ki çocuklar iniz? Gece uyaniyorlar mi?

Ben olaya illa ki aldatma açısından bakmıyorum. Biraz da uçkurumuza sahip çıkmayı öğreceğiz. Adam aldatacak diye bir kadın sürekli hayatını ona göre mi ayarlacak? Karım aldatmasın diye kırk takla atan adam gördünüz mü, biz kadınlar niye bu kadar korkuyoruz? Burdaki asıl konu adam da bakıcı da nasıl rahat edecek? Konaklarda yaşamıyoruz neticede. Ben, ister bakıcı olsun ister yakınım olsun bir evde özel hayatın, mahremiyetin önemine inandığım için aynı evde yaşamak istemem. Yani adam haklı

Eşinize kocaman bi HELLAALL olsun .! Bu devirde böyle düşünen adam valla çok şanslısınız ayrıca sizin rahatlığınıza bi o kadar hayretler ettim:oha:.yaşlı bi teyze bulun derim..ben benimle yaşıt biriyle bakıcıda olsa kalamam bi ev içinde,olur ya eşinizin ilgisi bakıcıya kayarsa neyapıcaksınız? Biz neler duyuyoruz bu devirde olmayacak iş değil bu ! İyi düşünün

Valla ben hic de esinizi savunamadim.helal olsun da demeyeceğim. Genç olmasin yasli olsun demek düşündürücü.
Ha deseydi; ben kimseyi istemem rahat edemem// o ayrı ama resmen genç olmasın demiş. Kendine güveni yok gibi.

Adam her türlü haklı . Genç birini burnunun dibine sokmanın alemi yok.orta yaşta referansıda sağlam olan birisi bu iş için ideal.
Bunu sizin düşünmeniz lazımken adam dile getiriyor .. Evet rahat edemez tabiiki atlet şort salonda uzanıp tv keyfi yaparken elin kızının eşinizi o halde görmesi yada banyo sonrası havluya sarınıp mutfakta karşılaşmaları etikmi sizce? Olası ihtimalleri söylüyorum biraz bu yöndende bakın ateşle oynamayın

Esinize guveniyor olabikirsiniz ki boyle konusan bir adama guveninde zaten.
Ama seytan bu...
Herşey olabilir insanlar zamanla degisebilir.
Kizada birsey diyemeyiz. Yani aslinsa kocana ve kiza iftira yada zan altinda birakmak degil genel anlamda bir soylem.

Dikkat edin bir kac ay sonra burada baska bir konu acmak zorunsa kalmayin kocamla bakicisi beni aldatiyor diye.
Nefis bu. Baska hic birseye benzemez. Bir anlik. Kiz tatli dilli cana yakin. Erkekler heo baskalarini ovmeyi sever. Kendi elinizle yanlisa atmis olursunuz kocanizi.ha illa böylemi olacak elbette bayir. Ama olasilik. Oyle bir devirde yasiyoruz ki. Kardes kardesin kocasina karisina göz diktigi bir devirde.

Diger konuda haklisin. Ister butun gun yardim isterdin ister yarim gun. Belki ozle bir durumdan dolayi butun gun yardimciya ihtiyacin var belkide rahat etmek icin bu bizi ilgilendirmez.
Ama sen bizlere fikrini sordun ve bizim fikrimizce esiniz hakli.
Ve bencede burada yorum yaoanlari mantikli birer aciklamasi var.
En guzel dusunuyor kotu dusunmuyor kotu seyler aklina getirmiyor olabilirsin ama okadar cok yasanilmis tecrubeler var ki... maalesef bazen bu tur seylere maruz kalmadan önüne gecmek en dogrusu.
Hadi sen yokkken kadin inmedi asaagi. Cocugu babasi gormek isticek yukari cikacak. Ordan burdan sohbet acilacak. Samimklik olacak. Yada kadin babasina gostermek icin cocugu assagi indircek. Sen inme dedin diye yukarda mi kalacak?
Ha sohbet etmeleri aldatacagi anlamina gelmez ama benim hoşuma gitmez ben olsam.
Ben kiskanc biriyim kendi acimdan dusunuyorumm

Karar sizin.
Yorumlar hosunuza gitmiyorsa umdugunuz destegi bulamadiysaniz. Konuyu kapatin rahatsiz oldum derdiniz.

Back
X