Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adabıyla tesekkur edebılmen guzel ama hıc bısey tek taraflı olmaz :) bızlerde sana adabıyla yorum yazdıgın ıcın tesekkur edebılmelıyızesine guvemiyen ne cok bayan varmis adabiyla yorum yapan herkese tesekkurler
evet zenginim niye kendinizi eziklediniz anlamadim
onarca aile var boyle yasayan
bazen gozumuzun onundeki yanlisi farkedemiyoruz. bdv nin en iyi tarafida bu degil mi yanlislarimizi ortaya cikarmak. ben bdv de onlarca kisiye yorum yaptim ne kimsenin anneligine nede kadinligina yorum yaptim. yazik cok yazik kinamaktan baska bisey gelmiyor elimden
esine guvemiyen ne cok bayan varmis adabiyla yorum yapan herkese tesekkurler
Adapsiz yorum yapan niye olsun. Herkes kendi fikrini yaziyor saygı çerçevesinden çıkanı kibleyin.esine guvemiyen ne cok bayan varmis adabiyla yorum yapan herkese tesekkurler
yoook olurmuu bızler esımıze guvenmıyoruzMesele bakıcı almanız değil, çalışıyorsunuz bakıcı zaten şart, mesele bütün gün bakıcıyla duracak zaten çocuklar akşamları da bakıcıyla dururlarsa sizle ne ara görüşecekler? Onlar üst katta siz eşinizle alt katta mı olacaksınız?
Her akşam çıkmıyorsanız bakıcınıza söylersiniz çıktığınız akşamlar da bakar sonra biner taksiye evine gider.
Evimde kaç yaşında olursa olsun yabancı istemezdim.
Bunun eşe güvenle vs alakası yok , nefis var her insan şaşar kadın da erkek de , eşine güvenmiyormusun aaa sizin eşleriniz yapar benimki yapmaz komik geliyor bana. İnsan olan herkes hata yapar benim gözümde, kimseye yüzde yüz güvenmem.yoook olurmuu bızler esımıze guvenmıyoruz
ne kadar adapsızca yorum yapıyoruz oyle
bence bırakalım hanım eve yatılı alsın
1 hafta sonra buraya nasıl bı konu acacagını merakla beklıyorum
konu 1 : tum duzenım bozuldu
konu 2: bakıcı evın kurallarını uymuyor
konu 3: bakıcı cok rahat davranıyor
konu 4: bakııcı eskısı gıbı degıl
konu 5:bakıcı cok degıstı gondermek ıstıyorum
sadece bakıcı esını elınden alıcakmıs gıbı yazdıgımızı anlayan bı zıhnıyet aslında tamda bundan korkuyor demektır halbukı :)
Bunun eşe güvenle vs alakası yok , nefis var her insan şaşar kadın da erkek de , eşine güvenmiyormusun aaa sizin eşleriniz yapar benimki yapmaz komik geliyor bana. İnsan olan herkes hata yapar benim gözümde, kimseye yüzde yüz güvenmem.
Bu konuda bundan ziyade çocuklar anne babayla ne zaman vakit geçirecek onu düşündüm.
geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.